7 razlogov, zakaj bi morali uporabiti označevalnik | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

7 razlogov, zakaj bi morali uporabiti označevalnik

7 razlogov, zakaj bi morali uporabiti označevalnik

1) Odprite oči. Kako uporabljati označevalnik? Ko dot majhen košček označevalnik na notranje kotičke oči, se bo takoj polepšala celotno območje oči, da boste videti bolj budni in odprla oči.

2) Označevalec vam bo pomagal videti mlajša. Za popestritev vašega vsakdana poglej dodati označevalnik na vrhu vaše ličnice. To bo dodati dimenzijo in ustvariti lepo razmišljanje, da le ne bo viden ob vklopu. Ta trik vam bo pomagal videti mlajša in bolj sveža.

3) Naj bo vaš čelo videti polirani. Če uporabite malo označevalnik na čelu nad vaše obrvi, bo ta dodatek tudi dimenzijo obrazu in koža na čelu bo videti, kot da je bila polirana. (To ni priporočljivo, če imate mastno kožo ali mozolji na čelu).

load...

4) Manjši nos s pomočjo označevalnik? Če bi radi popravili ona oblike nosu, da je manjši ali tanjši, vam ni treba, da bi plastično operacijo, samo uporabljati ličila. Uporabi označevalnik dol mostu nos in barvi mat, ki je 1 ali 2 odtenka temnejši od vaše kože ton na straneh nosu, s to konico lahko enostavno vaš nos videti tanjši in manjši, vendar bodite previdni, ko vas ga uporabljajo čez dan, ne pozabite, da se zlijejo vse zelo dobro, tako da nihče ne more opaziti nobene linije vzdolž nosu. Vse to je treba videti gladka in dobro meša, tako kot naravno senčenje obraza.

5) Želite prevoz? Uporabite označevalnik pod obrvi in ​​nad njimi, ko jih izpolnili, to ličila trik vam bo vidno dvigalo, bo poudarjajo obliko vaših obrvi, jim čist videz in poudarjanje oči. Samo, bodite pozorni na uporabo označevalnik zmerno, ne potrebuje velikega čopiča. Uporabite majhen tanek čopič, da bi dobili bolj prefinjen rezultat.

6) Kako Punačak svoje ustnice? Tako enostavno lahko to storite z označevalnik - samo nanesite na premcu svojega ranila (ki je sredi svojega zgornje ustnice) in na sredino vaše spodnje ustnice (lahko uporabite označevalnik na vrhu šminko ali pa samo na golih ustnice ), na ta način vaše ustnice bodo videti večje in popolnejše. Če nimate označevalcev, uporabljajte belo shimmery senčilo za veke namesto tega šimrast lipgloss bo tudi naredil.

load...

7) ne reci temne kolobarje okoli oči! Tu je enostaven in preprost make up trik za hitro nevtralizirati temne kolobarje okrog oči: Zmešajte svojo kremasto označevalcev z pod Eye Concealer v stavki, ki ti je všeč in jo (zmerno) uporablja v skladu z vašimi očmi, bo to olajšati in polepšajo kožo okrog oči in bo izbrisala znake utrujenosti.

Ni maske, ki nima označevalcev v svoji komplet, vendar to ni zelo priljubljena med ljudmi, ki niso seznanjeni z ličili svetu. Vse to pa zato, ker ima markerje majhno skrivnost do nje, ki jih je mogoče razložiti z eno besedo - "zmernost". Velikodušen znesek označevalnik na obrazu lahko bi bilo videti mastna in bruto, ampak spretna uporaba tega lahko si videti čudovito!

Kako uporabljati označevalnik? Ali se pogosto uporabljajo označevalnik? Ali ga uporabljate čez dan ali pa le za večer? Prosimo, da nam sporočite svoje misli.

Shine povsod, sijaj vedno!

load...