7 nasvetov, da dobite bele zobe | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

7 nasvetov, da dobite bele zobe

7 nasvetov, da dobite bele zobe

1) Barva vaše hrane je pomembna. Zmanjšati na temnih pijač, kot so kava, kola, črni čaj ali rdeče vino. Te pijače madež ne le zobe, temveč jih lahko oslabi s časom. Če vseeno radi te pijače, poskusite uporabiti slame, medtem ko jih pitje, da imajo manj stika s svojimi belimi zobmi.

2) Kaj jeste, vpliva na vaše zobe. Izogibajte se (ali pa poskusite redko jesti) določenih živil, ker lahko spremenijo barvo vaših zob, kot so: sojine omake, ketchup in skoraj vsi kislih živil in pijač (limone, bonboni, sode...) Namesto, jejte več oreški, cela zrna , sadje in zelenjava, bogata z vlakninami, in, seveda, naš najboljši prijatelj, je voda.

Veliko sveže iztisnjeni citrusi, na primer, vsebujejo koncentrirane sadne kisline, ki so lahko škodljivi za emajl, še posebej, če imate občutljive zobe. Poskusi, da umila zobe in sperite usta takoj, ko boste imeli to vrsto pijače. Sladkor je najljubša hrana bakterij. Kot vsi vemo, lahko sladke soda pijače vsebujejo izredno velike količine sladkorja, ki je sploh ne koristno za zobe. Bonboni in karamelne bombone lahko ustvarite tudi idealno pogoj za rast bakterij v ustih. Torej, poskusite, da bi se izognili teh sestavin. Temna čokolada, nasprotno, je manj nevarno za zobe, ker vsebuje velike količine kakavovih zrn, ki pomaga v boju proti bakterijam. Višja kot je koncentracija kakavovih zrn v čokoladi - bolje je za zobe. Trdi sir je zelo dober "prijatelj" belih zob. To je bogata s kalcijem in je dobro ne samo za zobe, ampak tudi za celotno telo. Preprosto in zanimivo dejstvo je, da lahko začinjene hrane je super za zobe, saj začimbe spodbujajo izločanje sline, ki pomaga izprati ostanke živilske dejavnosti. Slina vsebuje tudi posebne snovi, ki naravno borbi z bakterijami v ustih.

load...

3) umila zobe redno. Eden od glavnih razlogov za težave in madeže vseh zob ", je bakterija. Da bi ohranili usta zdrava in vaši zobje beli - jih redno ščetko. Ko sem bil študent, sem imel punco, ki je imel najlepše in bele zobe na svetu. Sem jo vprašal: "Kaj je skrivnost svoje neverjetno je videti bele zobe?" kaj je odgovorila takole: "To je vse enostavno, sem umila zobe po vsakem obroku (kar pomeni 4-krat na dan) uporabo nežno krtačo in naravno zobno pasto." To je odličen in enostaven način, da zobe beli! Samo, imejte v mislih to: sklenina vaših zob mehča s kislem okolju v ustih po jedi, to je razlog, da je bolje počakati vsaj 30 minut (po vašem obroku), preden si umivate zobe. Če nimate možnosti, da umila zobe po vsakem obroku ali 3-krat na dan, kar bi bilo idealno, poskusite to storiti vsaj dvakrat na dan. Še en enostaven nasvet, da zobe beli je sperite usta izperite z vodo, po vsakem obroku.

4) umila zobe "pravo" pot. Izogibajte se ščetkanje zob preveč težko, da ne drgnite off sklenino. To je zelo pomembno, da umila zobe v napačno smer. Poskusi, da bi porabili dve minuti Izolator zobe. To ne zveni veliko, ampak poskusite, dal časa in boste razumeli, da je to več, da je vaš običajni čas ščetkanjem. Umila zobe nežno, s kratkimi krožnimi gibi, da zaščitijo svoje sklenino, ne pozabite, da se doseže med zobe in tudi umila jezik za 30 sekund. Končajte z izpiranjem z bodisi vode ali ustno vodico. Nitke zobe vsaj enkrat na dan. Ne pozabite, da nasmeh!

5) pecilni soda za bele zobe. Pecilni soda je dober DIY sredstvo za pridobivanje bele zobe, vendar to ni vsakdanji rešitev za umila zobe in o tem ni niti priporočljivo, če so vaši zobje občutljivi. Kako uporabljati? Prvič, stisnite svoje običajno zobno pasto na zobno ščetko, jo napolnite z majhno količino zavorne soda in začetek ščetkanjem, kot običajno. Lahko si tudi umila zobe, ki uporabljajo samo sode bikarbone, vendar se mi zdi bolj udobno, da ga zmešamo z zobno pasto. Peka zdravljenje soda se lahko uporabi enkrat na teden v enem mesecu, kot beljenju. S pogosto uporabo, lahko pecilni soda poškoduje zobe, zato bodite previdni, da ga ne uporabljajte prepogosto. Jaz bi priporočal, da bi dobili nasvet svojega zobozdravnika preden poskušate vse samozaposlene sredstva.

load...

6) logična rešitev, da bi dobili bele zobe - poskušali komplet beljenje. Obstaja veliko dobrih rešitev na trgu. Velika izbira je vedno super! Ampak številka ena uspešnica, o katerih je celoten internet navdušeno - Crest 3D Bela Professional Effects beljenje zob Strips. To je enostavno, hitro in preprosto. To traja samo 3 preproste korake za lep nasmeh: 1. Peel 2. Nanesite 3. Odkriti svoje bolj bel nasmeh. Vsaka različica Crest 3D Bele Whitestrips je posebej zasnovan tako, da zagotovi posebno beljenje moč. Pred nakupom kakršne koli zdravljenja beljenje - dobili strokovni nasvet svojega zobozdravnika.

7) Pomembno je vedeti, da je brez uravnotežene in zdrave prehrane nemogoče, da imajo bele zobe. Na primer kalcija se lahko absorbira le v našem telesu s pomočjo vitamina D, ki prihaja s hrano in se sintetizira v telesu s sončno svetlobo. Torej, začnimo skrbeti za naše lepote (in tudi o naših belih zob), od znotraj, ki ga jedo zdravo in srečen!

Kakšne so vaše nasvete in skrivnosti, da bi dobili bele zobe? Prosimo, delite svoje misli v razdelku komentarje.

load...