Kako narediti ličenje naravno? 10 lepotnih nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako narediti ličenje naravno? 10 lepotnih nasvetov

Kako narediti ličenje naravno? 10 lepotnih nasvetov

Makeup naj bi kompliment svoj obraz, ne da skriti, in svež in naraven videz je vedno v stilu. Izdelava ličila naraven videz ne bo malo misli in čas, čeprav, še posebej, če želite doseči, da je brezhibno, vendar skoraj lahkoten iskani videz. Torej, berite naprej in našli deset veliko nasvetov o tem, kako da bo vaše ličila videti bolj naravno:

1. Bodite pozorni, kaj je pod

Naš prvi namig o tem, kako da bo vaše ličila naraven videz je za čiščenje in piling kože. Velik del naravnega videza se začne s tem, kar je pod njo! Torej, da vašo kožo čisto in zdravo. Vedno odstranite ličila ponoči in se izogibajte uporabi močnih, dišeče milo na obrazu, ki lahko povzroči draženje kože. Če še ne delaš tako, potem piling kožo redno z blago, nežno, piling piling. To odstrani odmrle celice in očisti iz vaše pore.

2. Ustvarite popoln platno

Naš naslednji nasvet o tem, kako da bo vaše ličila videti naravno je, da vlaži kožo temeljito in redno. Dobro hidrirani, navlažena koža vam bo z odlično osnovo za naraven videz. Preden se uporablja kateri koli ličila sploh, vlaži kožo z majhno količino naravnega, unscented kremo. To bo zgladi kožo in bo pomagalo preprečiti linije iz držav v razvoju preveč.

load...

3. Počasi na korektorjem

Še en lepotni namig za popoln naravni videz je, da uporabite korektor, ki pa jo uporabljajte zmerno. Korektor je treba uporabiti le, rahlo, na določenem območju; morate dovolj za kritje mesto ali pomanjkljivosti, ne pa celotno območje okoli njega samo. Prikriti vse madeže s korektorjem, ampak gre enostavno.

4. Skrbno Uporabite svoj temelj

Kako narediti ličila naraven videz? Pri uporabi podlage, se prepričajte, da se ujema z vašo naravno kožo. Je mešanica v dobro in se prepričajte, da gre pod vašo jawline ali pa bo pokazal. Kot alternativo temelj, poskusite namesto z uporabo obarvano vlažilno in videli, če to deluje za vas.

5. Ustvarite spretno, subtilno in naravno soncu poljubila videti s prahom bronzer

Rahel dotik bronzer vam lahko naravno videti sijaj, vendar ga ne uporabljajte, če imate zelo svetlo kožo, ali pa le ne bo videti v redu. Za naraven, sonce poljubila videz, velja stemnilo za bronzer v "3" obliko na obeh straneh obraza in dodamo malo dotik za nos. To je, če bi sonce zakrili svojo kožo naravno.

load...

6. Uporabi rdečico, ampak ne preveč!

Kot alternativo bronzer, lahko uporabite malo rdečico, na jabolka licih, da bi pridih barve na obrazu. Svetlobni odtenki le, čeprav, in ne preveč!

7. Odtenek svoje ustnice z nekaj sijaja ali sok rdeče pese 

Mehka in naravno, je tisto, kar iščete z ustnicami. Izogibajte se krepko, mat rdeče in iti z obarvano sijaj namesto. Druga možnost je, lahko poskusite barvo nude ustnice, ali pa uporabite sok rdeče pese, če želite, da videz in naraven okus!

8. Curl svoje trepalnice in jih hit z rahlim dotikom maskara 

Še en nasvet o tem, kako da bo vaše ličila videti naravno je, da curl svoje trepalnice in uporabljati enotno plast maskare. To bo odprlo oči, vendar ne pretiravajte in ne uporabljajte barve, ki bo izstopajo na veliko proti preostanek svojega naravnega videza obraza.

9. Uporaba gel eyeliner

Oči lahko videti bolj naravno, brez eyeliner sploh, če pa želite, da ga uporabljate, izbral precej nevtralen, rjave ali nazaj, in uporabljati gel namesto svinčnika, kot gel ali tekočine videti bolj naravno.

10. Subtilnost je ključ! Manj je zagotovo najboljši!

Subtilne odtenke in veliko mešanja so tisto, kar potrebujete, da bi dobili naraven videz. Poskusite uporabi najmanjši znesek ličila in potem videli, kaj si misliš in zgraditi počasi, ker manj je zagotovo najbolje, če želite naravna ličila.

Ali imate druge nasvete o tem, kako da bo vaše ličila naraven videz?

load...