20 glavnih sovražnikov naše lepote! | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

20 glavnih sovražnikov naše lepote!

20 glavnih sovražnikov naše lepote!

Vprašanje "kako je lepo?" interesi takšni velik število dame.

Danes, kaj je govoril o naših lepotnih sovražnikov ali stvari, ki bi se morali izogibati tem, če želimo, da lepa in privlačna:

1) Slabo duševno odnos. S časom, pesimističen pogled na življenje, da se izkaže in se odraža na videz osebe razmišljanje negativne misli.

2) Popping mozolji... Izogibajte tem z vsemi sredstvi, če ne želite, da so akne brazgotine.

3) Pogosto sprememba barve las.

4) Prevelika oskubljene obrvi. Debelejše obrvi oblike, običajno pa nam pomaga videti mlajša, medtem ko tanke obrvi ponavadi dodati starost.

5) Pozno ponoči spanja in zaspali. Zato je priporočljivo, da spijo okoli 7. - 8. Ure na noč za optimalno, zdravo in harmonično delovanje telesa.

6) Junk hrane. Brezhiben in zdrava koža se mu ni všeč! Dati prednost zdravih življenjskih napolnjena živil; Ne samo, da vam bo dal več energije, ampak bo tudi pomagalo videz in občutek bolj lepa in mladostna.

load...

7) Alkohol in cigarete - bi se izognili tistim, z vsemi sredstvi. Seveda, to je v redu, da ima kozarec rdečega vina, od časa do časa, vendar ne bi bilo vsakdanja navada.

8) Spanje s ličila na in nepoznavanja pravilnega obraza čiščenje. Poskrbite, da očistite obraz temeljito vsak večer. Prav tako se izogibajte preveč kruto s kožo na obrazu, nikoli ne drgnite, ne raztezajo kožo, biti nežen.

9) Nelepa žeblji. Moški, ki se pogosto, posebno pozornost na roke in nohti videti tako ženski; naj ne zanemarjajo to malo podrobnosti in dobro poskrbel za naše nohte.

load...

10) Prekomerno izpostavljanje soncu povzroča prezgodnje staranje.

11) Stres in skrbi. Izogniti. Skrbi in stres kaj dobrega za vsakogar, pravi nikoli ni bilo ?!

12) mežikanje spodbuja zgodnji pojav gubic.

14) prenajedanje.

15) Pitje soda in drugih umetnih sladkih pijač. Te vrste pijač vsebuje neverjetno velike količine sladkorja, se zavedajte!

16) Pretirana uporaba grelnih orodij na laseh. Omogoča vaši lasje videti dolgočasno, sijaj manj in brez življenja. Izogniti.

17) sprl. Ja, tisti, ki se prepirajo in pristanišče negativna čustva, ponavadi videti manj privlačna.

18) Pitje preveč kave vsak dan. To vodi do rumenkast zobe in dehidracijo sistema.

19) Prekomerno uživanje sladkorja in sladkarij.

20) Zanemarjanje vode. To je priporočljivo piti približno 8 kozarcev vode na dan; cel svet ve o tem, ampak ne tako veliko ljudi, da to storite.

Upam, da vam ti namigi koristili. Kaj so, o vašem mnenju, najhujši sovražniki naše lepote? Prosim, vas prosimo, da pripombe in delite svoje misli na to temo.

load...