6 nasvetov za ličenje o uporabi korektorja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

6 nasvetov za ličenje o uporabi korektorja

6 nasvetov za ličenje o uporabi korektorja

Concealer Lepotni nasvet 1: concealers za temačne okolici oči.

- Če želite izbrisati temne kolobarje okoli oči in senčne območja na obrazu - uporabite majhna teža razsvetli, svetlobo odsevni ali svetleče korektor namesto težke kremasto eno. (Best pod očmi concealers moje izbire so: Touche Eclat Yves Saint Laurent, Clinique Airbrush Concealer ali Maybelline - Dream Lumi Touch); vse omenjeno concealers lahko narediš čudeže, brisanje teme in zabuhlost okoli oči, saj ne le, da so zelo lahki, ampak so nekoliko odbijanje svetlobe, ki osvetljuje senčne območja, ne da bi obtičal v vseh drobnih gubic, ki bi jih morali. Uporabite lahko tudi te concealers ali osvetlitev okoli nosu, ali kjerkoli drugje, kjer imate senčne območja. - Pri uporabi v skladu z očmi korektor - poglej naravnost v ogledalo in ga uporablja prav na temnih mestih pod vašimi očmi, in mešanica; ga ne dajo na svetlih območjih obrazu. - Ne uporabljajte preveč svetlobe korektor pod vašimi očmi, saj lahko videti skoraj tako slabo, kot da ima temne kolobarje. - Pri uporabi korektor na pod predel okoli oči s gubic - lahko poskusite najprej uporabiti premaz, nato pa le, uporabite korektor. Temeljni premaz bo pomagalo vaše ličila Ostani in bo preprečilo vaš korektor iz mečkanje in reševanje v finih linij in gub.

Concealer Lepotni nasvet 2: Pravilno in nevtralizira modre, rdeče in vijolične tone.

- Če imate modre tone ali vijolične žile pod vašimi očmi ali na obrazu, poskusite uporabiti malo korektor z Peachy ton na to, da bo z lahkoto popravi "bluishness" in dodali svežino na obrazu. - Če imate rdečico na obrazu in si želijo to prikriti - uporabite korektor z nekoliko zelenim odtenkom z njim. Green bo pomagalo nevtralizira rdečico in bo "prikrivanje" vaš obraz brez napora. (Tudi, če imate rdečico na obrazu, vas prosimo, da rezervirate termin pri dermatologu in zdravljenje vaše težave, namesto da bi se oddaljili in maskiranje hitrejši ste to -.! Bolje)

load...

Concealer Lepotni nasvet 3: Kako lahko korektor vam iluzijo večjih ustnic?

Concealer lahko pomaga tudi vam, rahlo, povečavo ustnic. Naj vam povem, kako: najprej nanesite debelo, polno pokritost korektor vsem ustnice, nekako brisanje svojo konturo; potem, line up ustnice s svinčnikom za ustnice v istem tonu kot vašo naravno barvo ustnic, nekoliko gredo čez pravi konturo vaših ustnic; vpišite ustnice popolnoma s svinčnikom (polnjenje vaše ustnice s svinčnikom za ustnice bo pomagalo vaše ličila ostanejo dal za zelo dolgo časa). Nato nanesite šminko za izbrani ton na vrhu svinčnikom za ustnice, ki sledi liniji ustnic, ki ste jo pravkar ustvarili, ki se nekoliko gre čez naravno obris ustnic. To bo pomagalo daje iluzijo večjih ustnic brez plastičnega posega kirurgijo.

Concealer Lepotni nasvet 4: Največja pokritost!

Če želite doseči maksimalno pokritost s korektorjem - to velja uporabljajo sintetična ščetinami korektor čopič, namesto prsti. Korektor ščetke na voljo v različnih oblikah in velikostih, tako da, če hočeš biti hiper-natančna - uporaba zelo majhen Concealer Brush pin točke in maskirno vse drobne lise in nepravilnosti na na obrazu. Nikoli ne bo težko roko, medtem ko z uporabo korektor, ga uporabljati zmerno le na območjih, ki jih potrebujete - ne želimo na cakey obraz, kajne ?!

load...

Concealer Lepotni nasvet 5: Odlično tekmo.

Pri poročanju nepravilnosti, Sončevih peg, aken in akne brazgotine - poglej za gosto kremo korektor, ki se popolnoma ujema z vašo kožo. Če je vaš korektor presvetel ali pretemen - bo poudarjajo le pomanjkljivosti, namesto da bi jih prikriva. Zato poskrbite, da imate "pravi tekmo". Obiščite ličila trgovino z golo obraz, da vam bo pomagal najti ravno pravo barvo; vprašajte prodajno sodelavca, ki vam pomaga se ujema z barvo in si oglejte obrazu na dnevno svetlobo. Tukaj je nekaj mojih najljubših in najbolj polnih concealers pokritost, da imajo zelo močne "maskiranje moč": Benefit Boi ing Industrial Strength Concealer, Mac Studio Finish Concealer, Make Up For Ever polni Cover, Laura Mercier Secret maskirnim, Amazing Cosmetics Amazing Concealer, Hard candy Glamoflauge, in, končno, tisti, ki velja tudi za pod očmi, zelo pigmentirana in kremasto je, da ga Kozmetika - Bye Bye Undereye Concealer.

Concealer ličila tip 6: Pred ali po?

Če uporabljate tekočo podlago, nanesite korektor, ko ste uporabili podlago, tako da se ne premaknete korektor na pravem mestu in nato popraviti vse, kar je z rahlim pridihom prahu. Če uporabljate Powder Foundation - najprej uporabite korektor, saj bo v prahu pomaga niz in si zagotovite korektor v mestu.

Upam, da vam je zdelo koristno. Vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako uporabiti korektor v razdelku komentarju spodaj.

Ostani lepa in nasmeh pogosto!

load...