7 nasvetov o tem, kako skrajšati rutino zjutraj | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

7 nasvetov o tem, kako skrajšati rutino zjutraj

7 nasvetov o tem, kako skrajšati rutino zjutraj

1) Odločite se, kaj boste nositi in pripravi stvari vnaprej. To preprosto "ritual" vam lahko prihrani veliko časa zjutraj - izbrali vašo obleko, čevlje in dodatke in jo postavite v celoti na kavču; lahko tudi pripravijo in razveljavilo vsa ličila izdelke in krtače za, da boste za uporabo zjutraj, tako da vam ni treba teči po vašem stanovanju išče izgubljenega obutve ali skrito ličila krtačo.

2) Pred Vzemite tuš noč. Ob tuš zjutraj lahko traja od 15 minut do pol ure od našega zjutraj lepote času, in določitev vaše mokre lase lahko bistveno pripomorejo k tem času. Rešitev je, da se pred tuš noč, tako da lahko uporabite "osvobojeni" jutranji čas za nekaj drugega.

3) Jutro nasvetov za lase: poskusite izbral nekaj "zagotovo" pričeske, ki vas nikoli ni uspelo in naredite nekaj od njih zjutraj, je lahko preprosto in elegantno las bun, "riba zgodba" pletenic, ali samo čop. Izbral nekaj, kar vas popolnoma ustreza in poudarja svojo očarljivo žensko plat. Če vam je všeč, da nosijo lase svoboden in ste eden tistih leni zjutraj, ko ne želite, da umijte lase (ali pa ste preprosto v naglici) - daje poskusite suhi šampon, ga lahko takoj "osvežiti" videz vaših ključavnic, dodamo večji volumen in zato, da se boste počutili bolj samozavestni.

load...

4) Uporaba svetlejše barve za vašo dnevno ličila. Ko si prizadeva za bolj naravnega videza ličila zjutraj boste prihranili veliko časa, saj vam ni treba, da se zlijejo težke temne tone in Ideja o zapletenih kombinacij barv vaših očesnih sence. Če imate radi krepko ličila - lahko posodobite svoj videz za večer kasneje, ob potrebnih "orodja", s seboj na delo.

5) Igrajte igro "5 minut ličila izziv". Mnogi kozmetični "guruji" na YouTubu, na primer, na videoposnetke, ki uporabljajo ta naziv. Poskusi, da igrajo to igro za sebe, in videli, če lahko to storite. Ne samo, da je lahko zabavno in zahtevna, da "ne" celoten obraz v 5 minutah, ampak tudi lahko postane dobro pripravljeni za tiste zjutraj, ko se zdi, čas teče prehitro. Poskusi, da je zabavno!

6) Zjutraj, uporabljajte samo tiste izdelke, ki jih zelo dobro poznate, tiste, ki zagotovo deluje. Vsi smo radi eksperimentirate in odkrivanje novih stvari, vendar zjutraj ni čisto pravi trenutek za to. Poišči sami tiste ličila izdelke, ki so enostavne za uporabo, in da veš, zagotovo ne dela. Eden od glavnih "sestavine" v idealnem ličila je brezhibno kožo, da bi bila moja svetovanja biti - vlaganje v velike ustanove ali v prahu, bi ugotovili, kako se obnaša ves dan in držijo z njim kot z ljubimcem. To vam bo prihranilo čas zjutraj in vas osvobodi stresa in nepričakovanih "presenečenj" ves dan.

load...

7) In končno, glavni nasvet za zjutraj, ko ste v naglici ne mudi! Ja, morda sliši čudno, vendar je paradoks je - ko smo v naglici in pod stresom, vse, kar pade iz rok in mi stvari še počasneje, kot bi mi v našem normalnem stanju. Torej, moj glavni jutro tip je - dan začnete mirno, z nasmehom na obrazu in s pozitivnim predznakom v svojem srcu, tako da bo vaš dan razvila gladko in lepo.

Upam, da vam je zdelo koristno. Kako si skrajšati jutranjo lepotno rutino? Prosim, vas prosimo, da delite svoje lastne bližnjice jutro v oddelku komentarji spodaj.

load...