14 načinov, kako bi vaše oči izgledale večje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

14 načinov, kako bi vaše oči izgledale večje

14 načinov, kako bi vaše oči izgledale večje

Nekateri pravijo, da so oči okno duše. Oči se lahko šteje kot najbolj izrazni del obraza. Po klasičnih standardov lepote, mora biti razdalja med očmi, ki je enako za eno oko. Obstajajo različne make-up triki, da bo vaše oči videti večje, manjše, bližje drug drugemu, ali pa, nasprotno, širše... V tem članku vam govori o top 14 nasvetov o tem, kako da bo vaše oči videti večje s ličila:

1) Najlažji način, da bodo tvoje oči videti večje, je curl trepalnic. Za to, začnite pri korenu in nato premaknite na pol poti svoje dolžine trepalnic in spet curl, tako boste dosegli naravnega videza curl.

2) Nanesite dve plasti maskare na vrh udarcev z bičem, bo to, da so videti debelejši in ustvariti lifting efekt za vaše veke. Ujemite vsako lash ob uporabi maskara - od korenine gredo v cik cak gibi.

load...

3) igra s sencami. Uporabi belo shimmery senčilo za veke ali označevalnik na notranjih kotičkih svojih oči, kakor tudi pod obrvi. Svetlobni odsevni delci bo polepšala in "odpreti" oči.

4) Uporaba temnejše eyeshadow na zunanjih kotih stik z očmi (uporaba rjavi, sivi ali črno senčilo za veke). Kontrast svetlejših in temnejših barv bo pomagalo, da vaše oči videti večje.

5) Play eyeliner. Aktualnost, lahko eyeliner, da vaše oči videti manjši, glede na tehniko, kako jo uporabljati. Na primer, če imate zelo majhne oči, se izogibajte uporabi eyeliner vse okrog oči. Namesto tega potegnemo črto le na vaši zgornji linije trepalnic in da je debelejši, ko se odmaknejo od svojega nosu, bo to ustvarilo krilati učinek in vizualno povečavo oči.

load...

6) Ustvarite popolno obliko za vaše obrvi. Obrvi okvir obraza. Njihova oblika lahko vplivajo na celoten videz in celo vaše oči videti večje ali manjše. Če imate možnost, vam priporočam, da greš na strokovni salon, kjer lahko specialist pomagal ustvariti popolno obliko in potem si lahko samo tako ohranili doma. Ne pozabite, da bi bilo vaše obrvi videti kot sestri, ni nujno dvojčka, to je normalno, da imajo nekoliko drugačno obliko.

7) trepalnic razširitve ali lažno trepalnic.

Mnoga dekleta nosijo push-up modrček ali "Maximizer" in ni nič sramotno o tem. Obstaja način, da trepalnic a "Push up", kot tudi - poskusite trepalnic razširitve. Strokovnjak lahko našli obliko in debelino trepalnic, ki bo videti zelo naravno. Razširitve trepalnice bodo dodali dodaten volumen in ga ne bo niti treba uporabljati maskaro več. (V različnih članku bom govoril v podrobnosti o razširitvah trepalnice. Sem jih nosijo več kot eno leto in sem popolnoma navdušen nad rezultatom!) Če vam ni všeč ideja razširitve trepalnice (zaradi svoje draga vzdrževanje, za primer), potem obstaja preprosta alternativa - umetne trepalnice ali Polutrajan trepalnic barvanje; oboje bo pomagal doseči učinek večjih iščejo oči.

8) Line svojo vodno linijo. Eksperimentirati z barvami. Če ste line svojo vodno linijo z belim svinčnikom, bo to pripomoglo k polepšajo in odpreti oči in jih prikažejo večji. Če se uporablja shimmery šampanjec oči svinčnik na vodno gladino, boste dobili bolj prefinjene in skrivnostno videz. Z uporabo-bue hued eyeliner boste dosegli še en učinek - belino vaših oči bodo prikazani svetlejši! Poskusi. Play. Eksperiment.

9) Pri uporabi temne barve senčilo, se osredotoči na barvo na najvišjih in najnižjih točk vaših trepalnic linij poudarjajo najširši del vašega oblike oči, to bo vaše oči videti večje in bolj okrogel.

10) Tu je še en preprost "oko odpiranje" trik - poskusite Ombre učinek senčil. Za to lahko uporabite vse senčilo barve ti je všeč, ne nujno samo črne ali rjave. Preprosto pravilo je, da se najprej uporablja svetle barve senčilo celem pokrovom in nato nanesite temnejši ena - samo v gubo. Pri uporabi barve na pregibu - mešanica, mešanica, mešanica... To bo ustvarilo razsežnost in bo dala iluzijo večje oči.

11) Poskusite senci naravno konturo vaših oči z bronzer ali stisnjeni v prahu, ki je dve ali tri odtenke temnejše, kot svoj naravni ten kože. To bo videti enostavno, naravno, super in vam bo dala večje iščejo oči.

12) Če vam ni všeč podloga oči z eyeliner, poskusite dot folijo na vaši linije trepalnic dogaja med trepalnic; tako, da izpolnite v prostorih med vaših trepalnic, boste jih videti mislec in oči - večji.

13) Poskusite nošenje svetlo šminko odtenek ne opravlja nobenega ličila za oči, ta trik bo tudi vaše oči videti večje. Se le prepričajte, da tudi iz svoje kože ton in izničijo vse nepravilnosti okoli vašem območju oči. Na ta način bodo vaše oči izstopajo, boste videti svež, lahkoten in mladi.

14) Ne poskušajte preveč težko. Če želite pritegniti pozornost na vaše lepe oči, in ne da ti spretno make up triki, ki jih izvajajo, nato pa vse te nasvete v zmernih količinah. Na primer, lahko razširitve velikanski trepalnice biti pretežka za veke in lahko si ogledate zaspani, namesto da bi lepo, kar pa ni naš cilj, kajne ?! :). Ne pozabite, zmernost je ključ! 😉

Upamo, da boste našli te nasvete o tem, kako uporabljati ličila za oči koristno.

Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako da bo vaše oči videti večje s ličila v komentar oddelku spodaj.

Velike oči, seveda, videti neverjetno, vendar je najlepši in posebnost lahko imaš je sreča v tvojih očeh.

load...