8 nasvetov o tem, kako narediti vaš parfumski vonj traja dlje | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 nasvetov o tem, kako narediti vaš parfumski vonj traja dlje

8 nasvetov o tem, kako narediti vaš parfumski vonj traja dlje

1) Uporabi svoj parfum, preden obleko gor.

No, obstaja nekaj razlogov, zakaj je ta metoda najboljša. Najprej nekaj parfumov lahko obarva nekatere vrste oblačil. Drugi razlog je, da, če se prijavite svoj parfum neposredno na telesu, da se bo "aktivira" z vašo naravno toploto in s tem, bo vonj ostal na za bistveno daljše časovno obdobje.

2) Spray svoj parfum, namesto da bi ga mel.

To ni priporočljivo, da zbadanje parfum v telesu, ker drgnjenje lahko lahko "zdrobimo navzdol" molekule vaše dišave, ki svoj vonj postal popolnoma drugačen od tistega, kar je bilo predvideno, da bo na prvem mestu. Namesto, spray svoj parfum, vodenje steklenico približno 15 - 25 cm od vaše kože. Lahek sprej bodo razdelili vonj enakomerno in bo pomagal vaš parfum ostati zvesta, da je prvotni vonj.

load...

3) Če naj spray svoj parfum?

Najboljše mesto za uporabljajo svojo dišavo so impulzni točke telesa. Naj razložim: impulzni točke so področja telesa, kjer lahko občutite srčni utrip preko krvnih žil, ki se nahajajo v bližini kože. Zato uporablja svoj parfum: za ušesi, na dnu vratu, v vašem zapestju, znotraj komolca in za koleno. Na ta način svoj parfum bo trajala dlje.

4) vlažijo kožo pred nanosom svojo dišavo

Ali ste vedeli, da parfumi bistveno dlje trajala na mastno kožo, kot na suhem eno? No, to je znanstveno dokazano dejstvo. Mnogi ljudje vidijo mastno kožo kot problem, ampak ko gre za trajnejše parfum obrabo - to je absolutno blagoslov! Torej, če imate suho kožo, jo navlažijo, preden uporabi svoj parfum (uporabljati dišave brezplačno vlažilec); bo pomagal vaš vonj traja veliko dlje.

load...

5) Spray nekaj parfum na vašem glavnik.

Če želite, da vaš parfum trajal dlje, spray malo to na vašem krtačo za lase in jo vodijo skozi lase; na ta način, vsakič, ko se premikate ali hoditi mimo nekoga - čudovit vonj bo osvobojena...

6) Play in plast svoje dišave.

Ali ste vedeli, da lahko plast dišav, da bi jih trajal dlje? Lahko razlikujejo koncentracijo vašega vonj glede na situacijo. Eksperiment, igra, ustvarite svoj meri parfume... Vendar ne pozabite - ne plast več kot dva (ali največ tri) vonje ob istem času, saj si ne želite, da ljudje te vonj v drugem delu mesta, ko komaj šel skozi vrata... Prav tako se prepričajte, da se ujemajo z uporabo izdelka, ki mu je koncentracija, intenzivnost in težavnost. Na primer, parfume, toaletne vode, telo megle in Köln vse imajo različno koncentracijo eteričnih olj. Parfum je najvišja, potem gre l'eau de toilette, itd... Naj bo to v mislih!

7) Shranite dišave na pravih mestih.

Zaščitite svoj parfum iz nje sovražniki: vlage, toplote in svetlobe. Shranite dišave v hladnem in suhem prostoru, proč od neposredne sončne svetlobe. Tudi, kupite parfume v spreju, bo to pomagalo, da bi se izognili dišave izhlapevanje in kemijske reakcije z zrakom.

8) Izberi intenzivno baznih beležke parfum.

Če želite, da vaš parfum trajal dlje, se prepričajte, da je izbrala svoj vonj v napačno smer. Osnovne note Parfumi ali, z drugimi besedami, bazni vonji so ponavadi najbolj dramatičen in najdaljših. Tako kot glasba, je parfum sestavljena z različnimi zapiskov ali vonjev. Tu so nekatere od najbolj pogosto uporabljenih osnovnih not, ki trajajo najdlje: woodsy, pačuli, vanilija, kadilo, bor, cedra, itd

Upam, da si ugotovila, da ti parfumi lepotni nasveti koristni. Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...