Kako biti lep? top 7 nasvetov za vzdrževanje krasnih zimskih ustnic | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako biti lep? top 7 nasvetov za vzdrževanje krasnih zimskih ustnic

Kako biti lep? top 7 nasvetov za vzdrževanje krasnih zimskih ustnic

Mehke, lepe ustnice lahko osrednja točka vašega obraza-a kaj, če so razpokana in suha? Naše ustnice so sestavljeni iz najmehkejših, najbolj pregledno kožo na našem telesu, zato je pomembno, da jih obravnava dobro. Izogibajte grd razpokane ustnice v hladnih mesecih pred upoštevate ta preprosta, z nizkimi stroški, lepoto ustnice nasvete, in se kissable to zimo;):

  • Ne lizal ustnice!

To precej pove vse, bi se temu izognili škodljivim navado! Medtem ko bi se dobro počutili v tistem trenutku, bo to vodilo samo za lase ustnice, ki so bolj nagnjeni k razpoke in poslabša njihov videz. Tako močna, kot je lahko potreba, bi se izognili lizanje ustnice, dokler niste sposobni, da bi dobili nekaj balzam za ustnice.

  • Luščenje

Če so vaše ustnice zelo suhe in zelo razpokane, ne samo, da bo vaš šminka videti neprivlacen cakey, ampak tudi lahko povzroči okužbo ustnice in bakterije širijo. V tem primeru, lahko luščenje postal vaš najboljši prijatelj, vendar le, ne pozabite, da boste morali biti zelo nežen z ustnicami. Teči nekaj tople vode na čisto krpico nanesite oljčno olje na vrhu je in nežno (zelo počasi), drgnite svoje ustnice z njim, da bi ohlapna koža flame off. Poskrbite, da ne bo vaše ustnice krvavijo, je zelo nežen! Po nekaj minutah masaže ustnic, namažete z oljčnim oljem, karitejevo maslo ali kokosovo olje na ustnicah in počakajte približno 20 minut pred uporabo katerega koli ličila.

load...
  • Nanesite balzam za ustnice ali vazelin pred vašo uporabljajo za ustnice

Ko začnete delaš svoj make-up nanesite balzam za ustnice ali vazelin na vašem moliča prvič, to storiti, preden storite karkoli drugega. Medtem ko se uporabljajo vse druge ličila izdelke, kot so fundacije, obrvi gela in maskara, bo balzam za ustnice imajo čas, da vpijejo v ustnice, ustvarja mehko in gladko osnovo za vaše šminka za drsenje naprej.

  • Dosledno navlažijo. 

Ob vlažilni rutinsko za vaše ustnice, je prav tako pomembno, kot tistega, ki ga imajo na obrazu in drugod po telesu. Ker lahko ustnice kažejo tudi starost, prav tako kožo drugod (npr obrazu) pa, da je pomembno, da se jih obravnava z balzamom z vlažilnim ustnice na redni osnovi, še posebej ponoči, preden greš spat. Nekateri balzami za ustnice in šminke imajo dražilne sestavine v svojih sestavin, zato je ključnega pomena, da bi našli naravno, vlažijo balzam za ustnice, ki bodo izboljšali zdravje in videz vašega moliča. Če nimate balzam za ustnice ali vazelin pri roki, lahko vlažijo ustnice s svojim običajnim oči kreme, da bo naredil podobno delo.

  • Začni od znotraj.

Pitje veliko vode, pomaga vlažijo vaše ustnice od znotraj. Tako kot preostanek svojega telesa in kože, da so vaše ustnice hidrirani pomaga ohraniti vaš molič zdravo in polno, kot tudi manj nagnjeni k-suhega pitne vode mora biti vedno številka ena Lepotni nasvet. Prepričajte se, da ste dobili veliko bogatih živil, vitamina B, pa tudi za to tudi prispeva k zdravju ustnic. Izogibajte slano, surovih živil (na primer čipov), ki lahko povzročijo odrgnine ustnice brez nas sploh zavedali.

load...
  • Torej, kaj sestavine, ki so pomembne za iskanje v vašem balzam za ustnice?

Pazi za balzami in šminke, ki vsebujejo karitejevo maslo, jojobino olje, aloe vera, glicerin, čebelji vosek, vitamin E in kokosovo olje. Vse te sestavine vsebujejo sestavine, ki negujejo in naravno vlažijo ustnice. Uporaba čebeljega voska veže vlago v koži in na splošno predstavlja odsotnost drugih nezdravih snovi v balzam. (Rad izdelkov ustnice Čebele Burt je, da so zelo vlaži in vse naravne.)

  • V potrebujejo hitro rešitev?

Najboljši način, da ozdravi ustnice, ki so bili močno poškodovani in razpokane je glavo naravnost na vir, uporablja jojobino olje, kokosovo olje, karitejevo maslo ali organskih medu direktno na ustnice, da se zapre do razpoke in takoj pripraviti na vlago. Med je eden od največjih narave ozdravljenja-AZPISI, in se navlažijo, ne le svojih ustnic, ampak tudi takoj začela delati na ustvarjanju okolja negovanjem za kožne celice, da začne ponovno rast.

Čeprav je včasih težko pozabiti naših ustnicah, ki ga držimo z redno vlažilno rutino, bivanje hidrirani in pogledati za zdrave balzam in šminka sestavin, lahko dosežete videz lepe, mehke ustnice celo zimo dolgo.

Upam, da vam te nego ustnic lepotne nasvete za kissable ustnice koristnosti. Vas prosimo, da delite svoje nasvete in trike, kako ohraniti lepe zimske ustnice v razdelku komentarju spodaj.

load...