Lepotni nasveti: 10 hitrih popravkov lepote | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Lepotni nasveti: 10 hitrih popravkov lepote

Lepotni nasveti: 10 hitrih popravkov lepote

2) Če pogledaš v ogledalo in opazil, da je vaš temelj postal cakey, poskusite to: rahlo poškropite obraz z vodo in nato gladko ven vse, kar je z vlažno gobo, mešanje dobro vse robove.

3) Da bo vaša šminka traja dlje, prvo linijo vaše ustnice s svinčnikom za ustnice iste barve kot vaše šminko, nato nanesite šminko in ga popivnamo dol s papirjem in, končno, prahu vaše ustnice. Ponovite še enkrat vse korake in boste dobili "bullet proof" barvo ustnic, ki vas bo trajal skozi večerjo s 3 hodi!

4) Ko tukaj je vaša maskara razmaže ob nepravem trenutku (ko ste v naglici ali prepozno za srečanje) popravek: dip ravno vatirano paličico v vašo vlažilno kremo in nežno odstrani madeže z obraza. Z drugo stran q-konico za glajenje površine.

load...

5) Lip gloss je čudovit lepota izum, ki lahko vaše ustnice videti sočno in zelo privlačna! Toda lip glos običajno nimajo dolgo vztrajnost. Da bi podaljšali sočno sijaj vaših ustnic sijaja na ustnicah poskusite to: najprej uporabiti mehko svinčnik za ustnice iste barve kot vaše ustnice, je mešanica dobro s prstom, in šele potem uporabijo svoje lip gloss na vrhu je. Voskasto tekstura svinčnik za ustnice bodo pomagali, da si lip gloss na ustnicah dlje. Kdo ne ljubi bleščeče in sijoče ustnice ?!

6) Vaše maskara dobil clumpy? Brez skrbi! Potopiti svojo tesno zaprta cev maskaro v kozarec tople vode (ne vrelo, le tople vode) za nekaj minut. Ko ga vzeli ven (poskrbite, da ne boste spali prste!), Boste videli, kako vaše maskara zmehčana in da ne bo Zrno več!

7) Če je kremno senčilo za oči ponavadi gubo, vendar vam je všeč, da je barva in še vedno želite uporabiti, poskusite to: po tem, ko ste uporabili vaše krema oči v senci, rahlo krtačo nekaj prosojno prahu na vrhu je, bo to pripomoglo, da senca na mestu, ki delajo na istem načelu »čistilec«, tako kot to počne, ko popraviti svoj temelj s prosojno prahu.

load...

8) Če eyeliner nagiba k packa (to velja še posebej za ženske z mastno kožo), poskusite to namig: po tem, ko ste uporabili vaše tekočino ali gel podlogo, iti nad njim s senco v prahu za oči za ujemanje barve (če uporabljate črno črtalo za oči - uporaba črno senčilo za oči). Senca za oči bo pečat eyeliner, tako da bo trajalo dlje, ne da bi se barva razmaže.

9) Tukaj je velik odlagališče za večer: če je vaša šminka izgleda ravno in preveč mat, tukaj je, kako lahko "spice it up": lahko uporabite lip gloss samo na sredini ustnice ali lahko uporablja šimrast senčilo za oči v središču vaših ustnic namesto. Uporaba sijoče senčilo za oči na vrhu šminko bo vaše ustnice videti polnejše in praškasti tekstura iz sence za oči bodo tudi bistveno podaljša čas obrabe.

10) Če lip gloss običajno zdrsne ustnice v pol ure, poskušajte mešati svoje lip gloss s šminko na hrbtni strani roke, nato pa se je na ustnicah s prstom ali čopičem za ustnice, kot je ta vaš ustnic barvo in sijaj bo trajalo dlje.

Upam, da vam je zdelo koristno. Katere so vaše najljubše Hitre lepotne fixers? Prosimo, delite svoje misli in ideje na podstrani v komentarju spodaj.

load...