7 lepotnih navad, ki jih morate imeti za lepo in zdravo kožo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

7 lepotnih navad, ki jih morate imeti za lepo in zdravo kožo

7 lepotnih navad, ki jih morate imeti za lepo in zdravo kožo

Ni važno, kaj starosti ste, pa naj bo to 15 ali 65 let, še vedno potrebno skrbeti za vašo kožo. Vaša koža gre skozi veliko - naj bo to počitnice v vročini, prevoz na delo, ki živijo v onesnaženih mestih ali pa se bori z dnevno zmleti - in to je prva stvar, ljudje opazijo o tebi. Ob žareče, Moker koža je nekaj, kar vsakdo sanja, vendar pa je potrebno delo. Če živite Grozničav življenje, vaša koža je prvo mesto za pokazati. Vsi smo zasedeni z delom in igro, vendar ob malo časa vsak dan, da si bo po vaši koži pustil občutek bolj samozavestni in SO vredno časa. Mi smo tu z nekaterimi od najboljših zdravo kožo nasvete smo lahko zbirajo, da vam pomaga skrbeti za vašo kožo na dolgi rok in zagotoviti, jo hranite v tip top stanju.

Piti vodo

Morda je najpogostejši nasvet, ko gre za nego kože je piti vodo. Ton njo. Ta nasvet je naročil znova in znova za res dober razlog. Voda pomaga vašemu telesu pri nešteto načinov: da izpira toksine, vlaži vaše telo, premakne celulita, zmanjšuje napenjanje in vode, zadrževanje (nenavadno) in vam daje energijo. Kaj je slabo zaradi tega ?! Pitje 8 - 10 kozarcev vode na dan bo zagotavljamo, da bo koža je navlažena, sijoča ​​in zdrava, in bo pomagal v boju proti aknam in podočnjake. Res preprosta, vendar pogosto prezrte nasvet je, da imajo v steklenico vode s seboj in jo dolijte redno skozi ves dan. Pusti na vaši mizi v službi in ponovno napolnite kadarkoli postane prazna - kmalu boste lahko dosegli svoj dnevni quote vode v nobenem trenutku!

load...

Spanje, spanje, spanje

Ko smo dremež, naša telesa uporabite čas, da se delaš na naše težave s kožo. Kako vsaj osem ur spanja na noč daje telesu možnost, da naredi nekaj resnih popravilo in regeneracijo. V nočnem času, naše telo sprosti hormon znan kot melatonin, ki vam omogoča, ne le, da je zaspan, pripravljene za posteljo občutek, ampak tudi pove svojo kožo, da je čas, da popravi škodo, ves dan - dejavniki, kot so UV sevanje povzroča in onesnaževanje. Scrimping na spanje, je prepričan ogenj način, da se zbudiš z dolgočasno, mrtev polt, saj je koža poveča pretok krvi v kožo, kot ste spali, zato poskrbite, da si nastavite budilko in smer kot na deželi nod dobro in zgodaj!

Začnite uporabljati kremo kot anti-aging ritual

Anti-aging nego kože režim je lahko nekaj, kar misliš, da je rezerviran za starejšo generacijo, vendar boju proti učinke staranja mora biti nekaj na dnevnem redu za nego kože zdaj, preveč. Če imate trenutno mlado videti, zdravo kožo in želijo, da ostane tako, ga dolgujem, da sami za zaščito in preprečevanje prezgodnjega staranja ZDAJ. Uporaba SPF30 + krema za sončenje dan je najboljša možnost, ki jo imajo pri preprečevanju prezgodnje gube, čeprav misliš, da tvoja mlada koža ne bo sposobna izpeljati sonce. Izberite tistega, ki ščiti kožo pred tako UVA in UVB žarki, saj bo tako prispevala k linij, gub in izgubo elastičnosti kože.

load...

Vedno vlaženje

To spet zdi kot preprost korak, vendar nas leni punce lahko verjetno vsi dajo svoje roke in rekli, da smo preskočili ta korak v korist dodatnih pet minut v postelji na planila zjutraj. Nega kože strokovnjaki pravijo, da je to ni dobro, saj je koža brez vlažilno pomeni, da ne more predati kožnih celic tako hitro, kot takrat, ko hidrirani - vas zapusti z dolgočasno, ravno, nezanesljive videz. Vlažilna krema vsebuje sestavine, namenjene zaščiti kožo pred izgubo vode iz stvari, kot so veter in toplote preveč, tako da res je nujen korak, če želite, zdravo kožo, ne samo zdaj, ampak v prihodnje.

Ne uporabljajte robčki

Saj ne bi uporabili toaletni papir, nikoli oprati, in pričakujem vaše podzemlja, da je čist, zakaj uporaba krpice na kožo in predvidevam, da se vam globoko navzdol čist? Krpice so super za festivale ali poletih na dolge razdalje, ko ne bi bilo mogoče, da vlačenje veliko staro vrečo izdelkov z vami, ampak za lepe kože na dolgi rok, jarku robčki v korist dobro čiščenje smetane, olje ali pranje. Uporaba čiščenje krpice dnevno lahko igrajo opustošenje s problematično kožo, saj pusti tanke plasti kruto izdelka na kožo, ki, če se ne spere, samo ostane na površini, dokler se na koncu udaril tuš. Fuj.

Uporabite kemično piling

Piling je ključ do velike, žareče kože. Uporaba piling dvakrat na teden odlušči odmrle kožne celice in pušča le najnovejše, zdravo kožo na razstavi. Bodite previdni pri uporabi piling piling, saj jih lahko le res odstranili, kar je na površini kože in mikrobisere v proizvodu niso biorazgradljive, tako hude posledice za okolje. Če želite doseči zares globoko čisti in spodbuja zdravo obnavljanje celic, kemični piling, je tisto, kar potrebujete. Lahko se sliši grozno - toda ne skrbite, da so obremenitve na voljo na ulice, ki so nežni dovolj, da bi se redno uporablja. Kemični piling bo bodisi vključujejo AHA (alfa-hidroksi kisline) ali BHA z (beta-hidroksi kisline). AHA prodrejo vrhnjega sloja kože, da ga pustijo res čist, medtem ko BHA je šel malo naprej in lahko doseže prav v notranjosti vaše pore - kot nalašč za tiste, ki imajo zamašena, aknam nagnjeno kožo.

Toss svoje staro make-up

Nekaj ​​smo vsi verjetno kriv visi na naših najljubših make-up izdelkov za več kot vemo, da bi morali. Če je bil vaš go-prah ali ustanove, ki živijo v svojem make-up vrečke za več kot 6 mesecev, je čas, da ponovno domov na dnu koša! Kot si lahko predstavljate, da se dotaknete kozmetični izdelki dan v dan ven povzroča nekatere resne bakterije zgraditi, (to velja tudi, če uporabite krtačo ali lepotni mešalnik uporablja make-up in nato potopite aplikator nazaj v izdelku), in nadalje uporaba pomeni, da ste z naslovom za nego kože nesreče. Bakterije zgraditi na vaši koži bo neizogibno povzročilo številne težave, vključno z vložki, zamašene pore in celo izpuščaji. Počistite svoj make-up torbo ven na redni, da se prepreči težave in uporabiti ta tip kot izgovor, da gredo po nakupih!

Upamo, da ste uživali te zdrave nasvete kože. Uporabite jih pametno in boste na vaši poti do lepe kože v nobenem trenutku!

load...