9 napak v laseh, zaradi katerih ste starejši | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

9 napak v laseh, zaradi katerih ste starejši

9 napak v laseh, zaradi katerih ste starejši

1) Preobremenitev las styling

Včasih, dame radi plastenjem geli za lase, ki določajo spreji, Volumizing pene in sijaj pršila, v upanju, da bi dosegli, da je popoln, Bomba, voluminozna, poln sijaj las, ampak lahko preobremenitve svoje ključavnice z las styling izdelkov privede do prilepljen gor goro las na glavi, ki ne bo izgledaš mlajši. Da bi se izognili temu "nenaravno" preobremenitev izdelkov, uporabljajo lahka mousse na korenine vašega (še mokro), lase, nato pa razstrelili da se posuši, kot ponavadi zaključil s pridihom sijaj spray.

2) konča Split

Split, poškodovane in Frizzy konci lahko vaši lasje videti dolgočasno in lahko zagotovo, da boste videti starejši. Zato, da bi se izognili temu problemu, se prepričajte, da redno obrezati svoje ključavnice, vsaj vsaka 2 meseca, in redne hranljiva in Vlažilni maske za lase; globoko naprava, pomlajevalne zdravljenja las ne bo bolelo niti.

load...

3) pretirana blond

Več kot beljene lase mogoče lahko zagotovo bi si videti starejši, torej, namesto da bi šel za celotno blond barvo, se posvetujte s svojim lase stilist, da bi vam 2, 3 ali 4 različne vrste poudarja, da lahko pomaga dodate dimenzijo in tudi, dobimo iluzija večjo prostornino. Poleg tega, blondinka poudarki so veliko manj škodljiv za vaše lase, kot beljenje vaših svoje ključavnice popolnoma znova in znova vsak mesec.

4) Going pretemna

Izogibajte umirajo vaši lasje zelo temno, saj lahko poudari gubice pod očmi temne kolobarje in poudarjajo sence na obrazu. Če želite iti nekoliko temnejši, kot običajni barvo las, se posvetujte s svojim lase stilist, da bi si mehke nizke luči; bo videti bolj naravno, dodamo dimenzijo pričesko in vizualno "frame" obraz.

load...

5) topi, ravne striženje

Ena izmed najbolj pogostih napak las, ko ženske to, da lahko vse ravne, gladke frizuro, ki ne samo dodati starosti, ampak tudi, da vaše obrazne linije videti še bolj očitna. Namesto preproste, topo frizuro, se posvetujte s svojim lase stilist, da bi poskušali večplastna frizuro, ki bo ustrezala vašim posebno strukturo obraza. Plasti lahko dodate mladostno in lahkoten dinamiko vašo pričesko; zaradi različnih tehnik plastenjem, lahko vaši lasje stilistka celo nekoliko popravili svojo obliko obraza, zaradi česar je videti vsestranski ali vitkejši, glede na vaše želje.

6) Rezanje las prekratek in pustimo, da rastejo predolgo

Oba preveč kratke ali predolge pričeske lahko dodate starosti. Prav tako, po mnenju mnogih anket in raziskav, moški raje ženske z dolgimi pričeske, namesto krajših. Optimalna dolžina las bi bila ena, ki rahlo prehaja ramena. Če imate radi krajše pričeske, gre za bob, vendar bi se izognili tomboy odbitke, če ste starejši od 40 let in želite videti mlajša.

7) prekratek frizuro

Ko potegnite svoje lase v čop ali bo tesen, prefinjeno frizuro - to je res, da lahko ta pričeska vam nekakšno instant lifting obraza, ampak tudi, ne pozabite, da se bo ta vrsta pričeska opozoriti, da vsako malo linije imate na obrazu. Torej, če ste se odločili, da gredo za ekstravagantno frizuro, poskrbite, da ostane mehka in pustimo nekaj pramenov, da pade na straneh vašega obraza, bodo dodali "malomaren" mladost na vaš stil.

8) Pomanjkanje volumna

Stanovanje, manjka volumen las lahko tudi, da ste videti starejši. Izogibajte se uporabi vroče za ravnanje las iz dneva v dan, saj bo lahko vaši lasje videti dolgočasno, brez življenja in suha. Poleg tega, če vaši lasje naravno tanke, ki jih je treba popolnoma pozabiti na uporabo katerega koli lase poškodovali vroče orodij, saj lahko oslabi vaše ključavnice še bolj. Namesto tega uporabite Volumizing in teksturiranje las pene doseči nekoliko ojača volumen las.

9) Cool toni dodati starost

In na koncu, če ste resni glede videti mlajši, ne umira lase s hladnimi toni, saj bo le dodamo vam starosti. Če ste blond - gre za zlatih tonov, namesto platine ali boleče tiste, če ste rdečelaska - odločijo za Mesingan rdeče namesto bordo, in če ste Črna - odločili, toplo rjavo namesto blueish črno.

Upam, da si ugotovila, da ti nasveti za lase koristno.

Kaj o vašem mnenju, nekatere druge lase napake, ki težijo k temu, da si videti starejši? Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...