8 lepotnih izdelkov, ki jih lahko delite s svojim moškim | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 lepotnih izdelkov, ki jih lahko delite s svojim moškim

8 lepotnih izdelkov, ki jih lahko delite s svojim moškim

1) šampon in balzam

Ti dve izdelki so bistvene in skupne prebivalci naše kopalnice. Kljub temu, šamponi in balzami, ki za fante, običajno so zelo osnovni in težijo, da se osredotoči na reševanje nekaj preprostih problemov, kot so prhljaj in Frizz las. Izdelki za nego las, ki za ženske, na drugi strani, so običajno bolj raziskane in prefinjene; punca šamponi in balzami imajo lahko veliko več koristi: pomaga dodati glasnost, da lasje bolj sijoči in še nekateri so strela ali temnenje učinke, torej dame, ne oklevajte in deliti teh dveh izdelkov s svojim fantom.

2) obraza čistilna

Redno luščenje je bistvena in nujna sestavina za zdrav videz in sijočo kožo, tako za moške in ženske. To je razlog, da ženske, če velikodušno delite svoje visoko koncu razkošje piling obraza z gospodom, da bo, zagotovo, postanite naš oboževalec in, morda je celo bo kupil enak tistemu, za sam uporabljati. Gladka, lepa in mehka koža nikoli ne boli nikomur!

load...

3) Vaš krema za oči

Tako moški kot ženske, pogosto pa imajo težave drobnih linij in gub okoli okoli oči. Za boj proti temu neprijetno težavo, predlagati svojega moškega, da preizkusite svoje najljubše oči kremo, ga kdaj in kako ga uporabljati in ga bo najverjetneje zasvojen razložiti.

4) Vaš krema za roke

Če opazite, da ima vaš mož suho in trdo na dotik roke, nasvet, ga poskusiti svojo najljubšo kremo ali oljem. Moški, očitno, ne bo uporabil krema za roke na redni osnovi, vendar pa lahko zagotovo uživali koristi od oblikovala časa do časa.

load...

5) Vaše sončenje krema

Golobčka lahko preprosto izmenjujejo ene in iste sončenje zaščitna krema. Fantje so hit na soncu toliko, kot dekleta, zato nasvet svojega moškega zaščititi svoj obraz pred škodljivimi sončne žarke na redno; predlagam mu, da preizkusite svoje najljubše sončenje kremo. V idealnih razmerah bi vaša krema za sončenje je tista, ki izgleda nezaznavno na koži in ima naraven mat videz. Vaš mož, verjetno bo všeč. Delitev je skrb!

6) Vaše pričeske izdelki

Pričeske izdelke, narejene za fante so manj številne od tistih, ki so za ženske, zato delite svoje gel za lase, svoj sijaj sprej, glasnost Maximizer in lase Lightening sprej s svojim moškim in on ne bo mogel storiti brez teh izdelkov več.

7) za ustnice balzam

No, jaz ne priporočamo, da vi in ​​vaš gospod uporabljati isti balzam za ustnice na redni osnovi, vendar si lahko vaš mož poskusiti tvoje, in če mu je všeč, boš ga dobil isto. Pravzaprav, balzami za ustnice, ki za fante, pogosto pa so manj hranljiva in vlažilna, razen tistih, ki so za dekleta. Samo, ne bi ga preizkusite žvečilne gumije ali češnja eno; da vaš mož poskusiti balzam za ustnice z nevtralnim in blagim vonjem in potem, pazi, da izgine!

8) Nazivna pranje

To je tisto, ko se mi je zgodilo: sem dal moj fant moj obraz sperite, da poskusite in potem se je začel uporabljati ves čas. To je tisto, kar se zgodi, ko je vaš izdelek eden od odlične kakovosti! Pravzaprav, dame, to je povsem v redu, da delite svoje obraz sperite s svojim gospodom, ker so obraz pralnice, ki za ženske, ponavadi veliko bolj nežen in prijazen do kože, kot tistih, ki so za fante.

Torej, dame, če ste že delili vse svoje dobrote z gospodom, ki je zdaj, da prevzame njegovo posnemanje smetane in britje nog z njim! Kot sem že zgoraj omenil, delitev je skrb! 😉

Ali vam je všeč, da delite svoje izdelke za nego z moškim? Vas prosimo, da izrazijo svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

Ostanite srečni in nasmeh pogosto!

load...