9 čudovitih nasvetov o tem, kako priti do popolnih obrvi | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

9 čudovitih nasvetov o tem, kako priti do popolnih obrvi

9 čudovitih nasvetov o tem, kako priti do popolnih obrvi

Se zavedate, kako pomembne so vaše obrvi? Obrvi okvir obraza in so pomemben element v komunikaciji; ljudje iščejo v tvojih očeh in na vaše obrvi ves čas, ko se pogovarjam s tabo, da si želite, da izgleda dobro. No oblikovane obrvi pomaga, da vam polepšajo obraz in oči poudarite, in spreminjajo svojo obliko lahko spremenite način, ki ga bistveno videti, zato preberite na devet lepotnih nasvetov o tem, kako priti popolne obrvi:

1. Uporabimo standardno ogledalo

Povečevalna ogledala so odlična zabava za otroke, da igrajo z, vendar vam res ne potrebujete trgati svoje obrvi, vendar si morate dobro osvetlitev. Nihče drug ne bo videti na vas s povečevalnim steklom, zato je najbolje, da uporabite samo standardno ogledalo in stopiti korak nazaj tu in tam, da preverite, kaj bo videti, da nekdo drug.

2. Uporaba pravega orodja

Izogibajte se koničasto vrsto konico pincet, saj bi bilo težje zgrabi fin dlake in lahko tudi ščepec kožo. Pojdi za poševne vrsto pinceto, so veliko lažje nadzorovati.

load...

3. Poiščite popolno obliko

Poglej se v ogledalo in najti popolno obrvi obliko vašega obraza. Makeup strokovnjaki pravijo, da so popolni obrv začne tik nad trganje kanal, nato pa lok nad do vrha nad šarenice in nato konča na točki 45 stopinj od zunanjega kota očesa. Ni vam treba slediti standardnih pravil, čeprav, samo najti obliko, ki vam ustreza najbolj, ali iti v kozmetični salon, da bi dobili pomoč strokovnjaka.

4. Izogibajte se solze - pluck po prhanju

Še en preprost nasvet o tem, kako dobiti popolne obrvi je - jih iztrgati po prhanju. Topla voda mehča kožo in odpira lasne mešičke, tako da, če uporabite pinceto, potem ko ste stuširal, bodo dlake pridejo ven veliko lažje.

5. Delo s šablono

Eden izmed najlažjih nasvete o tem, kako priti do popolne obrvi je - delo s šablono. To je lahko težavno dobili pravo obliko, ko delate od blizu v ogledalo. Lažje je, če narišete obliko orisa, ki ga želite z Kreon prvi in ​​nato, drobovja dlake izven linije.

load...

6. Stanje vaše obrvi

Drug pomemben trik, kako priti do popolne obrvi je naprava. Tako kot dlake na glavi, vaše obrvi je treba napravo preveč. Lahko kupite prek okenc obrvi napravo, ali dnevno uporabo oljčnega olja ali kokosovo olje vsak večer pred spanjem deluje preveč.

7. Olajšati bolečino skubljenje

Če imate občutljivo kožo in skubljenje je boleč proces, vendar še vedno želite, da bi dobili te popolne obrvi, nato pa hiter in enostaven način za otrple bolečine se uporablja malo omrtvičenje otroka grizenje gel vnaprej ali pa uporabite toplo krpico: pridržite krpico pod vročo vodo, jo položi čez obrvi za eno minuto, nato jo odstranite in drobovja svoje obrvi brez bolečin.

8. Ne pozabite na plešasti popravke!

Eden od najpomembnejših nasvetov o tem, kako priti do popolne obrvi je - ne pozabite na plešasti popravke! Nihče ni popoln, tako da izpolni svoje oblikovanje obrvi tako, da izpolnite v redkeje mestih z mehko obrvi svinčnik ali obrvi gelu podobne barve kot vaše obrvi.

9. Če je vse šlo malo narobe

Če imaš malo odnese s svojim skubljenje v svojem prizadevanju, o tem, kako priti prefekta obrvi, ni potrebe za paniko, rastejo nazaj v približno dveh do treh tednih. Če ste kot oskubljene obrvi, potem je najbolje, da pusti jim popolnoma pri miru, da regrow in potem jih lahko začnete ponovno oblikovanje.

Kateri so vaši najljubši lepotni nasveti o tem, kako priti do popolne obrvi? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...