9 nasvetov o tem, kako se prebuditi lepo in dobro počivati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

9 nasvetov o tem, kako se prebuditi lepo in dobro počivati

9 nasvetov o tem, kako se prebuditi lepo in dobro počivati

1) Ne pijte preveč tekočine pred spanjem, saj lahko povzroči vrečke pod očmi. Prav tako ne jedo preveč slani hrani pred spanjem, ker sol pomaga ohraniti vlago v telesu, ki se po navadi, tudi povzroča zabuhlost okoli oči.

2) Če ste ljubitelj kave, poskusite, da se vzdržijo te energije daje pijačo po 5. Uri. Izogibajte se tudi cigarete in alkohol vsaj 4 ure pred spanjem, če želiš, da se zbudiš lepe in sveže videti. (Pravzaprav, alkohol in cigarete se je treba izogibati v vsakem trenutku, če želite, da vaše mladosti in privlačnosti za daljše časovno obdobje.)

3) Očistite obraz temeljito pred dogaja posteljo in se prepričajte, da se znebite vseh sledov kozmetike. Medtem ko se uporabi svojo nočno kremo ali zdravljenja - uporablja le tanko plast izdelka, kar kožo priložnost za dihanje in počitek.

load...

4) Spi z odprto okno. To, seveda, če se ne bojijo, da bi dobili hladno ponoči. Svež zrak je zelo koristno za kožo in za našo celotno lepoto. Če vam ni všeč zamisel, da so vaše okno odprl celo noč, lahko prezračite prostor in odprite okna le za 10 - pred spanjem 20 minut.

5) odvijte in umila lase pred spanjem. Ne samo, da je bolj prijetno spati s svojim prostim iz tesno prepletenih hairstyles in prefinjene pričesk las, ampak tudi, ščetkanje in nežno masažo lasišča pred spanjem bo spodbudila cirkulacijo in spodbujajo zdravo rast las.

6) Bodite sproščujočo kopel pred spanjem, da vam bo pomagal sprostiti telo in odstranjevanje strupov nabrali čez dan. Tukaj je hiter in enostaven recept za čudovito, pomlajevanje in sproščujočo kopel: vlijemo v vašo kopel pol skodelice mandljevo olje (če ga ne imeti, olivno olje, prav tako bo naredil), dodamo pest cvetov kamilice in peščica morske soli; dodati nekaj vrtnice kot prijetno piko. Lahko tudi prižgejo nekaj aromatičnih sadnimi sveče in pršila narasla voda v obraz, medtem ko je sedel v kopeli; Ne pozabite, da dajo na nekaj pomirjujočih glasbe ali ljubezenskih pesmi, ki igrajo v ozadju. Po takem kopeli vam bo spal kot dojenček!

load...

7) Poskusite naučiti spati na hrbtu. Vem, da to ni tako enostavno prilastiti to navado, ampak, če ste še vedno obstajajo in nenehno poskusite to storiti - to bo vaša druga narava. Spanje na hrbtu ima več prednosti, še posebej, če želite, da vaš obraz ostati mlada in lepa dlje.

8) Naj deliti z vami veliko recept za zdravo in pomlajevanje jutranji napitek, ki ni le okusna, ampak tudi, da vam bo veliko energije za čudovit začetek novega dneva: vlijemo v skodelico vode (jo lahko toplo ali vročo vodo, glede na vaše želje) 1 žlička medu, 1 miza žlička limone in 1 miza žlico sok aloe vera. Ta "čudež voda" bo pomagalo očistiti, pomladiti in osvežiti svoje telo v dopoldanskem času, ki vam daje naraven dvig energije.

9) srečno dekle ne more biti neprivlačen, to je razlog, zakaj je pomembno, da gredo spat v veliko in pozitivno razpoloženje, zatočišča dobre misli in stanovanja na ozemlju sreče. Če pronica zraven ljubljeni osebi - to je še boljši! Ko greste spat srečna, ljubil in lepa - boste zagotovo zbudili precej z velikim nasmehom na obrazu!

Ljubezen in biti ljubljen!

Upam, da vam je zdelo koristno. Prosim, vas prosimo, da pripombe in delite svoje nasvete o tem, kako, da se zbudiš lepo in dobro spočiti v oddelku komentarji spodaj.

load...