8 potovalnih nasvetov za potovanje, ki vam bodo pomagale preživeti dolge letove | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 potovalnih nasvetov za potovanje, ki vam bodo pomagale preživeti dolge letove

8 potovalnih nasvetov za potovanje, ki vam bodo pomagale preživeti dolge letove

1) Pripravimo vam kožo

Poskrbite, da luščenje in pred sprejetjem let, na ta način ne boste morali to storiti vse, medtem ko na krovu vlažijo kožo. Tudi, če se odločite za uporabo Fece kremo, medtem ko plujejo, vaša pripravljen, listasti koža bo tako absorbirajo bolj enostavno in hitro.

2) piti vode ali kokosova voda

Poskrbite, da navlaži kožo od znotraj. Ali je s pitjem veliko vode ali kokosovo vodo (bogata z vitamini), pitje sode ali kave se ne šteje. Z oskrbo telesa z velikodušno količino tekočine, boste zlahka boj suho letalo zrak v kabini.

load...

3) Ostali

Lahko uporabite vaš čas letenja za počitek, sprostitev in meditacijo. Prepričajte se, da bi skupaj predmete, ki vam bo pomagal počutili udobno: vzemite blazino, svoje velike nogavice, toplo udobno odejo, spalno masko in slušalke z glasbeno napravo. Vse to vam bo pomagal, da se odklopite od trenutnega okolja in priti v razpoloženje za spanje in sprostitev, ki vam bo pomagal doseči svoj novi cilj osveži in dobro spočiti.

4) maska

Lahko uporabite vaš čas na letalu, da navlaži in navlažijo obraz. Kupiti ready-made obraza pomlajevalno masko ali pa samo debelo hranljivo kremo. Pridobite si udoben in uporabljati vlažilna obravnavo na obrazu. Če se počutite sprejela, da bi nekaj časa obraza v ravnini, lahko preprosto uporabite vlažilna spray namesto (spray, medtem ko v kopalnici) in videli vaša koža uživa ugodnosti! Hidratacijo kože, medtem ko na krovu lahko pomaga pristati iščete dobro spočiti in sveži.

load...

5) Get nekaj volumen

Tvoji lasje lahko dobite laskati, medtem ko sediš skozi dolgo let, zato poskrbite za pripravo svoje ključavnice vnaprej. Nanesite izdelek las volumizing ko ste oprane lase pred sprejetjem let. Medtem ko je na krovu, lahko visok čop in, ko ste pristali, sprostite svoje lase in si oglejte, pomnoženo volumen! (Prepričajte se, da bi se izognili tem neprijetno ali tesen ponija rep).

6) Zdravi prigrizki

Da bi se izognili nezdravo prigrizki skušnjavi, se prepričajte, da bi nekaj dobrih z vami. Borovnice, oreški in suho sadje lahko dobavi z energijo in vitamini in se boste počutili po dolgem letu manj utrujeni.

7) Glowing kože

Pogosto smo videz in občutek povsem izčrpana po poletu, ampak tu je trik si lahko uporabite takoj videti bolje: rahlo uporablja označevalnik na najvišjih mestih vaših obraznih kosti, pod vašimi očmi, na premcu svojega ranila in v notranji vogali tvojih očeh; da bo v trenutku pomaga polepšala vaše polti in da ste videti žareče namesto utrujen.

8) Polepšajte svoje oči

Naše oči so ponavadi videti rdeče in utrujen po dolgem letu, zato je treba dobro pripraviti. Pack nekaj Visine v torbo in dal nekaj kapljic v tvojih očeh, da se zmanjša učinek rdečih oči. Prav tako velja svetlobe, meso napeta svinčnik na vašem vodno gladino, pred odhodom na ravnino, se bo vaše oči videti svetlejši in manj utrujeni. In končno, če želite, da boj oči zabuhlost, ne pozabite, da bi gel oči masko z vami. Lahko jo uporabite hladno ali toplo, medtem ko na krovu; To je bilo znano, da pomaga zmanjšati stres, oči zabuhlost in celo, lajšanje glavobola!

Zdaj, v celoti oboroženi s temi potovanje lepotne nasvete, ne le preživeti, da dolge razdalje let, ampak tudi, dol z letala videti spočiti, dobro spočiti in krasen!

Kateri so vaši najljubši med letom nasvetov za nego? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...