Kako se zbuditi z žarečo kožo? 10 nasvetov | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako se zbuditi z žarečo kožo? 10 nasvetov

Kako se zbuditi z žarečo kožo? 10 nasvetov

Predstavljajte si, kaj bi bilo všeč, da se zbudiš, da brezhibno, krasen je videti kožo vsak dan; ne bi bilo super! Mi vam ne moremo dati sestavine za napoj, ki bo spremenilo vašo kožo čez noč, vendar pa vam lahko dam nekaj nasvetov, ki bodo pomagali vašo kožo, da si po svojih najboljših prva stvar zjutraj. Ponoči, vaša koža dobi priložnost, da se popravi in ​​lahko pomaga, da to storim. To lahko storite tudi veliko stvari, da prenehajo z vašo kožo slabše čez noč preveč. Če želite videti čudovito je videti kožo zjutraj, sledite teh deset nasvetov o tem, kako, da se zbudiš z resicami kožo.

1. Odstranite vse to make-up!

Ja, vemo, da ste že slišali, vendar ne vedno odstraniti vse svoje make-up, preden greš v posteljo? Spanje s ličila na obrazu se zamašijo pore in povzroči akne in madeže. Ne moreš niti misliti zbujam sijočo kožo, če si šel v posteljo s svojim ličila še naprej.

2. Luščenje redno

Redno luščenje je eden od ključev do žareče jasno kožo; da odstrani odmrle celice s površine kože in vam bo pomagal, da pore v koži jasno. Kako pogosto si piling bo odvisno od svoj tip kože, vendar običajno, trikrat na teden bo dovolj. Piling kožo naj bi se počutili mehka in gladka, ni boleče. Če je vaša koža začne, da bi dobili rdeče in boleče, ste piling preveč.

load...

3. Umijte obraz tako zjutraj in ponoči

Po neki raziskavi, le okoli petdeset odstotkov žensk dejansko umijte obraz dovolj pogosto. Umijte obraz ponoči, da odstranite ličila ostanke, ki bi lahko levo, in prva stvar zjutraj, počistiti odvečno olje in znoj, ki se je nabral na kožo čez noč. To redno rutinsko bo pomagalo vsako jutro zbudiš s svežo in jasno kožo.

4. Popijte kozarec vode, preden greš v posteljo

Vi ne dobijo dehidrirani, ko si spal, in da se lahko pokažejo na koži. Popijte kozarec vode, preden greste v posteljo, in da bodo pomagali, da boste hidrirani skozi noč. Pravilna hidracija je bolj pomembna za zdrav videz, žareče kože, kot si morda mislite. Če boste to storili postanejo dehidrirani, ena od prvih stvari, ki jih boste opazili, da vaša koža izgubi nekaj svoje barve in življenja.

5. Uporaba vlažilnik

Če suha koža je problem za vas, poskusite uporabiti vlažilnik v vaši spalnici. Zrak v vašem domu se lahko posuši s segrevanjem v zimskem času, in klimo v poletnih mesecih, če pa uporabite vlažilnik, bo dal nekaj te vlage nazaj v zrak in boste ugotovili, da boste spali bolje in, ko se zbudiš, vaša koža ne bo tako suho.

load...

6. Poskusite z nočno olje

Za resnično sijočo kožo, poskusite z nočno olje na kožo nekajkrat na teden. Morate le kapljico ali dve, ki se uporablja za vašo kožo, preden greste v posteljo, in olje bo prodre globoko v kožo čez noč in negujejo in vlažijo kožo lepo.

7. Uporabite vlažilno kremo vsak večer

Če uporabljate nič drugega na koži sploh, morate uporabiti vlažilno vsako noč, če želite, da se zbudiš z resicami kožo. Izberite kakovostno vlažilno kremo a, ki je bil oblikovan za vaš tip kože in uporabo približno pol čajne žličke, nežno masirajte z vlažilno kremo v obrazu in vratu ter jo pustimo čez noč.

8. Uporabite čez noč obraz masko nekajkrat na teden

Enkrat ali dvakrat na teden, lahko preskočite svoje redne kože prestrašiti rutino in jo nadomestiti z globoko ostrim obrazno masko čez noč. Ko si spal ponoči, vaša koža gre skozi fazo celičnega popravilo, tako da je bolj dovzetna za sestavine, ki so v noči masko. Samo temeljito očistite obraz prvi in ​​nato slather na obrazu masko in se boste zbudili s čudovito mehka in navlažena.

9. Pojdite spat prej

To je še eden od tistih nasvetov, ki ste jih morda prebrali milijon krat prej, ampak res potrebujemo vaš lepotni spanec. Get your osem ur spanja vsako noč in vaša koža ne bo videti tako dolgočasno in utrujen. Prav tako bo dal več časa za svojo kremo, masko, ali olje, da pravilno opravljajo svoje delo.

10. Poskusi spati na hrbtu

Spanje na hrbtu bo pomagalo ustaviti vaš obraz mečkanje in drgnjenje na blazino, ki bo preprečila rdečino v dopoldanskem času in bi lahko tudi pomagali zaustaviti linije in gube, ki tvorijo. Vi bi morali spremeniti tudi svoje primere blazine redno, tam bodi kopičenje maščob in bakterij na njih.

Kaj so vam najljubši lepotni nasveti za sijočo kožo?

load...