Kako dolgo bi morali obdržati ličenje? 7 nasvetov o datumih poteka ličenja | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako dolgo bi morali obdržati ličenje? 7 nasvetov o datumih poteka ličenja

Kako dolgo bi morali obdržati ličenje? 7 nasvetov o datumih poteka ličenja

Stara cev maskara. Off-barve temelj. Out-of-slog senčilo paleta. Vsaka ženska je ličila vrečko, verjetno ima eno ali dve (ali tri) izdelke, ki se je preprosto ne morem zavreči. Čas je, da iz svoje smeti, čeprav, ker ima ličila rok trajanja! Medtem ko mnogi izdelki vsebujejo konzervansov, ki ubije skupnih bakterije, ki jih ne morejo boriti dovolj hitro, ko je make-up izpostavljena zraku in s tem, da bi zapustili svoj obraz nezaščiten iz bakterij v zraku. In, seveda, ličila, ki sedi po več let ne bo zagotovila enako pokritost ali barvo, kot je nekoč. Iz teh razlogov smo sestavili obsežen seznam ličila izteka datumov, ki vam bo pomagal ohraniti svojo vrečko čist in vaša koža jasno.

1. Maskara rok

Vreči proč vsake tri mesece

Maskara je morda največja storilec, ko gre za mikrobe, ker je cev zelo pogosto odprta, zaprta in izpostavljena zraku bakterij. Ker je maskara palico tako tesno sodeluje z očmi, je tudi nagnjena k držite bakterij, ki lahko povzročijo očesa srbenje, pordelost ali celo konjunktivitis. Če ste na nek način dobili draženje oči, morate prenehati uporabljati ličila za oči, dokler ne boste popolnoma očiščeno virusa.

load...

2. Fundacija datum poteka

Vreči proč vsaki eno do dve leti, odvisno od osnove izdelka

Življenjska doba temelj se lahko razlikujejo glede na to formulo: tekočina ali prah; formule na oljni osnovi, na primer, ponavadi pokvari hitreje, kot njihovi bolj trdne kolegi. Ne glede na to, da je pomembno, da mečejo svoje temelje stran, ko se začne ločiti, sprememba barve, vonj drugačen ali zadebeli.

load...

3. Kako dolgo obdržati eyeliner?

Vreči proč vsake tri mesece do dveh let

Kot maskara, mora gel- in eyeliners na osnovi tekoče zamenjati vsake tri mesece, če upoštevamo to, koliko so v stiku z očmi. Vendar pa se lahko, svinčnik obloge se uporablja za največ dve leti, tako dolgo, kot si jih redno oster in osveži.

4. Lipstick, Lip Gloss in senčila

Vreči proč vsaki dve leti

Šminke in glosi bi bilo enostavno za wearers vedeti, kdaj je čas, da jih kretnjo. Medtem ko so palice izsuši, glos postal lepljiv kot običajno. Ustnice obloge, kljub temu, zadnji dve leti ali več, če si redno oster.

5. Parfum je rok

Vreči proč vsaki dve ali tri leta (vendar včasih, lahko svoj parfum traja tudi dlje... Torej, preverite datum poteka na steklenici)

Težko je verjeti, da se parfum steklenice niso vedno traja domače izdelke, kot njihovi Poslastica oblike videti tako dobro na zaslonu. Kot čas goes z, lahko vonj vašega parfuma spreminjajo. Zato je najbolje, da shranite svoje dišave, v hladnem in temnem prostoru, z namenom ohraniti vonje sveža tako dolgo, kot je mogoče.

6. Nail datum za nohte poteka

Vreči proč vsako leto

Lak za nohte zgosti s časom, zato je običajno, zelo težko reči, kdaj je čas za kretnjo. Povečajte vaš najljubši odtenek je rok, ki ga shranite v hladnem in suhem prostoru, ali pa dodate pridih laka za nohte redčila.

7. Losjon za telo

Vreči proč vsaki dve leti

Losjone za telo "v kozarce rokom ponavadi poteče hitreje, kot da losjonov v steklenice s črpalkami, saj ta ščiti vsebino pred vsemi stiki z bakterijami v zraku. Kakorkoli, losjon, običajno, je razvidno, da se je iztekel tako, da spremenite svojo barvo ali vonj.

No, zdaj ste oboroženi z znanjem o tem, kako dolgo boste ličila in kozmetične izdelke. Ta dogovor ne samo vam pomaga ohraniti kožo v zdravem stanju, ampak tudi prihrani denar, ker si ne bo kupil nepotrebnih dobrin, preden konča svoje že odprte narave. Seveda pa to niso edini kozmetični izdelki, ki imajo življenje set rok; ki jih je treba voditi tudi evidenco o vaših drugih kozmetike in datumov ličila izteka, kot so vaše senčil, bronzers, izdelkov za lase, za zaščito pred soncem, obraza opere, itd

Upam, da si ugotovila, da ti ličila Rok nasveti koristni.

Vas prosimo, da delite svoje misli v razdelku komentarju spodaj.

load...