5 spektakularnih kratkih pričesk za moške z dolgimi obrazi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

5 spektakularnih kratkih pričesk za moške z dolgimi obrazi

5 spektakularnih kratkih pričesk za moške z dolgimi obrazi

Ali ste moški in pogledaš za dobro frizuro idejo ali ste dama in vas sprašujem, kaj frizuro nasvet lahko dal svojim fantom ali možem, bo ta članek vam pomaga ven.

Pravijo, da naj bi si obleko glede na vaš tip telesa. No, enako utemeljitev velja za pričeske. Moral bi nositi to, da ustreza vaši obliki obraza. Za tiste fante, ki imajo daljše obrazi, dolgo, ravno lase in opozorili stoji se je treba izogibati stilov, kot fauxhawks, saj podaljšana le obraz še bolj. Namesto, gredo z eno od oblik spodaj, da uravnotežimo svoje funkcije.

1) Buzz reza

Buzz cut bo dobro delo, da se zaokroži dolgo, kotni obraz, ki ga je potrebno pogledati popolnejše. Ta pričeska ni samo enostavno narediti in vzdrževati, obstaja tono sprememb, ki jih lahko izbirate posnemati. Iskrica lahko segajo tudi v debelini, kot tudi, da izberete dolžino, ki ustreza vašemu okusu.

load...

2) teksturirana slicked Nazaj las

Moški, ki imajo dolge obraze bi morali biti previdni, da ne bi njihovi lasje stojijo. Slicked nazaj potisne lase od vrha in ob straneh glave proti nazaj. To ustvarja iluzijo širši obraz, in to je točno tisto, kar želite. Tradicionalni ravna in ravno slicked nazaj lasje ne bo idealno, vendar. Si želite dodati teksture in debeline na laseh, ki jih grobo ga gor malo. Moški, ki imajo naravno valoviti lasje (tako kot Bradley Cooper), lahko pull off teksturo slicked nazaj lasje videti precej dobro.

3) nenaraven Stranski del

Tako kot slickback, stranski del ohranja lase blizu glave, da bi videz obraza manj dolgo. Ta slog je postala zelo priljubljena pri številnih velikih imen zvezdniki, saj je elegantna in brezčasna. Uporaba dober količino gel za lase in glavnik, prstom lase na eno stran glave in glavnik ostanek poslal v bližini nasprotni smeri. Izbirate lahko lokacijo dela, ki temelji na vaše želje, vendar je običajno, sedi odmik na obeh straneh glave.

load...

4) večplastne Bangs Poglej

Šiška so super za tip z dolgim ​​obrazom iz več razlogov. Prvič, obešanje lase pokriva do nekaj obraza, da bi bilo videti krajši. Drugič, večplastna Šiška daje globino frizuro in teksturo, tako da ne spada ravno in objeti obraz. Končno, večplastna Šiška preprosto videti precej privlačna za nekatere fante.

5) Sodobna Comb Over pričeska

Kako ustvariti glavnik nad frizuro? Po pometanje vrhnjo plast las na obeh straneh, lahko se boste odločili za glavnik strani s podobno dolžino navzdol ali pa brivnik z njim in buzz straneh. Ta pogled pari lepo z nekaj skrbno obdelana strnišča preveč.

Kratke pričeske za moške nad lahko dolgo, s katerimi se soočajo ljudje videti kot milijon dolarjev.

O avtorju:

Hayley je svobodni moda in stil blogger. Za več nasvetov in trikov, kako slog lase, si oglejte The Art of britje.

Fotografije Getty Images

load...