8 nasvetov o tem, kako ves čas izgledati dobro na fotografijah | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 nasvetov o tem, kako ves čas izgledati dobro na fotografijah

8 nasvetov o tem, kako ves čas izgledati dobro na fotografijah

1) Ugotovite, kaj je vaša najboljša stranska in najboljše kota. To je zelo pomembno, da se spoznaš, še enkrat, tudi v fotografiji, kot tudi v življenju nasploh. Torej, odkrili kotov, kjer boste videti vaš najboljši na fotografijah. Čeprav je vaš obraz videti in zdi simetričen, lahko pride do manjše razlike v tem, kako izgledaš z desne ali z leve strani. Na primer, jaz osebno, rad nekoliko fotografirali iz moje pravice; tako, v skupini fotografijo sem ponavadi stojijo na desni strani skupine in obrnil desno stran nekoliko proti kameri. Torej, kako ugotoviti, svojo najboljšo kota? - praksa! Vzemi kamero in prosi prijatelja, da bi slike vas iz različnih straneh in različnih zornih kotov. Lahko se čudili, kako različni lahko ogledate iz različnih položajev. Ko ste našli svoj "popoln" kota, držijo z njim in poskušajo "reprodukcijo", podobno kot v slikah; tako boste prepričani, da boste videti čudovito! Prav tako lahko vadite predstavlja pred ogledalom in najti svoj pravi kot na ta način. Če je videti srčkan pred ogledalom - to je treba videti super na fotografijah preveč! Dobra kot da skoraj nikoli ne uspe, je pod kotom 45 stopinj. To je ena izmed mojih najljubših!

Nasvet: pri pripravi pozo, prizadevanje, da bi obe svoje roke na svojem pasu, bo to pozo ustvariti iluzijo daljših nog in vitkejši pasu, ki je vedno bonus!

2) držo. Velika drža poveča vašo "beautifulness", ki ga mnogi odstotki takoj, ne le na fotografijah, ampak tudi v vsakdanjem življenju. Trik za takojšnje popolno držo: poskusite stati, kot če nosite 10 knjig na vrhu glave, ali stojijo, kot če poskušamo dotakniti neba s svojo glavo. Ne samo, da je to enostavno, tip bo pomagalo izboljšati svojo držo, prav tako pa boste takoj postal nekaj centimetrov višji! Ali ni to super ?! Velika drža bo zagotovo vam pomaga videti bolje v slikah.

load...

3) Pozitivni odnos in nasmeh. Ste videli slike ljudi, ki nasmeh z usti, vendar so njihove oči videti žalosten ali njihov nasmeh samo ne izgleda realna? To se lahko zgodi vsakomur od nas, ko smo na silo naš nasmeh rek "cheeeeeeeese"... Da bi lepo fotografijo s pristno nasmeh, začeti razmišljati o nečem smešno, prijetno in veselo, nato pa le, bi sliko; bo ustvaril resnično, lepo in brezčasno nasmeh, ki bo velika razlika v tem, kako ste videti na fotografijah. Tudi, če ne želite, da pokažejo vse svoje zobe, medtem ko nasmejan - poskusite nežno, skrivnostno in nekoliko očitno nasmeh. Nasmeh vedno izgleda lepo na fotografijah. Majhen namig: dal svoj jezik za zobe in nasmeh, naj bi to pomagalo sprostiti svoj obraz in vaš nasmeh videti naravno in laskavo.

4) umila lase pravico pred sprejetjem sliko. Ta hiter nasvet mi pomaga, ko hočem videti dobro in brez napora na fotografijah, ne da bi se preveč trudi. Umila lase nekajkrat in boste videli veliko razliko v tem, kako ste videti na fotografiji. Nosim majhno krtačo las v moji torbi ves čas, samo v primeru, bom moral hitro popraviti storjeno za moje lase. Ponavadi, na fotografijah izgleda zelo lepo! Nasvet: Prav tako lahko hitro spremeni svoje lase z glavo navzdol in nazaj, bo ta preprosta gesta pomaga dodati večji volumen in bodo vaši lasje videti truda omamljanje in naravno lepa!

5) Če ste fotografirali, ne glej v kamero, gledati skozi njo; ali pa poskusite nekoliko nad kamero namesto neposredno gleda v kamero. To je profesionalni foto-tip, je, pravzaprav, daje iluzijo, da ga gledate, natanko v kamero in dodaja nekoliko skrivnostno prefinjenosti, da svoje fotografije, da poskusite!

load...

6) Izogibajte se sence. Dobra svetloba je ena od najpomembnejših sestavin uspešnega foto-shoot. Prepričajte se, da bi se izognili neposrečene sence, pravzaprav, se skušajo izogniti vse sence dotika tvojega obraza. Pri tem pazite, da se svetloba ne tepe jo tvorijo zgoraj, ker to ni samo Neprijatan, ampak tudi lahko ustvari iluzijo pod oči krogih ali, celo, daljši nos. Mi ne želimo, kajne?

7) Kako poskrbite, da boste ne utripala slike? No, lahko utripa ob nepravem trenutku zgodi vsakomur... Ampak mi deliti z vami preprost trik, ki sem osebno uporabo ves čas: hranite zaprte oči za trenutek in jim odpreti prav, ko je čas, da naredite fotografija, na ta način boste videti bolj sproščen v slikah in ne boste čutili potrebo, da utripa prav v času, ko se je slika.

8) Dobro ličila je pomembno, vendar je vaš notranji zaupanja je pravi ključ! Ja, samozavestni ljudje, ponavadi, izgledaš neverjetno, ne le na fotografijah, ampak tudi v vsakdanjem življenju. Notranja lepota in zaupanje so ključne stvari za uspešno foto-shoot. To je zelo težko videti dobro na fotografijah, ko so v zadregi, manjka samo zavarovanje in samo zaupanje. Kako postati bolj samozavestni? - To je enostavno, da bi odločitev! Odločite se, da ste lepi in da ste neverjetno, samo zato, ker si ti; ni druge, kot si ti (kar je res) na planetu! Ta notranja zagotavljanje svojo edinstvenost in lepoto bo prikazan na fotografijah, zaradi česar boste videti bolj sproščeno, naravno in privlačno. Če imate pege, velika ušesa ali nekoliko večji prostor med zobmi - zajeti vse te posebnosti; To so stvari, ki vas razlikuje od drugih in biti ponosni na njih! Ne pozabite, da so lepe, verjeti vase in nasmeh.

Zdaj veste, kako videti čudovito v slikah in lahko začnete vaditi. Mi ponavadi bolje z poskusov in napak, tako da je bolj vadite nekaj - bolje boste postali na to.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako izgledaš na fotografijah? Prosim, vas prosimo, da delite svoje misli v pripombah spodaj.

load...