Diy serum za rast las: kako rastejo trepalnice in obrvi? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Diy serum za rast las: kako rastejo trepalnice in obrvi?

Diy serum za rast las: kako rastejo trepalnice in obrvi?

Vsaka ženska želi imeti popolne obrvi in ​​dolge trepalnice. Danes si oglejmo čudovito domač recept, kako si lahko ustvarite DIY serum rast las v udobju lastnega doma.

To je zelo učinkovit serum rast las je narejena samo iz naravnih sestavin in ne bo vplivala na hormonsko ravnovesje na kakršen koli način, za razliko od mnogih drugih draga, opremljen z serumov kemikalije lase rasti in izdelkov na trgu (nekatere od njih morda celo spremeni barvo tvoje oči... Ne želiš, kajne?).

Malo zgodovine...

Sem bil oblečen razširitve trepalnice že več kot dve leti, in po njih vzletajo, so bile moje trepalnice močno poškodovana: bili so zelo kratki in so skoraj neviden; Sprva sem bil zelo prestrašen, ker sem mislil, da bo moje trepalnice nikoli več ne zraste.

load...

Po uporabi tega naravnega seruma za rast las na redno za nekaj mesecev, moje trepalnice ne samo rasla nazaj, ampak tudi, postala veliko debelejši in daljši, tako da sem začel že "trepalnice pohvale" ves čas. 🙂

In zdaj, brez odlašanja, kaj je odkriti to čudovito naravno rast las serumu recept:

Boste potrebovali:

- Majhen prazno posodo (za shranjevanje serum za rast las)

- Čisto maskara palico ali samo Q-tip (uporablja svoj serum)

- Ricinusovo olje

- Kokosovo olje

- Mandljevo olje

- avokadovo olje (neobvezno)

- Vitamin E (neobvezno)

Ricinusovo olje je bogato z omega 6, pakiran z vitamini, hranil in beljakovin. To olje, ki ga Egipčani celo uporabljajo za boj proti plešavost!

Kokosovo olje je znano po svojih sposobnosti za nego kože, las in nohtov stoletja. Bogat z vitamini in hranili, kokosovo olje lahko dih novo življenje v vaše obrvi in ​​trepalnic (lahko uporabite tudi to olje neguje vaše lase in kožo).

load...

Mandljevo olje, ne more biti samo neverjetno kožo vlažilno, ampak se lahko uporablja na vaših trepalnic in obrvi, da bodo rasle hitreje, neguje in jim preprečujejo izpadanje. Bogat z vitamini, monosaturated maščob, kalcija in magnezija, mandljevo olje je čudovita naravna lepota sestavina.

Avokadovo olje in tekoči vitamin E sta izbirne sestavine; jih lahko dodate v svoj serum za rast las, za dodatno vzpodbudo. (Se Vitamin E se pogosto prodajajo v lekarnah.)

Kako narediti DIY serum za rast las?

Pour enake dele ricinusovo olje, kokosovo olje in mandljevo olje v majhno, čisto posodo (2 jedilni žlici vsakega olja bo naredil). Izbirno: dodamo malo avokadovo olje (1 čajno žličko) in en vitamin E kapsule v tej zmesi. Pretresite posodo dobro premešamo vse sestavine.

Dip čisto vatirano paličico ali čisto maskara palico v vaš serum in ga previdno uporabljati na obrvi in ​​trepalnic.

Uporabi Serum rast las vsak večer pred spanjem. Čez nekaj tednov časa, bi morali videti neverjetne rezultate: močnejše, daljše in bolj zdravo trepalnic in debelejše obrvi.

Prepričajte se, da niste alergični na sestavine tega seruma.

Če ne morete najti ta olja v vaši lokalni trgovini z zdravo hrano, lahko vedno jih dobite na spletu.

Ste že kdaj poskusili DIY serumi za rast las zase? Če je odgovor pritrdilen, vas prosimo, da delite svoje izkušnje v oddelku komentarji spodaj.

load...