9 velikih razlogov, da ne boste rezali vaše dolge, lepe lase | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

9 velikih razlogov, da ne boste rezali vaše dolge, lepe lase

9 velikih razlogov, da ne boste rezali vaše dolge, lepe lase

Če bi bilo samo las, kot so obleke. Zamislite si, bi lahko imeli drugačno glavo las vsak dan v tednu. Lahko bi poskusili nekaj novega, odloči, da ne bo všeč, ko vse in ga dal nazaj, in če ste imeli slab las dan, ni problema, samo pojdi v omaro in dal na nekaj drugega.

Žal, to ni tako enostavno, kot je, in ko ste imeli svojo striženje in stil, ki ga je za nekaj časa nekako. Torej, preden ste svoj striženje Skratka, tukaj je nekaj stvari, da razmišljajo o tem:

1. Ne da izpuščaj odločitev, da se ni vrnil!

Vsi delamo spodbuda odločitev momenta včasih, vendar ne pozabite, ko gre za vaše lase, ko je odšel, je šel! Ko se počutite malce jezen ali žalosten, lahko rezanje las zdi kot dober način, da o spremembah, vendar je najbolje počakati, dokler ste pomiril malo preden naredite svojo pot do frizerja. Se spomniš, ko je prišel na svetlo las - tam ni prišel nazaj!

load...

2. Cute pričeske za dolge lase so neomejene

Dolgi lasje vam daje več možnosti: nositi navzgor, ga nositi navzdol, v desno ali levo; obstaja veliko več stvari, ki jih lahko naredite z dolgimi lasmi, kot lahko to storite, ko je kratka.

3. S kratkimi lasmi, slabo frizuro ostane slabo frizuro

Ob dnevih, ko vaši lasje preprosto ne bo pod nadzorom, ga lahko vezalke, lahko dajo v čop ali ste lahko pripravljeni; dokler je še dolgo, boste redko slabe lase dni.

4. Operite in iti, ja, vendar pa bo vsak dan!

Ena od prednosti kratke lase je, da lahko opere in posuši zelo hitro, ampak kaj pa dneve, ko ste res v naglici? Kratki lasje res potrebno oprati in styling vsak dan, sicer lahko videti mastna.

load...

5. Pletenice so v

Pletenice vedno trendovska in se lahko skrivajo množico grehov las, od masten nediscipliniranih las, so pa zagotovo, če imate kratke lase. To je do vas, da izbira! 😉

6. Ali imajo moški radi dolge lase?

No, po mnogih raziskavah, ja, obstaja veliko ljudi, ki bi raje žensko v svojem življenju, da imajo daljše lase, ne pa kratko. Lahko bi rekli, "To je dogmatist in oni bi nas radi za naše osebnosti"... Ampak, dobro, ljudje so vizualni in imajo radi vse, ki poudarja našo ženskost. Ženske z dolgimi lasmi videti zelo ženstvena z moškimi.

7. To je mraz!

Seveda je to odvisno od tega, kje živiš, če pa živijo v regiji, kjer lahko dobite hladno, si res lahko počutijo, da grenak mraz okoli ušesa in zadnji del vratu, ko vaši lasje kratki.

8. Raste iz bolečine

Če imate lase skrajšanju in potem si premislite, imate to težko obdobje, ko ni niti dolg niti kratke in si nikoli povsem prepričani, v katero smer jo nosijo, medtem ko čakate, da raste nazaj.

9. Kaj se dogaja v minuto, traja leta, da raste nazaj

In na koncu, preden naj stilistka svoboden s temi škarjami, vzemite si trenutek za razmislek o kako dolgo, da se je rast v prvi vrsti las. To ne bo trajalo dolgo, da ga je prekinil, vendar pa bo trajalo dolgo, dolgo časa, da raste nazaj.

Zaključek? No, to je povsem odvisno od vas, kako vam je všeč, da nosijo svoje lase in, kljub temu, kar nekateri ljudje pravijo, so nekatere izmed najlepših žensk na svetu je imela kratke lase. Samo se prepričajte, da res veste, kaj želite, preden začnete rezanje. 😉

Ali vam je ljubše dolgo ali kratke lase? Vas prosimo, da delite svoje misli v komentar oddelku spodaj.

load...