7 naravnih zdravil in nasvetov o tem, kako priti dolge trepalnice | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

7 naravnih zdravil in nasvetov o tem, kako priti dolge trepalnice

7 naravnih zdravil in nasvetov o tem, kako priti dolge trepalnice

Nekateri pravijo, da je lepota v očeh poudarila lepe dolge trepalnice, ki opozarjajo na očeh same in zagotavljajo okvir za njih. Nobenega dvoma ni, da je dolgo, da bi večina žensk dolge, temne trepalnice in da je, zakaj obstaja toliko umetnih načinov za dosego tega cilja. Od maskara za umetne trepalnice, ki jih lahko kupite krepko trepalnice, če vam je všeč, ampak tukaj je sedem načinov za doseganje istega učinka, seveda - 7 pravnih sredstev in nasvete o tem, kako priti do dolgih trepalnic:

1. Jejte zdravo za zdrave trepalnice

Ja, to je, da "ni tako dobro vodi" skrivne spet dame. Ključ do zdrave lase in kožo, je zdrava prehrana in trepalnic se ne razlikujejo. Trepalnice so iz keratina, ki je vrsta beljakovine, da jedo veliko beljakovin hrane lahko pomagajo vaše trepalnice rastejo debelejši in daljši.

2. Oljčno olje

Eden izmed najlažjih nasvetov o tem, kako priti dolgo trepalnic uporablja oljčno olje - izdelek iz vaše kuhinje! Za pomoč pri zaščiti in neguje vaše trepalnice, namažete z oljčnim oljem s čisto maskara palico vsako noč in sperite zjutraj; Ne pozabite, da uporabljajo nekatere od vaših obrvi, kot tudi, če želite, da jih raste preveč.

load...

3. Vitamin E

Poskusi gredo malo dlje kot le uporabo oljčnega olja na vaših trepalnic, ustvarite svoj DIY Vitamin E trepalnic serum: Zmešajte eno žlico sladkega mandljevega olja in eno žlico olivnega olja, stisnite eno kapsulo tekočih vitamina E, vlijemo zmesi v posodica, saj boste to uporabili večkrat; dip Q-konico v zmesi in uporabiti serum na vašem linije trepalnic. Ali to zdravljenje za nekaj tednov pred spanjem in si oglejte čudovito razliko pa naredi: močnejše in bolj zdrave in daljše trepalnice!

4. Izogibajte se uporabi ponarejene trepalnice

Uporaba ponarejene trepalnice lahko reši problem le začasno, vendar pogosto uporabo in odstranjevanje lažno trepalnic je verjel, da škoduje svoje naravne trepalnice, tako da ne bo pomagalo na dolgi rok.

5. Ne pustite ličila na predolgo

Vaše trepalnice morajo dihati, tako da jim odmor od kozmetike tako pogosto, kot lahko. Odstrani ličila za oči, ko prideš domov in vedno zagotoviti, da je bil pravilno odstraniti.

load...

6. Kako priti dolge trepalnice? Uporaba ricinusovo olje

Ricinusovo olje je bogato z vitaminom E, beljakovine, hranila in omega 6 maščobnih kislin. Ricinusovo olje je malo težje najti kot druga olja, odvisno od tega, kje živite, vendar običajno zdravo prehrano trgovin je kraj za iti; to čudovito olje se pogosto uporablja kot naravno sredstvo za rast las. Ne samo, ricinusovo olje lahko vaši lasje rastejo hitreje, vendar pa lahko tudi podoben učinek na vaših trepalnic! pred spanjem velja samo nekaj ricinusovo olje na vaših trepalnic in obrvi in ​​v nekaj tednih po tem, boste opazili neverjetno razliko, ne samo, da bo spodbujala zdravo rast, vendar pa bo tudi vaše trepalnice debelejše, več in močnejši.

7. Trepalnic negovanje

Eden izmed najlažjih nasvetov o tem, kako priti dolge trepalnice se umivate trepalnice dvakrat na dan s trepalnic čopičem, lahko pomaga spodbujati zdravo rast in prodaja naravnih olj (ali olja, ki jih uporabljajo) vzdolž celotne dolžine vaših trepalnic in nežno masažo bo izboljšala prekrvavitev preveč.

Najboljši način za spodbujanje rasti vaših trepalnic ni le ena od zgoraj ločeno, ampak mešanica vse od njih. Bodite pozorni vaših trepalnic, ki jih obravnava vljudno in namestnika med olji in zdravljenju omenjenih in kmalu boste začeli videti razliko, ki jo naredi.

Upamo, da boste našli te nasvete za daljše trepalnice koristnosti.

Vas prosimo, da delite svoje najljubše skrivnosti, nasveti in triki, kako priti dolge trepalnice v komentar oddelku spodaj.

Ostani lepa in sijaj vedno!

load...