Kako ostati mladi videti? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako ostati mladi videti?

Kako ostati mladi videti?

Večna mladost... Zdaj ne bi bilo to lepo! Na žalost, nihče ne more zagotoviti, da imajo uro nazaj za vedno, vendar pa obstaja veliko stvari, ki jih lahko storite, da ostanejo videti mlade dlje. Dobra novica je, da lahko obdržite svoj mladosten videz za več, ne da bi šel skozi kozmetične kirurgije ali splash ven obremenitev denarja za drage zdravljenja proti staranju. Sledite tem deset zdravega razuma nasvete in boste mogli ostati videti mlade, za dolgo časa, da pridejo.

1. Pomislite, mladi

Dokazano je, da je razmišljanje mladih in deluje mlada vas bo videti mlajši dlje. V študijah starejših, je bilo ugotovljeno, da se ti ljudje, ki se ne menijo, star in je ostal aktiven, v resnici videti mlajša od svojih let in so bili v starosti bolj zdravi preveč.

2. Uporabljajte zaščito pred soncem vsak dan

Še en dober namig o tem, kako ostati videti mlade dlje je, da uporabite za zaščito pred soncem vsak dan. Za zaščito pred soncem ne le za ustavitev ste dobili opekline od sonca; si je treba, da jo uporabljajo vsak dan, tako kot bi si očistite zobe vsak dan. Ocenjuje se, da je približno 80 odstotkov vidnih znakov staranja na obrazu osebe posledica njihove redne izpostavljenosti soncu. Tudi sončna svetloba, ki prihaja skozi okno, ali sončne svetlobe na oblačen dan, bo pripomoglo k kumulativnega staranja smislu, da je sevanje sonca povzroča.

load...

3. Vstani in se aktivno

Naslednji pomemben nasvet o tem, kako ostati videti mlade dlje je vstati in se aktivno. Redna vadba ohranja vaše telo fit in vaš um oster. Vse, kar morate storiti, da imajo let nazaj, je, da se dvajset minut vadbe, trikrat na teden. To bo dovolj, da vaše mišice napeta, vaša teža dol, in tvoje srce zdravo. Vaja bo prav možgane oster preveč. Študije so pokazale, da imajo ljudje, ki hodijo le za deset minut na dan za 40% manj možnosti za razvoj Alzheimerjeve bolezni.

4. Dobili dovolj spanja

Pomanjkanje spanja pospeši proces staranja, zato se prepričajte, da ste dobili dober osem ur spanja na dan. Mi lahko kos precej dobro z manj, če pa gorijo sveče na obeh koncih, bo vaš imunski sistem postal manj učinkovit in vaše telo bo imel manj časa za svoje popravil. Neka študija je pokazala, da je srednjih let ženske, ki redno imeli šest ali manj ur spanja na noč, so imeli organi, ki so stare devet let hitreje, kot tisti, ki so imeli več spanja.

5. Jesti več omega - 3 maščobne kisline

Še en dober namig o tem, kako ostati videti mlade dlje je, da jedo več omega - 3 maščobnih kislin. Zdravo, omega - 3 maščobe, ki jih najdemo v oreščkih, semenih, in losos, so super za vašo kožo in lase ter pomagajo zmanjšati vnetja v telesu, kar bo upočasnilo razvoj znake staranja. Omega - 3 maščobne kisline pomagajo ohranjati trdnost kosti, kar bo pomenilo, da boste lahko, da ostanejo aktivni dlje preveč.

load...

6. Odmori Ukrepali

Stres je še ena zanesljiva pot, da boste pospešili proces staranja, tako redne premore čez dan, da vaše telo lahko opomoglo. Smete jemati praznike preveč. Študije so pokazale, da ljudje, ki jemljejo vsaj eno pravilno počitnic na leto živijo dlje in so bolj aktivni v svoji starosti.

7. Pijte zeleni čaj

Dokazi za zdravstvene koristi zelenega čaja še kar kopičijo. Zdaj je verjel, da lahko pitje eno skodelico zelenega čaja na dan pomaga zmanjšati tveganje za nastanek raka, ki vam pomaga ohraniti zdravo telesno težo, in pomaga, da vaš um oster. Zeleni čaj je naložen z antioksidanti, ki se borijo staranja učinke, ki jih imajo lahko prosti radikali v telesu.

8. Ali več seksa

Naslednji namig o tem, kako ostati videti mlade dlje je, da imajo zdravo spolno življenje. Ja, to je uradno: sex skrbi, da ste videti mlade dlje! Dobro spolno življenje je bilo dokazano, da je učinkovit način, da ostanejo fit in zdrava in se tudi zmanjšuje raven stresa in vas sprošča. Ženske, ki imajo aktivno spolno življenje, lahko pričakujejo, da bo pričakovana življenjska doba, da bo vsaj leto in pol dlje.

9. Zmanjšati na vse stvari, ki veste, da je treba za rezanje navzdol

Vse te stvari, da veš, da se ne sme jesti in piti, ne samo kar ti nezdravo, da so tudi pospešitev procesa staranja. Zmanjšati na predelane hrane, sladkorja, alkohola, ocvrte in maščobnih živil in, seveda, prenehati s kajenjem.

10. Jesti sveže, organske pridelke

Daleč preveč od nas ne jedo dovolj sveže pridelke. Predelana hrana in udobje hrane lahko veliko hitreje pripraviti, ampak preveč, bo zagotovo pospeši proces staranja. Ko jeste sveže, ekološke pridelke, boste dobili veliko več vitaminov, mineralov in antioksidantov, ki vsi igrajo vlogo pri ohranjanju te fit, zdravi in ​​videti mlade dlje.

Kako ostati videti mlade dlje? Kakšni so vaši nasveti?

load...