Končni vodnik o tem, kako se znebiti celulita | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Končni vodnik o tem, kako se znebiti celulita

Končni vodnik o tem, kako se znebiti celulita

Vsakdo se lahko razvije celulita in da se lahko začne pojavljati v precej zgodnji dobi preveč. Ti pa res ne bi smelo biti sram zaradi celulita, približno 80 - 90% od ženskih ga imate, na eno ali stopnjo drugega, in to ne pomeni nujno, da ste pretežki ali iz oblike. Celulit nastane, ko oblog pod kožo štrlijo preko vezne plasti tkiva. Razlog, da je več žensk dobili celulita kot moški, je predvsem zato, ker je vezno tkivo, ki leži pod moško kožo je debelejša in je bližje skupaj, kot je v žensko.

Obstajajo številne zdravljenja za celulit, vključno z liposukcijo, celulitu kreme in mezoterapijo, vendar so vsi precej drago in ni nobenega zagotovila, da bo vsaka od teh zdravljenj delo. Lahko pa zmanjšati videz celulita z nekaj naravnih zdravil. Tukaj je priročnik za prvih deset naravnih načinov, da se znebite tega pomarančne kože.

1. Cardio

Čeprav celulita ni vedno znak, da imate preveliko telesno težo, teža je pogosto dejavnik pri tem, kako viden celulit je, in najboljši način, da gorijo off maščobe iz vaše telo dobro zastarelo kardio vadba. Če želite izgubiti težo hitro, poskusite intervalni trening. Kratki rafali visoke intenzivnosti sledi kratka obdobja za vračilo, so rekli, da je najbolj učinkovit način, da se odvečne maščobe.

load...

2. Suho telo ščetkanje

Še en dober namig o tem, kako se znebiti celulita je, da to telo krtačenje, saj traja le približno pet minut na dan in je rekel, da se zmanjša videz celulita z izboljšanjem obtok in limfno drenažo. Uporaba naravnih ščetin telo krtačo, čopičem s krožnimi gibi, ki delajo svojo pot navzgor od gležnjev proti srcu. Ko končate, vlaženje, ter da bo zmanjšal luknjanje in bo v veliko pomoč, če imate suho kožo preveč.

3. Pijte veliko vode

Voda je zato bistvenega pomena za vaše splošno zdravje in da bo vaš kožo jasno in žareče kot dobro. Prav tako pomaga odplakniti toksinov iz telesa, ki je mislil, da je eden od vzrokov za celulit. Ti naj bi pitje približno 1,5 litra vode vsak dan, vendar ne pretiravajte, ali odvečna voda lahko povzroči zabuhlost, da bo samo bi celulit videti slabše.

4. Kava grmišča

Drug velik namig o tem, kako se znebiti celulita je, da redno uporabljate piling za telo. Veliko ljudi, vključno z nekaterimi znanimi zvezdniki, ki jih nikoli ne bi uganili, ki so potrebni, da skrbi, priporočam kave grmičevja kot učinkovito zdravljenje za celulit. Razlog, da kavni piling deluje tako dobro, je dvojen. Prvič, s čiščenjem in mlete kave piling kožo in izboljšuje cirkulacijo, in drugič, kofein poostruje kožo. Tesneje in bolj čvrsta koža, manj vidne maščobne obloge bo.

load...

5. Jejte več beljakovin

Ti vezivno tkivo, ki smo govorili v uvodu tega članka so izdelane iz beljakovin, tako da, če boste jedli več beljakovin, boste okrepili tiste tkivo in celulit postane manj izrazit. Beljakovine gradi tudi mišice, ki bo prav tako pomagajo zmanjšati videz celulita.

6. Izpolnite o mastnih rib

Obstaja teorija, da lahko jedo napačne vrste maščob povzroči oranžno lupino učinek celulita in lahko ponovno vzpostavitev ravnovesja maščob, ki jih jedo več omega bogata živila, kot so mastne ribe. Obstajajo dokazi, ki kažejo, da je prehrana z veliko omega - bo 3 maščobnih kislin zmanjšati videz celulita v daljšem časovnem obdobju. V vsakem primeru, Omega - 3 maščobne kisline so tako dobro za vaše srce, da bi morali vsi verjetno jedo veliko več omega - 3 bogata živila vseeno.

7. Uporaba naravni vlažilci

Ker so toksini mislili, da celulit slabše, prehod na naravnih vlažilcev znebiti celulita bi bila dobra poteza. Stvari, kot so kokosovo olje in olivno olje se navlaži kožo prav tako pa tudi shranjevanje kupili izdelke, vendar ne vsebujejo nobenih umetnih sestavin, da bi lahko tudi za izdelavo vaše celulit slabše.

8. Izogibajte se jedo hitro prehrano in mlečnih izdelkov

Izdelava zdravo prehrano - vaš življenjski slog, je še en velik namig o tem, kako se znebiti celulita. Maščobe, ki jih najdemo v mlečnih izdelkih, so težko razčleniti, tako da se shranijo v telesu. Maščobe, ki so vsebovani v hitre hrane so tudi vrste maščob, ki lahko povzročijo neželene maščobne obloge. Oba mlečni izdelki in hitre hrane so v redu, da občasno jesti, če pa jih redno jedo, nato pa, da bi lahko del tega, kar povzroča vaš celulit.

9. Pojdite po stopnicah bolj pogosto

Liz Hurley je očitno velik oboževalec po stopnicah, ker pravi, da se ohranja celulita na zaliv. Teče gor nekaj stopnicah bo izvajal mišice v nogah in stegna in delo off nekaj maščobe, ki se tam deponira. To bo tudi vaše srce in pljuča dobra vaja, tako da je preprost, vendar učinkovit način, da ostanejo v formi in zmanjšati videz celulita.

10. Alg čistilni

Še en čudovito namig o tem, kako se znebiti celulita, je uporaba morskih alg piling. Morske alge je tudi dejal, da imajo celulit bankrot lastnosti. Deluje kot naravni piling sredstvo, da pomaga odstraniti strupe iz telesa in izboljša prekrvavitev. Piling sama lahko pomaga zmanjšati videz celulita, saj ohranja kožo mehko in voljno. Če želite alg piling, zmešajte tri žlice mlete morske alge in četrt skodelice olivnega olja in četrt skodelice morske soli. Masaža, da na prizadetem območju kože s krožnimi gibi in da naj bi pomagal znebiti svojega celulita.

Kakšne so vaše najboljše nasvete o tem, kako se znebiti celulita?

load...