8 stvari, da razmisli, preden gre za kozmetično plastično kirurgijo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

8 stvari, da razmisli, preden gre za kozmetično plastično kirurgijo

8 stvari, da razmisli, preden gre za kozmetično plastično kirurgijo

Plastična kirurgija je tako skupen prostor zdaj, da bi se ti odpuščeno za to, da se kot rahlo, kot je, recimo, spreminja svojo blagovno znamko maskare. Ampak, plastična kirurgija je vedno kirurgija in se res ne smemo jemati tako zlahka. To je lahko narobe, ga lahko boli, včasih pa je popolnoma nepotrebno, zato menijo, da te osem stvari, preden se prijavite, da gredo pod nož kirurga:

1. Ali obstaja alternativa?

Prva stvar, ki jo je treba upoštevati, preden gre za kozmetične plastične kirurgije je to: ne alternativa obstaja? Plastična kirurgija ni brez tveganj, tako da ste se vprašal, če je ta postopek res potrebno? Lahko izgubijo težo s dieto, lahko tonus mišic s telovadbo in lahko izboljšajo kožo, tako da spremenite svojo prehrano. Preden ste se predloži operacijo, bi bilo najbolje, da imajo vsaj prvi poskusili brez kirurških alternative.

2. Ali ste razmišljali tveganja?

Še ena stvar, da razmišljajo o tem pred tem kozmetični plastično operacijo je tveganje. Vse plastična kirurgija nosi s seboj določena tveganja za zdravje, tako kot vsako operacijo. Obstaja nevarnost okužbe po operaciji in tveganja anestetikov, še posebej, v splošni anesteziji. Poskrbite, da se vaš kirurg pravilno pojasnil tveganja, da bi prišlo v postopku, da razmišljate, preden se strinjate, da gredo naprej in poglej pred in po plastični operaciji slike drugih ljudi.

load...

3. Kakšen je strošek plastična kirurgija in ga lahko privoščite?

Ali si plačal za kozmetične plastične kirurgije z gotovino ali preko financ, vse vrste plastične kirurgije postopkov ni poceni. Čeprav je morda edina stvar, na pamet v tem trenutku, premislite o drugih stvari, ki jih morda daje v prihodnosti, plačati za to operacijo. Nima smisla s plačili, da bi dobili bikini vitko postavo, če ne morete potem privoščiti, da gredo na plažo.

4. Kakšne so omejitve za plastično operacijo?

Kirurg ne more povsem zagotoviti rezultat. Medtem ko so mnogi ljudje zelo zadovoljni s končnimi rezultati njihovega kozmetične plastične kirurgije, obstajajo tudi mnogi, ki niso 100% zadovoljni, ko plastična kirurgija je šlo narobe. Prav tako ne verjamem, da bo plastična kirurgija takoj spremeniti svoje življenje. Nobenega zagotovila ni, da boste našli moškega svojih sanj, samo zato, ker so vaše prsi večje, ali pa nos je naravnost.

load...

5. Kako dolgo bo to kozmetična plastična operacija traja?

Zavedajte se, da niso vsi plastična kirurgija traja večno in da se ne morem ustaviti proces staranja. Obraz dvigalo samo kožo, na primer, lahko traja le eno leto, medtem ko bi lahko facelift, ki zategne tudi mišice, trajala do deset let, tako da boste morali, da se prepričajte, da ste dobili najboljši nasvet, ki ga lahko,.

6. Ali veste, kje bodo brazgotine biti?

Ne obstati bedastoča vse hype o operaciji brazgotina manj, pa ni mogoče storiti! Kaj je dober plastični kirurg ne stori, čeprav je, da brazgotine manj vidno, da jih prikrije in jih pustimo v krajih, ki jih je mogoče skriti. Bodite prepričani, da se posvetujte s svojim kirurgom, kjer se bodo brazgotine biti in se prepričajte, da ste zadovoljni z odgovorom.

7. Boste morali ponovitve operacije?

To ni nič nenavadnega v kozmetične plastične kirurgije, da ugotovite, da morate več kot eno operacijo, da bi dobili želene rezultate. Nadaljevanje operacijo lahko zelo majhen, vendar se prepričajte, da se posvetujte s svojim kirurg kakšna verjetnost je, da boste potrebovali ponovitve operacije, tako da ste popolnoma zaveda vseh stroškov, ki jih lahko pričakujejo, da bodo imele.

8. Ali hočeš videti kot nekdo drug?

Nič ni narobe, če ima kozmetični plastično operacijo, vendar to ni zdravilo za depresijo ali dvom vase. Plastična kirurgija je najbolje obravnavati kot sredstvo za dajanje končna dotakne na to, kar je narava ustvarila, in ne kot način za ustvarjanje povsem novo osebo. Ne poskušajte videti kot nekdo drug, ker ste edinstveni in lepa, in da je samo tista, ki jo na tem planetu!

Katere druge stvari, o vašem mnenju, bi morala oseba, ki meni, preden gre za kozmetične plastično operacijo?

Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...