8 osebnih pomanjkljivosti, ki vas dejansko naredijo brezhibno | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 osebnih pomanjkljivosti, ki vas dejansko naredijo brezhibno

8 osebnih pomanjkljivosti, ki vas dejansko naredijo brezhibno

1) pege

Pogosto, dekleta preobremenitev obraz s temelj poskušajo kritje pege, ki so, pravzaprav, absolutno čudovita! Pege dodati vtis nedolžnosti in tudi, da pogledaš na soncu poljubila skozi vse leto. Objemu svoje pege, ker je to popolna nepopolnost naredi edinstven in lepa!

2) Gap zob nasmeh

Dekleta z režo zob bi moral biti vesel in ponosen na to, bacause je to tisto, kar jih naredi izstopajo iz množice! Če vrzel zob nasmeh ni bila lepa, pa Madonna, Lara Stone in Georgia May Jagger bi popraviti dolgo časa nazaj, vendar pa ni! Gap zobje postajajo modni najbolj priljubljena in trendovska napaka!

load...

3) Majhne prsi

To je ena od najpogostejših negotovosti, ki imajo veliko deklet. Malo storili vedo, da je to tako imenovana napaka pravzaprav predmet zavisti dekleta z večjimi oblik. Majhne joške je zelo enostavno "obvladljiv": lahko nosite vse vrste oblačil, če imate minimalističnem prsi in lahko greš tek, nosil preprosto majico, ne da bi sploh razmišljal o podvoji svoj športni modrček. Prav tako je veliko lažje, da obleko konzervativna, ko se prsi ne dobijo na poti. Ljubite svoje majhne prsi in jih cenijo kot zaklad!

4) Big prsi

Druga pogosta dekliško "problem" so velike joške. No, če nimate majhne joške, potem ste verjetno, imajo velike tisti; vedno pogosto hrepenijo stvari, ki jih nimajo. Resnično, če imate velike prsi, morate hoditi okoli z glavo navzgor visoka, saj je to ena izmed najbolj privlačnih lastnosti žensko lepoto in mnogi ljudje gredo nor "velikodušno" prsnega koša in peščene ure sliki.

load...

5) Big obrvi

Ženske, ki imajo debele obrvi, pogosto poskušajo preko drobovino in jih tweeze, ker menijo, da je to napaka. Ste videli obrvi za Cara Delevingne? Ta punca je postal znan modelu hvala za njih! Danes, debele obrvi so zelo v modi in vsakdo sanja, da ima velik njihove obrvi. Big obrvi imajo veliko prednosti: pomagajo pritegniti pozornost na vaše oči, okvir obraza in se lahko s preprostim potegom čelo gela, ki jim bodo pomagali ostati v mestu, zlahka uspelo. Zato, gospe z popolnejših obrvi, naslednjič, ko si pogledati v ogledalo, se prepričajte, da poljub svoj odsev, ker ste popolnoma lepa!

6) Ker je prekratka

Mnoga dekleta navznoter kritizirajo njihovo višino. Biti Skratka ima veliko prednosti: lahko nosite visoke pete (tako visoko, kot želite), tako pogosto, kot želite, da vas bo vedno ustrezala; mnogi ljudje radi majhne ženske in ponavadi jih obravnava z večjo skrb in pozornost; če ste kratki boste vedno imeli dober razlog, da zahteva visok, čeden fant, ki vam pomaga doseči nekaj od zgornji polici. Biti majhen je še ena odlična pomanjkljivost, zaradi katere ste "vi"!

7) Ker je previsok

Ne le kratke dekleta sami kritizirati navznoter, visoke dame, pravzaprav isto stvar. Biti visok ima veliko čudovitih prednosti in to je resnična prednost in ne pomanjkljivost! Visoke ženske imajo neverjetno dolge noge, ki jih lahko nosijo ravne čevlje in še vedno višji od mnogih drugih, lahko visoki ljudje vidijo vse, medtem ko stoji za množice na koncertu. Zato, visoke dame, ste popolnoma srečni!

8) Očala wearers

Dekleta, ki nosijo očala, pogosto počutijo negotove o tem in poskušajo prehod na kontaktne leče, vendar počakajte....Glasses lahko postane vaš najlepši in učinkovit pripomoček, lahko spremenite okvirje, ki ustrezajo vašim različne obleke in lahko tudi eksperimentirate z različnimi očesom ličila za očala wearers... Vse to lahko postane tako zabavno! Očala pomaga okvir obraza in lahko opozori na vaše čudovite oči. Poskrbite, da se v celoti poskus, improvizirati in se igral s to lepo in elegantno opremo!

Zaključek: naše napake in pomanjkljivosti, da nam brezhibno in odlično! Poskrbite, da sprejemajo in zaklad svoje pomanjkljivosti, saj bi si izviren in edinstven!

Vas prosimo, da delite svoje misli o tej temi v razdelku komentarju spodaj.

load...