Kako preprečiti sive lase? 10 home remedies o tem, kako obrniti sive lase | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako preprečiti sive lase? 10 home remedies o tem, kako obrniti sive lase

Kako preprečiti sive lase? 10 home remedies o tem, kako obrniti sive lase

Kako preprečiti sive lase? To je zelo prvi sivi lasje lahko pridejo kot malo šok za vsakogar, vendar pa je le normalen del procesa staranja. Sivenja las je lahko vložena pri nižji starosti, čeprav, stres, skrajno šok, slabe prehrane in tudi kajenje. Lasje postanejo sivi, ko pigmentnih celic v lasnih mešičkov, odmirati in ustaviti proizvodnjo melanina, ki je tisto, kar daje lasem barvo. Za večino ljudi, sivenja las je neizogibna in je pod nadzorom naših genih, vendar pa obstaja nekaj stvari, ki jih lahko storite, da upočasnijo proces in celo dal nekaj barve nazaj v laseh. Tukaj je deset nasvetov in domača pravna sredstva, ki lahko pomagajo upočasniti staranje proces las in, v nekaterih primerih pa celo obratno:

1. Lose stres

Ena od največjih vzrokov za prezgodnje staranje je stres. Današnje Grozničav in zaseden način življenja pomeni, da je stres praktično neizogibna za mnoge ljudi, ampak, da lahko sprejmejo ukrepe za njegovo zmanjšanje. Poskusite se sprostiti več in prenehati s poudarkom o stvari, ki jih ne morete spremeniti. Bodite redno vadbo in za nekatere, lahko meditacija je dober način za lajšanje stresa.

2. Jejte zdravo

Zdrava in uravnotežena prehrana je še eden izmed odličnih nasvetov o tem, kako preprečiti sive lase. Tako kot vse ostalo v telesu, lasje potrebuje hrano. Prepričajte se, da vaša prehrana vsebuje veliko mineralov in vitaminov, ki jih jedo svežo zelenjavo in sadje. Še posebej pomembno, da bi se izognili sive lase, je baker, ki ga lahko dobite z uživanjem repa, špinača in Lima fižol.

load...

3. Sojino

Živilo, ki je znan po svoji sposobnosti, da se prepreči prezgodnje staranje las je soja. Ti vsebujejo baker, mangan, vitamine A in B, in proteine, ki so super za ohranjanje barve v laseh dlje.

4. Kokosovo olje in mandljevo olje

Masažo lase s kokosovim oljem pomešano s sladkim mandljevim oljem, v enakih deležih, je eden od domačih pravnih sredstev za sivih las, ki je dejal, da tako preprečuje prezgodnje staranje las in celo obratno. To še posebej velja, če imaš črne lase.

5. Wheatgrass

Wheatgrass sok je pakiran z minerali, vitamini in antioksidanti in pitje vsak dan sok je dejal, da se obrne graying las v nekaj mesecih.

6. Jod

Jod bogata hrana bo tudi vam pomaga, da ohranijo svojo barvo las, še posebej v kombinaciji z bakrom. Najboljši način za povečanje jod v vaši prehrani je, da bi jedli več morskih sadežev, kot so rakovice, jastoga in tuna.

load...

7. Ingver, med in korenček koktajl sok 

Druga domača sredstvo o tem, kako preprečiti ali obratno sivih las je napitek iz sveže iz korenčkov sok, nariban ingver in nekaj surovega medu; snov je treba redno delo vsak dan in je znana kot način preprečevanja sive lase.

8. Tradicionalni kitajski medicini sredstva

Po tradicionalni kitajski medicini, je sivenja las posledica slabitev krvi v ledvice. Živila, ki povratne to vključuje Hijiki morske alge, črna sezamova semena in koprive.

9. Curry listi

Curry listi, kuhana v kokosovem olju, nato pa masiramo las kot tonično las, ki naj bi način zdravljenja tako izpadanje las in staranje las.

10. Zeliščna zdravila

Na splošno, bo z nežnimi, naravnih izdelkov na laseh dal manjšo obremenitvijo foliklov in tako upočasnijo proces staranje. Obstaja tudi nekaj tradicionalnih zdravil rastlinskega izvora, ki bi lahko poskusili tudi kitajsko zelišče, FO-TI in indijske kosmulje.

Kako preprečiti sive lase? Ali imate druge nasvete o tem, kako bi spremenili sive lase?

load...