Kakšne so prednosti in koristi eteričnega olja geranije? | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Kakšne so prednosti in koristi eteričnega olja geranije?

Kakšne so prednosti in koristi eteričnega olja geranije?

Eterično olje geranije je pridobljen s parno destilacijo listov in stebla rastlin Geranium, in olje, ki je ostal, je veliko uporabe in koristi za zdravje. Med številnimi lastnostmi geranije eteričnega olja, je diuretik, tonik, deodorant, in ima veliko uporablja v aromaterapiji preveč. Geranium olje ima subtilno, cvetličnih vonj, ki se lahko sprostite telo in miren um in ima celo vrsto lepote uporablja preveč. Če imate še odkriti široko paleto prednosti in uporabe geranije eteričnega olja, tukaj so samo deset od njih, da bi vam idejo o tem vsestranski eteričnega olja. Kot pri vseh eteričnih olj, eterično olje geranije je zelo močna, tako da se ne sme nanašati na kožo nerazredčenega.

1. Geranium eterično olje pospeši proces, ki pomagajo

Eterično olje geranije je, kar je znano kot, liker lastnosti, kar pomeni, da ga je mogoče uporabiti za pospešitev celjenja rezov in brazgotin. To se lahko uporablja za rane, strij in kirurške zareze in bo pospešila proces zdravljenja in da brazgotine videti manj vidna.

2. Eterično olje geranije ima močne bakterijsko in antibakterijske lastnosti

Del razloga, da je eterično olje geranije tako dobro za zdravljenje ran je, da ima zelo močan proti bakterijsko in antibakterijske lastnosti. To bo ustavil bakterij in mikrobov razmnoževanja v rani in zaščiti rano pred okužbo. Prav tako pomaga povečati svoj imunski sistem, da pomaga v boju proti okužbi od znotraj.

load...

3. Lahko uporabite eterično olje geranije kot deodorant

Nekateri ljudje pravijo, da je eterično olje geranije prijeten vonj, ki spominja na mešanico cvetja in mete. Ta vonj je dolgotrajen in lahko uporabite olje na telesu kot naravni deodorant. Antibakterijske lastnosti olja ubiti bakterije, ki povzročajo telesni vonj, in olje je tudi žilni olje, kar pomeni, da je bolj na vonj sprosti, ko se potite.

4. Eterično olje geranije je adstringentno

Olja geranije je trpek, kar pomeni, da naredi pogodbo kože in krvnih žil. Prav tako lahko, zato, da je zelo učinkovito toner kože. Uporablja za kožo z nosilnim oljem, bo poostrila mišice in kožo in zmanjša pojavljanje gubic in gub.

5. Uporabite ga za zdravljenje aken

Anti-bakterijske lastnosti geranije eteričnega olja, da je eden izmed odlično olj za zdravljenje aken s. To bo boj proti bakterijam, ki povzročajo aken in potem protivnetne lastnosti, da je olje bo tudi pomagala zmanjšati vnetje kože. Dodajte ga v ta sposobnost Olje za pospeševanje celjenja in imate veliko zdravljenje aken.

load...

6. Eterično olje geranije je diuretik lastnosti

Eden od najbolj pomembnih načinov, ki jih odstranjujejo toksine iz telesa je skozi uriniranje, in kot diuretik, lahko eterično olje geranije pomaga ta proces. Eterično olje geranije pospeši proces tekočin, ki gredo skozi telo, ki bo pomagala ustaviti zadrževanja vode in izpiranje strupov iz telesa hitreje.

7. Geranium eterično olje lahko pomaga preprečiti demenco

Obstaja nekaj dokazov, da bi olja geranije pomaga preprečiti demenco in Alzheimerjevo boleznijo. Olje je bilo dokazano, da se lahko sproži sproščanje celic, ki pomagajo, da se prepreči vnetje pojavlja v živčnih poteh in tako zmanjšali tveganje za nastanek nevrodegenerativnim boleznim, kot so Alzheimerjeva bolezen in demence.

8. Geranium eterično olje lahko pomaga pri preprečevanju bolezni dihal

Če uporabljate olje geranije v difuzorju, bo to pomagalo, da bi ubil bakterije, ki povzročajo bolezni dihal in zmanjšanje vnetja v nosu, grlu in prsih. Olje vsebuje naravne antibiotike, ki, če se vdihavajo, se bo boj proti okužbi.

9. Geranium eterično olje je naravno sredstvo proti bolečinam

Ko nanesemo na kožo, lahko eterično olje geranije zmanjšanje bolečine, povezane s pogoji, kot so skodle. Če ste masažo mešanico geranije eteričnega olja in nosilnega olja, kot so kokosovo olje v kožo, bo to zmanjšalo občutljivost živčnih končičev in zmanjša bolečino. Lahko kupite olja geranije v različnih koncentracijah in bo večja koncentracija, večji učinek bolečina ubijanje biti.

10. Geranium eterično olje deluje kot repelent proti insektom

Če se pomešajo nekaj kapljic geranije eteričnega olja z vodo in jo razpršite na kožo, bo to vodi žuželke stran ves dan in smrdi veliko bolje od večine repelentov komercialnih insektov, ki jih lahko kupite v trgovinah. Če boste to storili dobili ugriznil žuželke, bo eterično olje geranije tudi hitro ublažiti bolečino, zmanjša otekline in pomoč, da se ustavi srbenje preveč.

Ali veste, druge ugodnosti geranije eteričnega olja?

load...