Kako pravilno sperite lase? Tukaj je nekaj stvari, za katere niste vedeli | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako pravilno sperite lase? Tukaj je nekaj stvari, za katere niste vedeli

Kako pravilno sperite lase? Tukaj je nekaj stvari, za katere niste vedeli

Mislil sem, da je umivanju las banalna stvar govoriti? Pomisli še enkrat.

Čeprav smo vsi bili pranje naše lase, ker smo imeli lase govoriti o, resnica je, da nismo vsi mojstri za lase podložke so mi bi radi, da smo. Stuck v rutino, ki smo jih imeli že od otroštva, je verjetno, da mnogi od nas so še vedno kar iste napake smo naredili takrat.

Potem, vse stare navade počasi - če sploh!

Zakaj je vse to pomembno? Ker, če niso pravilno umivanju las, vaša griva ni tako zdravo in tako sijoča, kot je v resnici bi bilo. In če ste kot večina deklet, bodo vaši lasje eden od vaših najljubših sredstev.

load...

Za boljšo rutino nege las, pa si oglejte, kako pravilno pranje las, vključno z napakami, ki jih potrebujete, da zgladiti.

Namočimo Your Hair

Ali namakajte svoje lase? Če ne, je zdaj pravi čas, da začnete namakanje.

Preden začnete uporabljati svoj šampon, vam priporočam, da najprej sperite lase za minuto. Nato ga namočite v vodi za približno en minuto ali dve.

Morate vedno vpijejo las v mlačno vodo, saj lahko vroče vode, da vaši lasje suhi.

Kakšne so prednosti namakanje? Številka ena prednost je, da opes pore vašega lasišča.

Nikoli več kot Wash

Če si umijte lase več kot trikrat na teden, si pranje je preveč.

Morda si mislite, da je samo to pranje dvakrat ali trikrat na teden je bruto, vendar je dejansko smiselna stvar, če želite bolje videti, zdrave lase.

Nobene potrebe ni, da umijte lase vsak dan. Če vztrajaš, da je, poskusite najti strokovnjaka las, ki se strinja s tabo. Lahko vam povem, da se ni vse!

Prav tako ne potrebujete Pena, izperite in ponovite

Če si umijte lase skoraj vsak dan v tednu, si verjetno tudi mislim, da je bruto ni Pena, sperite in ponovite, ko gre za šamponiranje.

load...

Še enkrat, to ni bruto - to je smiselno.

Zakaj? Ker ni potrebe po uporabi toliko šampon!

Dejstvo je, verjetno je edini dober razlog, lahko mislim, da si mi rekel, da uporabljate toliko šampon je zato, ker so nas šampon podjetja želijo, da kupujejo več njihovih izdelkov.

Sperite z mrzlo vodo

O bog, naj dvigne roko, če jo sperite s toplo ali celo vroče vode. Mislim, dober 80% od vas samo dvigne roko (vsaj mentalno - Vem, da je malo čudno, da dvigne roko pred zaslonom!).

Spiranje s toplo ali vročo vodo, je slaba ideja. Namesto tega bi morali vedno poskušajo sperite s hladno vodo. V resnici, ne morem razmišljati o okoliščinah, ko ne bi sperite s hladno vodo.

Zakaj je to? Odstranjevanje šampon in balzam z mrzlo vodo, je bolj učinkovit, saj tesnila na vlago v vaših pramenov in tudi zapre povrhnjico.

Če bi bil, da izberete svojo najljubšo pranje las tehnike na tem seznamu, bi bilo to eno.

Ne Vtrite prehudo

Če niste v naglici, morate brisačo suhe lase. Ampak ne smete Masiranje lasišča premočno.

Zakaj? Ker drgnjenje glavo prehudo po pranju v želji, da bi dobili svoje lase, da se posuši hitreje lahko zlahka zlomi. V času, lahko povzroči, da griva, da si zelo dolgočasno res.

Mislim, da večina od nas so krivi za drgnjenje našo glavo prehudo, in to je lahko nekaj, kar je treba delati. Vzemite si čas in nežen do las. Ne hitite, še malo potrpljenja.

To je zelo pomemben nasvet, da ne bi smeli izogibati.

Bodite zelo previdni pri mokrih las

Mokre lase vey krhek in tako nagnjeni k več zlomom kot suhe lase. Kot tak, morate biti še posebej previdni v prvih nekaj minutah po pranju.

Vedno sem čakati, dokler mi lasje suhi, preden sem krtačo. Vam ni treba čakati, dokler ne bo popolnoma suha, ampak lasje, da je bolj suh, kot je mokro, je močnejša in bo manj dovzetni za poškodbo.

Če imate dolge lase, ne šampon koncih

Zakaj bi ne šampon koncev, če imate dolge lase? Ker svoje korenine potrebujejo več šampon. Razlog? Ker to je, kjer je večina vaših olj.

Olje Preden šampon

Žal mama, ampak sem moral klicati na tem. Ker čeprav mi je babica rekla, da vedno nafte pred šamponiranje, moja mama je rekla, da je obremenitev Koještarija in nikoli uporabila olje.

Kot taka, niti si I.

Toda zdaj vem, da je moja babica prav vse skupaj. Objavite strokovnjaka!

To je zelo dobra ideja, da pride olje na lasišču vsaj dve uri pred pranjem. Predlagam uporabo olja, kot so gorčica, oljk ali kokos.

Zakaj bi olje? Ker olje števci ostre sestavine, ki jih najdemo v šamponih, da lahko trak vaših las pramenov svojih eteričnih olj, ki jih zapušča videti precej nezdravo!

Vedno Wash Pri sobni temperaturi

Če si umijte s toplo vodo, vročo prho, lahko delaš neizmerno škodo za vaše lase. Tako dobra, kot bi lahko občutek, da preprosto ni zelo smiselna.

Čeprav umivanju las pri sobni temperaturi ne zveni zelo privlačno, da je prava stvar.

Vedno Detangle

Detangling je zagotovo nekaj, kar mnogi od nas ne delajo.

Vedno bi se morali prizadevati za Detangle svoje ključavnice med postopkom šamponiranje - preden si umijte lase.

Zakaj? Ker ko Detangle, ste v bistvu so lajšanju vozlov las. Ko so vaši lasje mokri, se je veliko težje Detangle. To je zato, ker je bil moker las oslabljen, in je zato bolj krhek.

Predlagam, da si razdelite lase na štiri dele za lažje za razrešitev.

Kako pravilno pranje las? Kateri so vaši najboljši nasveti?

load...