8 čudovitih nasvetov za ravnanje las | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 čudovitih nasvetov za ravnanje las

8 čudovitih nasvetov za ravnanje las

Mnogi ljudje se bojijo, da poravnate svoje lase, ker mislijo, da bo to poškoduje lase. Res je, da bo z uporabo preveč toplote na laseh povzroči škodo, vendar če ste previdni in sledite nekaj preprostih pravil, ki jih lahko poravnali lase, ne da bi to postala Kovrčav in brez povzročanja delih konca. Če želite naravnost neverjetno je videti lase, ne da bi ga pri tem poškodovali, nato pa si oglejte na naših osmih las nasvete spodaj:

1. Poglej po laseh

Če boste poravnali svoje lase, potem je najbolje, da začnete tako, da se je vaši lasje dobro poskrbljeno in tudi obrezani,. Poskrbite, da vaši lasje tudi klimatiziran in nahranjena, preden boste vzeli likalnik z njim, in ne pozabite, da so razcepljene konice bo videti še slabše v ravne lase, tako da imajo oblogo, preden to storite.

2. Zaščitite svoje lase pred toploto

Morate toploto poravnati las, vendar je preveč toplote bo povzročila škode. Lahko zaščitite vaše lase pred poškodbami, ki jih prvo uporabo izdelkov za zaščito pred toploto in začeti s toplotno obrnil navzdol nizka in videli, kako to gre, preden jo zavihati, malo po malo.

load...

3. Ne poskušajte poravnajte in vlažno lase

Eden od najpomembnejših las nasvetov je - nikoli poravnajte vlažne lase. Le kdaj zravnati lase, ko je popolnoma suh. Vlažna lasje bodo curl samo enkrat, saj izsuši in mokri lasje so veliko bolj krhek kot suhe lase, tako da je lažje, da bi prekinil ali škode.

4. Ravnanje stalno v oddelkih

Še eden dober las nasvetov je - zravnati lase enakomerno v oddelkih. Ko ravnanje las, premaknite likalnik, v stalnem gibanju, dol gredi vaših las. Naj bo tempo celo in se izognili prekinitvi in ​​prenehanju železa v istem kraju za dalj časa. Lažje je zravnati lase, če delate v majhnih oddelkih. Začnite pri spodnjem delu las in vaš način dela, en del v času, namesto da poskuša narediti celotno dolžino las naenkrat.

5. Izberite pravo likalnik

To je vredno porabi denarja za dobro, kakovostno ravno železa. Ti prihajajo iz različnih oblik in velikosti, zato izberite tistega, ki bo ustrezal vašim dolžino las. Strokovnjaki priporočajo keramičnih ravnih likalniki, ki imajo tudi ionsko tehnologijo za zmanjšanje neželeno kodranje las in statična.

load...

6. Zaključi s pravim izdelkom

Zaključna Lasje rutino s pravim izdelkom je še en pomemben las nasvet. Ko ste končali z ravnanjem, ki jih lahko dokončate svoj slog z lahkim premaz lak za lase ali anti-Frizz seruma. Bodite previdni, da ne uporabljajte izdelkov, ki vsebujejo vodo, čeprav, ali pa bo kodre nazaj v laseh.

7. Ne pozabite dežnik

Ne pozabite, da bo vsa voda vaše lase curl in neželeno kodranje las, tako da bo dežnik v zimskem času, ko greš ven in v poletnih mesecih, nositi naglavni trak, da znoj iz čela dobili na laseh.

8. Naj bo vaš orodja čist

Zadnja stvar, ki jo želite, je vaš likalnik z vztrajanjem na laseh naslednjič, ko ga uporabljate, tako da vedno očistite likalnik po uporabi, ko se ohladi. Lahko uporabite posebna čistila železa ali toplo, vlažno krpo in ga bodo odstranili vse ostanke levo od izdelka las na železo.

Katere so vaše najljubše nasveti za ravnanje las? Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...