8 razlogov, zakaj bi morali vlagati v lepo perilo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 razlogov, zakaj bi morali vlagati v lepo perilo

8 razlogov, zakaj bi morali vlagati v lepo perilo

Moški res ne 'dobili' perilo. Vsi vidijo v perilo je čutna stran od njega, ampak tisto, kar so vsi gospodična so vse druge koristi, ki kupujejo lepo perilo prinaša dekle. Za moške, perilo je čisto praktična zadeva, ampak dekle ve, da je veliko več, tako da se glasi teh osem razlogov, zakaj bi morali vlagati v lepi in krasen perilo:

1. Pretty perilo je čudovit booster zaupanje

Čeprav nihče drug ne more videti, veste, da ste jo nosi. Nosi lepo spodnje perilo lahko dam veliko spodbudo zaupanja, tako da naslednjič, ko greš na razgovor za službo, nositi svojo najboljšo perilo. Boste presenečeni, kako prepričana, da bodo to, da se počutite.

2. Lepa perilo bo spravil nazaj v stik s svojo ženstvenost

Fantje bodo razočarani, da slišim, da se dekleta ne le kupiti lepe perilo v njihovo korist. Če potrebujete opomnik, kako privlačni ste, potem bodo nekateri lepo, svila perilo narediti trik lepo.

load...

3. Gorgeous perilo je dobro za vaše razmerje

Baggy flanela pižama bi tudi bilo toplo in udobno, vendar pa ne bo naredil veliko za svoje ljubezensko življenje. Nosi privlačno perilo pred spanjem, ne samo da si videti privlačna za vašega partnerja, vendar pa ga tudi pove, da je videti lepa zanj pomembno za vas.

4. Kakovostno perilo bodo vaša oblačila videti bolje od vas

Kakovost perilo bo šlo bolje in da vaša oblačila videti bolje na zunaj preveč. Perilo ni tam samo zato, da bi si videti dobro v mejah svojo spalnico, se bo tudi vaša oblačila visi bolje in ne bo vidne črte na zunanji strani vaših oblačil, ki jih vaše perilo povzroča.

load...

5. Malo pogled lepe perilo je lahko zelo privlačna in lahko celo vozite moški divje

Če se počutite malo spogledljiva, bo pokukati za občutljivo čipke izpod vaših oblačil vožnjo moškega divje. To je še bolj privlačna, kot kaže veliko cepitvijo ali vaše dolge noge.

6. Boste počutili privlačna in krasen ves dan

Ko se počutite privlačni, boste videti privlačna. Nosi lepo perilo, čez dan vas bo videti še lepše, kljub dejstvu, da nihče ne more videti razloga, zakaj. To vam bo to skrivnostno auro lepoto in čar, ki prihajajo iz zaupanja, da se počutite v notranjosti.

7. To je zelo zabavno ga je kupila, kajne ?!

Shopping za perilo je zabavno. Sprijaznimo se, dekleta ljubijo lepe, nežne stvari, tako da, če boste potrebovali malo tonik, da vas poberem, pojdi obiščite najbližjo perilo veleblagovnico. To je še bolje kot nakupovanje za čevlje, kajne?

8. Nikoli ne veš, kdaj bo lepo perilo prišel prav

Spomni se, kaj tvoja mama vedno govorila o nošenju čisto perilo, v primeru, da ste morali iti v rešilca? Nikoli ne veš, kdaj bo zadovoljen, da vaši Spodnje perilo videti tako dobro, kot preostali del vaših oblačil!

Ali vam je všeč nosiš lepo perilo? Vas prosimo, da delite svoje misli in girly nasvete v komentar oddelku spodaj.

load...