Kako skrbeti za obrvi? 4 lepotni nasveti | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kako skrbeti za obrvi? 4 lepotni nasveti

Kako skrbeti za obrvi? 4 lepotni nasveti

Debele ali tanke, naravne ali skrbno oblikovane, dolge ali kratke, brez ličil ali izpolniti - to so le nekatere izmed možnosti, s katerimi se srečujemo, ko gre za obrvi. Ta del obraza kaže, da se zanemarja v korist oči, ampak to je res nepravično. Obrvi igrajo veliko vlogo v celotni videz obraza, tako da tukaj je nekaj nasvetov o tem, kako skrbeti za njih prav.

1. Spodbuditi rast

Ne glede na obliko izberete za vaše obrvi se zdravi so, bolje bo videti. Kot las na lasišču, lahko obrvi koristi od povečanja vnos vitamina, saj vitamini A, C in E, še posebej, so bistvenega pomena za zdravo rast las. Poleg tega, lahko poskusite na nekaj aktualnih zdravljenja za spodbujanje rasti zdravih obrvi. Eden od njih je z uporabo naravnih olj. Ricinusovo olje je še posebej dobro za spodbujanje rasti las, in tako so limonino olje, rožno olje in olje sivke. Poleg koristi za obrvi, so dišeče, ki pa gledate na to, je dodal prednost. Potem je tu še mineralno olje, kot je vazelin, ki je bilo prav tako ugotovljeno, da imajo pozitiven učinek na zdravo rast las. Tam je tudi en trik, da bi dobili bolj zdrave obrvi, vendar pa zahteva potrpežljivost. Pusti jih bo za eno leto, jih ne skubljenje in jih ne voskanje. Ja, to zahteva potrpljenje in začasno zaustavilo pozivam, da jih oblikujejo. Ampak na koncu, bi bilo vredno!

load...

2. Know najboljšo obliko

Čas je videl veliko različnih modnih trendov v obrvi, od povsem potegnil in pobarvane s košatimi in debela. Ne glede na to zabava, pa se strokovnjaki strinjajo, na nizu parametrov za desno usmerjene obrvi. To sta le dva: čelo se mora začeti na točki na vrhu imaginarno, navpično premico, ki poteka v središču nosnico pod očesom, in vrhunec njegovega loka mora pasti v zadnji tretjini očesa, proti njen zunanji konec. To zveni zelo tehnično, morda, ampak to ni tako težko doseči. Poznavanje tega, tukaj je nekaj najbolj pogostih napak, ki jih sprejemamo pri oblikovanju naše obrvi. Prvič, da je čelo brez loka, neke vrste obrnjenega U. Potem je tu še lok, ki je v prvi tretjini očesa. Videli smo ženske z obrvmi, kot je ta v risankah in filmih, in niso bili predstavljena kot pozitivnih znakov. Drug problem je čelo, da je predolgo, zaradi česar je zadnja tretjina nižja od prve, in da je ne-ne. Enako velja za obrvi, ki se začnejo prenizko, preveč blizu nosu. Na srečo, vse te napake so moč pritrditi, bodisi z odstranitvijo odvečne dlake ali izpolnite, če problem je z naravno obliko obrvi.

3. Odstranjevanje dodatno lase

Tweezing je tisto, kar večina od nas doma, nimamo časa za uporabo strokovne storitve na tem oddelku. Vendar so te storitve na voljo, če ne more priti prav, ne glede na to, kako težko poskusu. To so voskanje in, ker v zadnjem času, navojev. Čeprav bi pričakovali, da so obrvi strokovnjaki bodo logično svetoval, da greš za strokovno, saj je to, kako se preživljajo, je nekaj hrane za misel tam. Če ste prepričani, da želite popolno obliko za vaše obrvi, najti čas in denar, da se jih opravi strokovnjak. Saj ni treba storiti prepogosto, včasih trikrat do štirikrat na leto, bi bilo dovolj. Voskanje komaj potrebuje pojasnilo, vendar navojev zasluži nekaj besed. Mnenja o tem so mešani. Navijači ga hvalijo kot manj boleče in bolj učinkovito alternativo za voskanje, vendar nasprotniki, upoštevajte, da je element stalnosti mešan blagoslov, ker ko so lasje šli, se ne vračajo in morda po 10 letih bi radi debelejše obrvi. Kakorkoli že, stvar za zapomniti o tweezing, saj je najpogostejši DIY tehniko, je vedno vleči v smeri, da lasje rastejo v, in nikoli na dotik zgornjo linijo dlake na obrvi.

load...

4. Uporaba ličila

Spretno uporablja ličila lahko poskrbeli za večino oblikovnih napak in ga je mogoče tudi popraviti "prirojene" težave, kot so redke obrvi. Poleg tega bi bilo podporno orodje, ko jih oblikuje. Ko drobovja obrvi, ena obrvi strokovnjak priporoča, najprej jih izpolnite z obrvi svinčnik, da poskrbite, da boste ne drobovja preveč. Govorimo o izpolnjevanju, mora ta začeti od sredine obrvi in ​​jih je treba premakniti v smeri svojem zunanjem koncu. Potem dela svojo pot nazaj skoraj za notranjo konico čelo. Skoraj vendar ne dotikajte konice, da se prepreči pridobivanje jezen pogled. Obstajata dve glavni stvari je treba upoštevati pri uporabi svinčnik za vaše obrvi. Najprej je treba videti naravno, da izberete las svinčnik da bi se izognili pretirani videz. Drugič, delo s kratkimi, lahkih udarcev med dlake, še enkrat, da bi bile stvari videti naravno, ne pa kot slika. Ena alternativa svinčniki so barvne gele in odtenkov. To je lažje za uporabo, saj prihajajo z spooly, in poleg niansiranje vaše obrvi, ki jih dejansko jih glavnik. Težava tu je, da je potreben čas in prakso, da se naučijo, kako pravilno uporabljati spooly, brez najemnin koli gel priti na okoliško kožo. Karkoli boste izbrali, ne pozabite, da samo povečanje vaše naraven videz, ne morejo spremeniti v celoti.

Kako ste poskrbeli za vaše obrvi?

load...