7 preprostih nasvetov o tem, kako popraviti tipične napake v lepoti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

7 preprostih nasvetov o tem, kako popraviti tipične napake v lepoti

7 preprostih nasvetov o tem, kako popraviti tipične napake v lepoti

1) Kako odstraniti dezodorantov madeže?

Če ste se odločili, da nositi črno obleko in nenadoma ugotovite, da ste, po naključju, levo bele dezodorantov madeže tam, kjer lahko vsakdo jih vidite... Ne skrbite. Če želite to popraviti, bi se izognili drgnjenje z vodo, ker si ne želijo zadeti svet mokro, kajne? Namesto, samo uporabite sintetične nogavice ali preprosto baby robčki, zbadanje obarvanih mesto s svojimi nogavice (ali baby robčki), in deodoranti madeži so izginili!

2) barve za ustnice na zobe

Če imate radi nošenje svetlo šminko, verjetno veste, da, včasih je rad pusti madeže na prednjih zob, ki je lahko zelo neprijetno, še posebej, če se aktivno trudijo, da čar nekom. Da bi se izognili temu neželeno katastrofo, naredite to: po tem, ko ste uporabili svojo šminko, držijo kazalec v usta, zaprite ustnice tesno okrog prsta in počasi potegnite prst iz ust. Videli boste, da se bo presežek šminka držijo prst, zaradi česar boste samozavestni in neustrašen glede zob madeže. Prav tako lahko povlečete zelo tanko plast vazelina čez sprednje zobe, tako da se šminka ne bodo mogli držati.

load...

3) Shiny obraz fix

Če boste z lahkoto dobili sijoča ​​in nenadoma ugotovite, da ste zmanjkalo popivnajte dokumente, ne skrbite. Tukaj je rešitev: lahko rešili ta problem, ki ga blot obraz z WC papirja ali školjko pokrovom (zveni bruto, vendar deluje), bo to pomagalo absorbirajo odvečno olje prihranite iz zadrege.

4) Kako se znebiti Frizzy las?

Frizzy las je tipična lepotica napaka, ki ga mnogi dame poskušali popraviti z vodo, vendar je ta rešitev lahko živiš svoje lase mokre namesto Kovrčav; ne želimo, kajne? Namesto tega bo za grah velika količina losjon za telo, zbadanje roke skupaj in delati v svojih Frizzy ključavnice, ki se osredotoča le na frizzies in flyaways, kar jim daje težo; Prepričajte se, da bi se izognili korenine, ne želimo mastenje!

load...

5) Broken nohtov fix...

Broken nohtov je lahko ne le boleča, lahko pa se tudi Dolgčas ujeli na stvari. Če ste nekje stran od doma in si zlomil noht, prosite nekoga za vžigalicami in datoteke noht na grobo strani to, da zgladi grobe nohte.

6) rdečilo preobremenitev

Če ste uporabili preveč rdečico, medtem ko zaključna svoj make-up, ne skrbite. Tu je popraviti: če je v prahu rdečico, nato pa prah nekaj obrazu prahu nad njim, da razpršeno svetlo ton; Če ste preobremenjeni svoje lica s kremo blush, potem ga lahko omilijo z uporabo svetlobe količino tekočine temelj, na gobico. Če ste uporabili preveč bronzer ali senčilo za veke, lahko to določi na enak način.

7) Preveč parfum

Mi, dekleta, ljubezen parfum, to je razlog, da pogosto, smo pretiravati s svojo intenzivnost. Če ste uporabili preveč parfuma in nimate časa, da bi tuš, poskusite odstraniti težke vonj uporabo otroške krpice ali nevtralizirati s brisanjem je odišavljeno območje z vato, namočeno v alkohol.

Upam, da ste našli zgoraj nasveti koristni. Kakšni so vaši nasveti o tem, kako popraviti skupne lepotne napake? Delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...