5 stvari, ki jih morate poznati za balzam za ustnice | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

5 stvari, ki jih morate poznati za balzam za ustnice

5 stvari, ki jih morate poznati za balzam za ustnice

Ali ste vedeli, da vaše ustnice pomaga izbrati partnerja? Vsaj, da je tisto, kar nekateri znanstveniki kažejo, ki temelji na dejstvu, da je poljubljanje, kot pomemben del parjenja plesov ljudi. Če ne bi imeli ustnice, da ne bi mogli poljub in delite nežnost, to je tako enostavno, kot da. In tukaj je zanimivo dejstvo o ustnic - ni znojnice v njih, zato ustnice ne potijo. Kul, bi rekli, ampak to je tudi razlog, da se posuši, da lahko v hladnem vremenu in če jih lizal prepogosto. Nič čudnega torej, da je balzam za ustnice je tako priljubljen kozmetični izdelek. Tukaj je pet stvari, ki jih morate vedeti o tem.

1. To lahko dvojno kot šminka

Pojdimo to s poti, preden gremo na balzam ugodnosti ustnice in govorica zasvojenosti. Ustnice balzami prihajajo v različnih odtenkih in se lahko uspešno dvojno kot šminka, še posebej v okviru tega, kar je trendy zdaj: gola videz. Seveda, bi se barva, ki Lip balzami dodate med ustnicami je veliko bolj subtilna, kot senci šminka, ampak to je bistvo balzami za ustnice, kajne? In ko po nesreči polizati, ne boste dobili splošno neprijeten okus, ki ga imajo šminke običajno. Še več, z balzami za ustnice dobiš različne okuse, čeprav nekateri pravijo, da je okus je le iluzija, da nam možgani triki v, ki temelji na barvo balzam in dodane dišave. V bistvu, če ste videli in vonj breskev, ki jih okus breskev. Zdi se, da je mešan blagoslov, pa zato, ker je govorice pravijo, da.

load...

2. Balzam za ustnice lahko zasvoji

To je tisto, kar veliko ljudi, ki ne morejo iti na dan, ne da bi uporabil svojo balzam za ustnice vsako uro verjeti. Imajo spletne skupine za podporo in forume, ampak dejstvo je, da ni zasvojenost snovi v balzam za ustnice, tako da to ni zdravilo v smislu tobaka, alkohola ali katere koli snovi z dokazano povzročajo odvisnost lastnosti. Ena od možnih razlag za "balzam zasvojenosti" je, da je samo navada napihnjen od deleža. Konec koncev, hladne sezone delajo slabe stvari za vaše ustnice in balzam za ustnice je logična rešitev za razpokane, razpokane ustnice. Zaradi svojega okusa, smo tudi želeli polizati, ki zahteva bolj pogosto uporabo in tako naprej, ni skrivnost o tem. Vendar pa je še ena razlaga, ki jih je navedla strokovnjaki, ki vedo, njihova stvar je preprostejša: prvič, smo že povedali o brez žlez znojnic, zato se ustnice lahko posuši zelo hitro, zato je potreba po uporabi pogosti balzam za ustnice; drugič, nekateri balzami za ustnice vsebuje sestavine, kot so mentol in salicilne, ki imajo tudi učinek sušenja na kožo, ki na ustnicah vključeni. Skrivnost rešena!

3. Naravne sestavine

Ko slišimo »naravne«, navadno mislimo, da je vse dobro, in to ponavadi pomeni, preprosto ni dobro za vse. Na primer, pa si oglejte mentola, sestavine smo zgoraj omenjeno. Mentol je ekstrahiran iz metinega rastlinskega in se postavi v izdelkih, kot so balzami ustnice, zaradi svoje hlajenja, pomirja. Toda to hlajenje občutek tudi izsuši kožo, ki je mentol uporablja naprej. Dobro je vedeti, kajne? Ne govorimo o hudo sušenje, le malo stranskih učinkov. Salicilna kislina lahko dražijo občutljivo kožo na ustnicah in povzroči, da se znova in znova slather balzam v ponudbo, da jo pomirjajo. Potem je tu še sladilo uporablja v večini balzami za ustnice, stevia, ki je naravni sladkor, vendar pa lahko vaše ustnice počutijo preveč okusno. V nasprotnem primeru, ustnic balzami pogosto značilnost čebelji vosek, izdelek, ki je vsekakor dobro za vas, skupaj z različnimi rastlinskimi olji in izvlečki za dodatno mehčanje učinka ali za okus.

load...

4. Ličila nasvete in druge namene

Nekateri so poskusili vsaj enkrat v življenju najprej uporabiti balzam za ustnice na svojih ustnicah pred slathering na šminko, se prepričajte, ustnice so dobro navlažena. Poskušali so in niso, seveda, odkrivanje empirično, da če imate balzam za ustnice, ki se uporablja šminko postane veliko težje, da ne omenjam neenakomerno, saj je balzam moti adhezijo šminko na ustnicah. Glede na izbiro barvnih odtenkov zdaj na voljo, pa je zelo verjetno, da ne bi mnogi od nas, poskusite to drugič. Samo uporabite balzam namesto šminke. Toda ali ste pomislili, da je lahko balzam za ustnice dvojno kot druge stvari, ki niso povezane z ustnic? Za eno stvar je mogoče uporabiti na obrvi, da bi jim pomagali oblikovati. Na drugi strani pa ga lahko uporabljate kot lubrikant za prstom na vzlet tesen obroč, na primer, ali v kateri koli drugi dom izrednih razmerah, ki zahtevajo neko mazanje, kot zaljubljen zadrge in prav tako zaljubljen predali, itd

5. Z lahkoto lahko svoj balzam za ustnice...

... Na ta način, da boste vedeli, da je res vse naravno, brez sumljivih sestavin, dodanih. Vse, kar potrebujete, je nekaj rastlinskega olja za vaše želje in čebeljega voska, plus nekaj medu, če želite. Priporočamo ga, ker je draga svoje posebne koristi za kožo. Razmerja so: en del čebelji na tri dele olja. Vse, kar morate storiti, je taljenje čebelji vosek in olje na majhnem ognju, nato pa ga zmešajte dobro, dodamo medu (samo žličko ali pol čajne žličke, ki, če ste tako majhno serijo), vlijemo v posodo, kjer ste bo shranjevanje balzam, in pustite, da nastavite. Za okus tega, lahko dodate nekaj kapljic vašega najljubšega eteričnega olja. Uživajte!

load...