6 nasvetov o tem, kako povečati velikost dojk vizualno brez plastične kirurgije | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

6 nasvetov o tem, kako povečati velikost dojk vizualno brez plastične kirurgije

6 nasvetov o tem, kako povečati velikost dojk vizualno brez plastične kirurgije

Mnoge ženske želijo povečati obseg svojih prsi, ker ponavadi smo vajeni, da želite nekaj nimamo... V današnji temi pa govorimo o 6 preprostih nasvetov o tem, kako povečati prsi vizualno brez bolečin plastično operacijo...

1) Dobra potisni-up modrček

Začnimo z očitno -, kar potrebujete, da bi našli svoj "popoln" modrček. Dober Push-up nedrček lahko zagotovo velika razlika v tem, kako ste videti in občutiti. Če želite povečati svojo velikost prsi, pojdite v trgovino in izbral dobro "izboljšavo" modrček, bi bilo treba za dobro, ugledno blagovno znamko. (Naši favoriti so Victoria Secret ali La Perla). Nedrček, je treba ne le razširiti svojo velikost prsi, vendar je treba tudi, da se počutite udobno.

load...

2) Drug velik in enostaven nasvet o tem, kako povečati velikost prsi je - prekrižajte modrc trakovi

Ja, vemo, da se morda sliši preveč preprosto, vendar deluje! Criss-cross modrc trakovi lahko pomagajo dvigniti prsi malo, dodaja volumen in daje push-up učinek. Lahko kupite prečni trak modrc v trgovini ali, če ne morete najti enega, kot je ta, lahko tudi kupite mini pripomoček, ki bo imel svoje trakove skupaj za to lifting učinek.

3) Naj 'em up!

Če želite povečanja prsi brez plastične kirurgije - uporabljati ličila! Ja, dobesedno, lahko uporabite ličila na vaše prsi! Tukaj je, kako lahko to storite: uporablja majhen košček bronzer na strani vsake od prsi, da bi dobili, da je "bomba latina" učinek in nato povlecite majhen košček sijajem na vrhu vsakega izmed svojih otrok ali v sredi vsakega boob. Ta trik deluje na enak način kot oblikovne, bo takoj dal dimenzijo in poudarjajo kontrast prsi oblike, da bi vaše prsi videti vsestranski in čvrsta in dodal iluzijo večjega obsega za to privlačno in lepo dekolteju. (Pomembno: ne pozabite, da je manj več, bo luč roko, ne pretiravajte s tem bronzer;!))

load...

4) To je poletni čas! To je v redu, da pokažejo nekaj kože!

Popolnoma ne skrivajo svoje prsi z vratu visoke majice ali velikih skokih. Ravno nasprotno, vas prosimo, da pokažejo nekaj kože (ne preveč na to, čeprav, seveda, kot bi morali biti vedno dame: D). V poletnem času, to je v redu, da nosijo majice ali obleke z lepo dekolte. Še en nasvet: če imate majhne prsi, ne nosite V vratu obleke, ker bo poudarjajo le majhen svojih "otrok".

5) Če želite vedeti, kako povečati prsi takoj - poskušajo izboljšati svojo držo!

Izboljšanje držo lahko zagotovo pomaga, da bo vaše prsi videti večje, ker ko hodiš s svojo glavo gor visoko in rameni nazaj - vaše celih sprememb slik. Poskusi!

6) Ali nekaj vaj in tonus mišic, ki podpira vaše prsi

Z toning svoje deltoids ne boste samo dosegli lepše trdno obliko prsi, ampak tudi svoje joške bo zagotovo videti večji, in to, ne da bi plastično operacijo!

Nasvet: Nekateri ljudje pravijo, da obstajajo nekatera živila, ki vam lahko pomagajo zaslužiti večje prsi - to je mit! Večina nutricionistov in strokovnjaki se strinjajo, da je takšna hrana ni, da bodo dobili povečanje prsi. Edini način, da se naravno povečanje prsi brez plastične kirurgije je, da "povečavo" sami ali, z drugimi besedami, pridobivanje teže; vendar ne želimo, da bi dobili "večji", samo da bi dobili večje joške, kajne? Velikosti Breast so genetske snovi, določen z DNA in hormonov. Če jeste nekatera živila, bogata z maščobami, ja, lahko vaše prsi dobili večji, skupaj s preostalim delom telesa, vendar to ni zdrav način...

Torej, je naš končni nasvet: kaj je samo ljubezen sprejeti sebe takšne, kakršni smo! Bodimo hvaležni za naše lepo telo in zdravje!

Upamo, da vam ti nasveti Povečanje prsi koristno. Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete in trike, kako povečati prsi vizualno brez plastične kirurgije.

Ostani lepa!

DELNICE

load...