Kako narediti temelje naraven? 10 lepotnih nasvetov za dekleta | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako narediti temelje naraven? 10 lepotnih nasvetov za dekleta

Kako narediti temelje naraven? 10 lepotnih nasvetov za dekleta

Fundacija lahko naredite eno od dveh stvari: če se pravilno uporabljajo, se vam bo gladko, brezhibno polt, ki izgleda povsem naravno; na drugi strani, pa ga napačno in boste videti bolj kot klovn na večer! Fundacija je lahko težavno, da bi dobili pravico, da se glasi teh deset nasvetov in izvedeli, kako narediti temelj naraven videz:

1. Prvi Pripravite kožo

Fundacija preko vrha suho, luskasta koža ne bo prikriti problem; da bo videti še slabše. Ustvari gladko platno za ličila, ki ga piling, da odstranite vse suho kožo, nato vlaženje. To bo pomagalo temelj iti na gladko in bo tudi pomagal zgladiti vse vrstice ali gube.

2. Odstranite odvečno vlažilec

Drug velik namig o tem, kako narediti temelj videti naravno je, preden pride nobene podlage, odstranite odvečno vlažilno kremo z bombažno blazinico. Vlažilec lahko ostane v gube okoli ust in oči, temelj, na vrhu, ki bo v gube bolj vidna in ličila ne bo trajala tako dolgo.

load...

3. Poiščite pravi odtenek

Iskanje popoln odtenek je še en pomemben nasvet o tem, kako narediti temelj videti naravno. Vsi smo videli dekleta, ki so se odločili napačno senci ustanovitve, saj lahko jasno videli razliko v barvi med vratu in obrazu. Če želite preizkusiti temelj za barvo, poskusite dajanje malo na svoj jawline in primerjati, da vratu. Testiranje na zapestju ne bo deloval, saj so svoj obraz in vrat običajno bolj bleda od preostalega telesa.

4. Izberite temelje, ki ustreza vaš tip kože

Vaš tip kože lahko naredi razliko, kaj bo najboljše temelje za vas, kot tudi. Če imate mastno kožo, potem bo Formula brez olj deluje najbolje, vendar, če imate suho kožo, potem pa poglej za hidracijo, smetano temelj temelji.

5. Manj je vedno najbolje

Še en dober namig o tem, kako narediti temelj videti naravno je, da sledijo preprosto pravilo: manj je najboljše. Saj ni nujno, temelj vsem obrazu, zato uporabljajte podlago le na tistih področjih vašega obraza, ki potrebujejo pokritost. Osredotočite se na območjih, ki so rdeče ali imajo mozolje za izenačenje na kožo, kjer je to primerno.

load...

6. Ne pozabite, da je vaša koža ton spreminja skozi leto

Barva kože večine ljudi spreminja z letnimi časi. Poleti bo vaša koža temnejša kot v zimskem času, zato je dobra ideja, da imajo več odtenkov temelj pri roki, tako da lahko premeša in se ujemajo, da odražajo spremembe v naravni ten kože.

7. Dodajte nekaj barve

Sam temelj lahko ogledate ravna in nenaravno, da dodate pridih Rdečkasta mušnica, da nekaj barve na licih. Samo čiščenje prahu barve, na jabolka licih, bo celoten ličila videti veliko bolj svež in naraven.

8. Pojdite manjši z orodji

Vzemite si čas uporabe temelje in nekaj manjših ščetke pri roki, za tiste težje dosežejo mestih. Pogosta napaka pri fundacije je zamudil bitov, ker ste v naglici ali vaš čopič je prevelika. Manjša krtača vam bo omogočilo, da se v teh drobnih območja okoli nosu in oči, da bi vaš make-up videz preprosto brezhibno.

9. Preverite, kako izgleda, v hladno svetlobo dneva

Želite, da vaše temelj videti nevidno, da ljudje mislijo, da imajo seveda brezhibno kožo, vendar ne pozabite, da je tisto, kar je videti super pod umetno razsvetljavo, ne more videti tako dobro v naravni dnevni svetlobi, zato je vedno dobro preverite, kako je vaš ličila izgleda v naravni svetlobi, preden greš ven.

10. Uporaba megle obraza nastaviti in osvežite svoj make-up

Kot greste skozi dan, lahko svoj temelj začeli iskati malo utrujen. To je vedno dobra ideja, da nosijo megle obraza v torbi, tako da se vam in vaši ličila lahko dajejo osvežujoč Spritz, ko ga potrebujete.

Katere so vaše najljubše nasvetov o tem, kako narediti temelj videti naravna?

load...