Kako povečati velikost prsi? 10 preprostih pospeševalnih trikov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako povečati velikost prsi? 10 preprostih pospeševalnih trikov

Kako povečati velikost prsi? 10 preprostih pospeševalnih trikov

Če želite povečati velikost vaše prsi, vendar vam ni všeč ideja o operaciji, obstaja veliko načinov, ki jih lahko naredite, kar narava ti je ne bi bilo treba zatekati k gre pod nož. Od kar jeste, in sicer, kako nositi modrček, za nekaj domiselnih trikov s ličila, imamo deset preprostih nasvetov o tem, kako povečati prsi naravno, da bo prinesla rezultate, ki vas bo navdušil.

1. Vaja

Da, lahko dvignete svoje prsi in jih bolj izrazita skozi vadbo. Slimmer in rezilo ste, večje bodo prikazani vaše prsi biti in, če delate na vaše prsne mišice, da bo vaš joške dvigniti in izboljšati svoj dekolte in obliko. Najenostavnejša vaja za dosego tega cilja je sklece, ali če uporabljate telovadnico ali imajo opremo, ki jo lahko naredimo stiskalnice prsih ročke.

2. Nosite push-up modrček

To je eden izmed najbolj preprostih in priljubljenih nasvetov o tem, kako povečati prsi naravno. Moral bi imeti nedrček vgradnjo storiti redno vseeno, in da lahko velike razlike v tem, kako se počutiš in kako izgledaš, ampak za malo dodano spodbuda za vaše prsi, poskusite dobro MaxiMiserja, ali push-up modrček. Ko kupite katero koli vrsto modrček, čeprav vedno ne pozabite, da je vaše udobje prav tako pomembna, če ne celo bolj, kot kako izgledaš.

load...

3. Contour svoj dekolte s ličila

Tako kot lahko spremenite videz vašega obraza s ličila, tako da lahko uporabite ličila za CONTOUR svoj dekolte, tako da ima videz bolj poglobljeno. Zagon za "V" vaše cepitvijo, krtačo stemnilo za bronzer z nekaj šimrom, ki delajo svojo pot navzgor. Razred uporaba bronzer, tako da je najtemnejši odtenek je na dnu in najlažji odtenek je na robovih. To se ne bo spremenila svoje AAS v DS, vendar bo veliko razliko.

4. Križ nad svojimi modrc trakovi

To je zelo preprost nasvet o tem, kako povečati prsi naravno in vam nekaj dodatnega dvigala in opredelitev, vendar deluje. Lahko bodisi kupite nedrčkov, ki so prestopile več pasovi ali, če so pasovi sname svojo redno modrček, si jih lahko samo čez več sami. Prehod trakovi preko na zadnji strani vam bo dala veliko boljše dvigalo.

5. Jejte več mlečnih izdelkov

Vaš Velikost prsi se lahko spreminja glede na raven hormonov v telesu in, če jeste več živil, ki vsebujejo estrogen, lahko poruši ravnovesje, da bo vaše prsi rastejo večje. Eden od vrste hrane, ki vsebujejo estrogen mlečni izdelki, zato jedo več sira in jogurta lahko vpliva na velikost prsi.

load...

6. Izboljšajte svojo držo

Še eden od preprostih nasvetov o tem, kako povečati prsi naravno in da večina kar imate je izboljšati svojo držo. Če stojiš z rame sključen naprej, bo to imelo za posledico, da vaše prsi videti manjši. Stand up naravnost, z rameni nazaj, in to bo seveda zagotoviti dvigalo za vas.

7. Jejte veliko beljakovin

Izrežite stvari, kot so soda in drugih sladkih pijač in živil, saj bo to samo dodali težo okrog trebuha. Lahko izboljšate svoje ženstvene obline, ki jih jedo veliko beljakovin, ki bo za gorivo rast celic v vseh pravih področjih. Poskusi jesti več visoko beljakovinske hrane, kot so jajca, listnate zelenjave in oreščkov in se izognili manj zdravo hrano, da bodo povzročile le telesne teže in da bo vaše prsi videti manjši.

8. Jejte sojinih izdelkov

Če ste prenašajo laktoze, ali vam ni všeč zamisel o vseh maščob, da mlečni izdelki vsebujejo, lahko povečajo tudi vašo raven estrogena, ki jih jedo sojine izdelke. Mlečni napitki Soja in živila, kot so tofu in edamame, bo pomagalo uravnotežiti raven testosterona in estrogena, in ki lahko vplivajo na velikost prsi. Bolje je, da kupite ekološke proizvode soje, kadar koli lahko.

9. Masaža prsi

Prav tako je dejal, da bo masažni prsi da bodo postala večja. Masaža bo spodbudila pretok krvi v regijah, tako da vaše prsi bodo dobili več hranilnih snovi, ki jih potrebujejo, da raste in da ostanejo zdravi. Stimulacija dojk Menijo tudi, da sproži sproščanje hormona prolaktina, ki povzroča prsi za povečavo.

10. Bodi ponosen na tisto, kar imate!

Medtem ko so vse zgoraj veliko nasvetov o tem, kako povečati prsi seveda, najboljša stvar je, da je ponosen na to, kdo ste in kaj narava ti je dala. Moški lahko šale o vseh velikosti dojk, ko so s svojimi prijatelji, vendar mnogi ljudje dejansko raje ženske z manjšimi prsmi. Bodite ponosni in prepričani, in nihče ne bo sprejela obvestilo o vaši velikosti modrc vseeno.

Ostani lepa!

DELNICE

load...