Kako preprečiti vdihniti dlake po britju? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako preprečiti vdihniti dlake po britju?

Kako preprečiti vdihniti dlake po britju?

Nekaj ​​stvari, povezane s kože so bolj nadležno in neprijetno za oko kot vraščene dlake. Ustvarjajo malo rdečih izboklin, včasih srbi kot hudič in jih ni tako enostavno določiti. Začnimo s slabo novico prvo: ne glede na to kakšen način odstranjevanja dlak, ki ga uporabljate - voskanje, britje ali depilacijo - lahko dobite vraščene dlačice. Žalostno ampak resnično. Ampak tukaj je dobra novica: preventiva ni tako težko, boste morali to storiti redno. Tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako preprečiti vraščene dlačice po britju, ki jo lahko uporabite v rutino:

1. Luščenje

Piling je eden izmed najbolj učinkovitih zdravljenj za vraščene dlačice. Poleg tega, da je na splošno dobro za vašo kožo. Lahko bodisi dobil si piling rokavico, a Luka goba, ali lahko naredite nekaj piling mešanico. Nekaj ​​idej tukaj vključuje dodajanje soli na vaš gel za tuširanje ali mešanje skodelice rjavega sladkorja, tri žlice oljčnega olja in žlico mleka. Uporabite ta druga pa pred voskanje ali britje, sperite in suho, nato pa vosek ali britje. Mimogrede, vam ni treba, da piling vsak dan, enkrat na teden je dovolj. V primeru, da britje ne voskanje, bi z veseljem vedeli, da je sam za britje piling učinek na kožo.

load...

2. Čas je pomembno, ko gre za odstranjevanje dlak

Še en nasvet o tem, kako preprečiti vraščene dlačice po britju je posebno pozornost do časa. Nekatera obdobja dneva so bolje vosek ali britje kot drugi. Prva stvar zjutraj ni najboljši čas. Koža se lahko zabuhle iz spanja, ko je krvni obtok počasneje, pore so strnjene in možnosti za pridobivanje vraščene dlačice so višje. In to brez omembe nevarnost delaš eno nogo in pozabili na drugo, kar se lahko zgodi, če ste popolnoma ni prebudila. To se je zgodilo v resničnem življenju, iskreno.

3. Ne vosek pogosto

V primeru, voskanje je vaša prednostna metoda odstranjevanja dlak, ki jih bodo morali ponovno nastavitve ali poravnavo za življenje z malo dlake večino časa, saj strokovnjaki priporočajo ne pogosteje kot enkrat na tri tedne voskanje. Če vosek bolj pogosto kot ta, nekatere dlake, če ne vse, se bo izkazalo, da je krajši kot dovolj za traku, bodo dobili pokvarjen in povzroči vraščene dlake. Četrtina palca, to je 6 mm, je minimalna dolžina za učinkovito voskanjem.

load...

4. Izberite rezilo previdno

Še en dober namig o tem, kako preprečiti vraščene dlačice po britju je skrbno izbral svoje rezilo. Prepričajte se, da ste izbrali dober brivnik, ne navaden rezilo. Brivniki posebnega ženski so opremljeni s stvarmi, kot vlažilni trakove, ki dvignejo dlake, zaradi česar je britje bolj učinkovito in preprečuje opekline in, ja, vraščene dlačice. Prav tako poskrbite, da boste redno spreminjajo rezilo - dolgočasno rezila so dokončno ne-ne, saj povečujejo možnosti za pridobivanje vraščenih dlak, da ne omenjamo večje tveganje opeklin in praskami. Še en nasvet: eno rezilo je boljši od več nožev.

5. Vlaženje

Da bi britje gladko, vedno uporabljati neko obliko vlažilno kremo, lahko ta tip tudi pomaga preprečiti vraščene dlačice po britju. To je lahko pena za britje, gel ali naravno olje (nekateri ljudje celo poskušal uporabiti lase balzam namesto kreme za britje in mnogi so poročali, da deluje dobro). Britje suha koža ni samo neprijetno, bi to lahko pripeljalo do različnih težav, od katerih je eden vraščene dlake. Vlažilci ponavadi zmehča dlake in foliklov, ki zmanjšuje tveganje za dlake rastejo v napačno smer. Če ste se odločili za naravno olje (kot kokos, olive, sladkega mandlja ali avokadovo olje), bo imel dodatno korist varčujejo vam spremljevalnih vlaženje, kar bi bilo treba, če se odločite za katero od drugih snovi.

6. Kako preprečiti vraščene dlačice po britju? Sledite žito

Še en nasvet za tiste, ki britje. To velja tako za moške in ženske: čeprav se morda zdi protislovno, pravi način za britje v smeri dlake rastejo, ne proti njej. Ta usmeritev je "zrno". Britje proti toku dejansko poveča nevarnost dlake začnejo rasti v smeri različnih od običajne enega. Britje z zrna bo pomagalo dlake naprej narašča v isti smeri, nad kožo. Ne skrbi, ne dobili dovolj blizu britje - koristi za britje z zrna prevladajo ta potencialni pomanjkljivost.

7. Preklopne metode

Britje je bolje kot voskanje in depilacijo, saj, kot smo videli, imaš večji nadzor nad smerjo, v katero dlake rastejo. Plus, je mogoče storiti bolj pogosto, čeprav ne preveč pogosto, kot vsak dan. Pozabite na mit, da je britje naredi dlake dobili debelejše in temnejše, da je samo optična iluzija: krajši lasje z nepopoln koncu videti debelejši, kot daljših pa. Saj ne morem verjeti? Pustite malo zaplato kože unwaxed / unshaved / unepilated za en mesec in se prepričajte sami.

8. Kemična obdelava

V tem primeru je kemična obdelava je depilacija. Če ste poskusili vse ostalo in ta sovražna vraščene dlake še naprej, da vas moti, preklopite na depilacijo kreme. To v bistvu raztopi vidni del dlake, tako da ne vplivajo na smer, v kateri rastejo. Na žalost pa je to za lase odstranitev metoda ima tudi slabosti: depilacijo kreme lahko dražijo kožo, če je to zelo občutljiva, ali če jih uporabljate preveč pogosto. Vendar, če so vraščene dlake tvoj največji problem na tem področju, te kreme lahko zelo dobro je najboljša rešitev.

Kakšne so vaše najboljše nasvete o tem, kako preprečiti vraščene dlačice po britju?

load...