8 neverjetnih nasvetov o tem, kako se znebiti temnih krogov pod očmi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 neverjetnih nasvetov o tem, kako se znebiti temnih krogov pod očmi

8 neverjetnih nasvetov o tem, kako se znebiti temnih krogov pod očmi

Nič ni bolj neprijetno kot zbujam zjutraj, gleda v ogledalo in iskanju temne kolobarje pod vašimi očmi. Lahko uporabi korektor in dodamo nekaj označevalcev za učinek, vendar podočnjaki so še vedno tam! Korektor skrije samo problem, da ga res rešiti morate najprej razumeti vzroke teh temnih obročev.

Koža pod vašimi očmi je najtanjši in zato najbolj krhka, in najpogostejši vzroki za temne kolobarje so nabiranje tekočine pod vašimi očmi, slaba prehrana, pomanjkanje spanja, pomanjkanje železa in drugih bistvenih beljakovin. Naj odkrili nekaj odličnih in enostavne rešitve, ki lahko pomagajo zmanjšati ali znebiti te nezaželene teme pod vašimi očmi:

1. Sleep dobro

Za večino ljudi, je najbolj učinkovit način, da se znebite temnih kolobarjev pod očmi je izboljšati spalne navade. Za svež in krog brezplačno obrazu, zdravniki priporočajo, da moramo vsi okoli šest do osem ur dobrega spanja vsak dan. Tudi, poskusite spanje na hrbtu z glavo privzdignil visoko na blazino, saj bo to pomagalo izboljšati cirkulacijo in pomaga pravilne odvečne tekočine pod očmi.

load...

2 Kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi? Pazi svojo prehrano!

Zabuhlost pod očmi lahko meče senco in bi lahko bil vzrok za pod očmi temne kolobarje. Zabuhlost bi jo lahko vaši prehrani povzroča, zato poskusite zmanjšati vnos soli in izrežemo alkohola za nekaj časa, ki sta lahko vzrok za napihnjenost in zabuhlost.

3. Ne drgnite oči

Koža pod vašimi očmi je zelo občutljiva in ko drgnite oči, ki jo povzroča trenja, ki lahko v zameno, povzroči pigmentaciji kože potemni. Prav tako vedno uporabljajo ličila zelo nežno, da na tem področju iz istega razloga.

4. Za zaščito pred soncem Uporaba pod vašimi očmi

Ko greste na sonce, ne pozabite, da se uporabljajo za zaščito pred soncem pod vašimi očmi, kot tudi. Če že imate temne pod predel okoli oči, bo sonce vse samo še temnejša. Zavedaj se.

load...

5. Vzemite alergije na zdravila

Če ste trpijo zaradi alergij, ne pozabite zdravil. Učinek streaming oči bo le poslabša težave in ustvariti še več tekočine pod očmi.

6. Uporabi ledu pakiranj

Uporaba ledu na kožo, še posebej prosojne kože pod vašimi očmi, bo ohladila krvne kapilare in pomagali odvečnih tekočin in krvi, da se razpršijo iz območja. Ovijte kocko ledu v tkiva / brisačo in jo postavite na vsako od vaših oči. (Uporaba ledene kocke neposredno na svoje oči lahko preveč kruto za nežen pod predel okoli oči).

7. Uporaba kul čajne vrečke

Naslednjič, ko bo skodelico čaja, razen filter vrečko in dal v hladilnik, da se ohladi. Dajanje kul čajne vrečke čez oči za deset minut ali tako vas bo sprostila in zmanjšali zabuhlost ali razbarvanje okoli oči.

8. Sadja in zelenjave

Uživanje dober količino sveže zelenjave in sadja, je vedno dobra ideja, in bo imela ugoden vpliv na videz kože in oči, pa tudi. Lahko uporabite tudi kumare in krompir rezine znebiti pod očmi temne kolobarje, prav tako jih postaviti pred vašimi očmi zjutraj, bo osvežil in ohladi kožo.

Dermatologi se spraševali pod očesom podočnjake ves čas. Nad imate več rešitev za ta problem, in zdaj ste vedeli, da lahko preprosta sprememba vaš položaj spanja ali drugih vsakdanjih navad vam pomaga znebiti tega vprašanja. Prav tako se prepričajte, da nikoli ne gre spat s svojim ličila na in se izognili drgnjenje oči pogosto.

Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako se znebiti pod očmi temne kolobarje v komentar oddelku spodaj.

load...