Kako se znebiti aken? namigi in triki | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako se znebiti aken? namigi in triki

Kako se znebiti aken? namigi in triki

Vsi smo videli reklame prej, tiste, ki obljubljajo jasno kožo in hitrih rešitev za vaše akne v nekaj dneh. Precej mamljivo za najstnice borijo, da svojo kožo jasno, ali odraslega, ki se ukvarja z nadlegovanjem aken. Vendar, veste, da, verjetno je, ko nekaj, kar zveni preveč dobro, da bi bilo res, ne drži. Dejstvo je, da je to mit, da se akne mogoče pozdraviti čez noč, ali pa celo popolnoma pozdraviti sploh. Naj spral mite in si oglejte nekaj različnih pravnih sredstev, ki delujejo in par, ki ne bodo v pomoč pri boju vaše akne in vzdržujejo najboljše kožo.

Prvi namig o tem, kako se znebiti akne: morate vedeti, preden poskušate odpraviti vaše akne, kaj je vzrok za to. Akne je neravnovesje hormonov v telesu na splošno povzroča. To neravnovesje ustvarja presežek nafte in posledično zamašitve vaše pore in povzroča aken. To je razlog, zakaj so akne zelo razširjena v najstniških letih, ko je veliko hormona spreminja dogaja. Obstajajo tudi nekateri, ki pravijo, da čokolada in mastna hrana lahko povzroči akne, vendar pa res ni dovolj raziskav tam, da bi trdno nazaj, da je gor.

Kako se znebiti aken? Razviti dober režim za nego kože. Prepričajte se, da uporabljate nežno čistilo vsak dan, še posebej, nekajkrat na dan. Toda po pravilu "manj je več" s tem. Če boste poskušali umijte obraz desetkrat namesto dveh, da se ne dogaja, da ozdravi vaše akne hitreje. Če nič drugega, bi lahko dražijo kožo še več in da bo še slabše. Nekaj ​​drugih uporabnih izdelkov za uporabo na koži, so izdelki, ki vsebujejo benzoil peroksid in salicilna kislina. Oba izdelka dokazano pomaga vzdrževati jasno kožo. Imejte v mislih, da je večina akne zdravljenje traja približno 6 - 8 tednih bi lahko bila učinkovita, zato bodite potrpežljivi in ​​ne obupajte po tednu ali dveh, tudi če je vaša koža ne obračuna - celjenje je potreben čas.

load...

Če se po vaši 6 - 8 tednov poskuša OTC izdelkov, ki jih ne bi dal veliko sreče, potem je naslednji logični in najboljši korak je, da se odpravite k dermatologu. Zadnja stvar, ki jo želite storiti, je, da nenehno poskušali popraviti ta problem sami, ko ne deluje. To lahko privede do več brazgotinjenje, kot je potrebno. Tako, da ta sestanek s svojim dermatologom. Ko bo tam, bo ocenila vsak primer posebej, glede na resnost vaših aken. Zdravljenje vključuje vse od antibiotikov na recept za zmanjšanje otekline do kontracepcije pomaga uravnotežiti hormone. Ti bodo skupaj z vami, da bi našli najboljšo kombinacijo stvari.

Če želite imeti jasno in lepo kožo, obstajajo nekatere stvari, ki jih je treba izogibati početje. Največji od vseh poskuša "pop" kateri koli od vaših mozolji sami. Dermatolog ima načine za sprostitev nekaterih od teh tekočin v veliko manj ostre način. Edina stvar, ki jo delaš je draži kožo bolj kot že je.

Ko ste gotten aken pod nadzorom, boste želeli, da poskrbite, da ste to, kar ste lahko, da se ohrani kožo, ki ste jih trdo delal. Torej, da se s svojim režimom in celo dodate sanacije izdelke, ki so posebej izdelani za kožo, ki je bil skozi nekaj pretresov. Še enkrat, se posvetujte z dermatologom narediti recept in nasvete vam izdelke, ki so posebej namenjene za pomoč boljši videz kože, ko ima blag brazgotinjenje levo od aken težave. Tako kot pri zdravljenju aken, včasih ti izdelki niso dovolj. Če to drži, lahko kirurško pomaga popraviti te brazgotine. Posvetujte se s svojim dermatologom, o tem, kaj je najboljše za vas, ampak kirurški posegi, kot dermoabrazijo lahko eden od možnih uspešnih načinov za zmanjšanje videza brazgotin. Ta postopek varno odstrani nekaj plasti kože, da pomaga zmanjšati neizprosno brazgotine, ki jih imate.

load...

Zdaj, oboroženi z nasveti o tem, kako se znebiti akne, ste pripravljeni, da vaš obraz naprej in soočiti vaše akne enkrat in za vselej. Prej ste dejanje, prej boste imeli svež, jasen in lep obraz.

Prosim, vas prosimo, da delite svoje nasvete o tem, kako se znebiti akne v komentar oddelku spodaj.

load...