8 preprostih in učinkovitih nasvetov o tem, kako olajšati oči | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 preprostih in učinkovitih nasvetov o tem, kako olajšati oči

8 preprostih in učinkovitih nasvetov o tem, kako olajšati oči

Mnogi ljudje pravijo, da vaše oči pomembna značilnost obrazu in da lahko veliko pove o osebi, ki jo pravkar gledamo na svoje oči. To je tako, si želite, da vaše oči videti svetlo in jasno, ko greš ven in da ne bo videti, kot da je pravkar iz postelje. Ne glede na njihovo obliko, barvo in velikost, vse oči so videti božansko, samo brati teh osem načinov razsvetli svoje oči, da bi ugotovili, kako se to dela:

1. Bela oči svinčnik

Najpreprostejši nasvet o tem, kako polepšala oči je, da uporabite pridih belega ali nude oči svinčnik. Moraš biti zelo natančen, čeprav, da bi dobili želeni učinek, zato skrbno opiše le notranje kotičke oči in vodno linijo z belim ali mesa obarvan oblogo, in da bo spet svetlost za oči enostavno.

2. Curl svoje trepalnice

Še en preprost način, da se zbudiš oči je curl svoje trepalnice. Uporaba Vikler trepalnic bo dvignil vaše trepalnice gor in ven, pomagajo odpirati oči in da so videti precej svetlejši. Curl prvi in ​​nato nanesite dober plast maskare, da konča delo, nato pa korak nazaj in občudovali!

load...

3. Imejte obrvi oblikovan

Nekatera dekleta izgledaš s težkimi obrvmi, lahko pa vpliva na svetlost vaših oči. Da bi pomagali dvigniti oči izogniti vaše obrvi videti težko in temno, obliko in tankih vaše obrvi bit, in videli, kako to pomaga, da Uljepšati vaše oči.

4. Get dober spanec je

Pomanjkanje spanja lahko največji sovražnik vaše oči. To lahko Ocrveniti belino vaših oči, ustvarite zabuhlost in črne kolobarje pod in okoli oči, in na splošno, lahko pomanjkanje dobrega počitka pustite svoje oči videti dolgočasno. Spanje je pomembno za vsakogar, zato poskrbite, da boste dobili svojih osem ur vredno, vsak dan.

5. Skrij temne kolobarje

Podočnjaki da izgledaš utrujen in da bo vaše oči videti dolgočasno. Lahko zdravljenje črne kolobarje pod vašimi očmi z dajanjem rezino kumare ali rezino ohlajenega surovega krompirja nad vašimi očmi za nekaj minut, ki bo ohladi in pomirjajo oči, in lahko prikrije kroge z uporabo dobro pod Eye Concealer za pomoč pri sprejemanju vaše oči videti svetlejši.

load...

6. Pink blush

Nenavadno, lahko potreseno roza rdečilo na jabolka licih vaše oči iskrico. Nimamo pojma, zakaj to dela, ampak poskusite, zagotavljamo vam, da se to zgodi!

7. Surovi beljaki

Dobro in hitro domov sredstvo za zabuhle oči se uporablja nekaj surovih beljakov neposredno na kožo pod vašimi očmi in ga pustite delovati 3 - 5 minut. Beljak bo zategovanje kože in vitamin B, ki jih vsebuje bodo pomagali spodbujati cirkulacijo krvi okoli oči, in če je jajčni beljak nekoliko ohladi, bo to tudi pomagalo zmanjšati zabuhlost, povečanje svetlo videz vaših oči.

8. Uporaba dotik sijajem

Prefinjena uporaba sijajem morem odpreti oči in jih videti svetlejši. Poiščite senčilo za veke v vaši najljubši barvi svetlobe, kot šampanjec, beli ali katere koli vrste nude, ki ima le kanček sijajem z njo in velja, da je to območje, ki je najbližje vašim solza kanale in tik pod obrvi za najboljši učinek, ga bo pomagal odpreti oči in polepšali svoj predelu okoli oči.

Kako Razvedriti se vaše oči? Ali imate druge nasvete deliti?

load...