Ličila za lase s temnimi tonovi kože | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Ličila za lase s temnimi tonovi kože

Ličila za lase s temnimi tonovi kože

FACE Bolj pogosto kot ne, temno odrte ženske imajo ponavadi neenakomeren ten kože. Imajo temnejšo čelo in vžigalnik center, tako, da bi dobili brezhibno videz kože, imamo pogosto igrati z nekaj odtenki ustanovitve, če želimo, da bi dobili najbolj naravnega izgleda. Stvar, da se spomnimo, pri uporabi temelje, je, da želimo ustvariti brezhibno konča in postopen prehod med lažji del obraza (kar je običajno, Center) in temnejše dele polti (ki so, navadno, čelo in obseg). Če želite izboljšati svetlejši ton v kožo, nato pa preprosto uporabiti obarvano vlažilno kremo ali odklon podlago, ki se ujema središče vašega obraza, nato pa uporabite bakren bronzer na čelu in oboda obrazu. Ne pozabite, da mešanica, mešanica in mešanica! To bo pomagalo difuzni prehod med dvema toni... Če želite igrati z toplejše ton, nato pa našli senco, ki spada nekje med svetlejšimi in temnejšimi del vašega obraza in ga uporablja povsod! Povsod? Ja, po vsem obrazu! Ker, če si preprosto uporabiti podlago, ki se ujema samo temnejši del kože (ali lažji del), to preprosto ne bo videti naravno! Ne pozabite, da smo poskušali tudi iz dveh različnih kožne odtenke.

LIPS Dark odrte dame morali ŠE BIVANJE iz kontrastne barve, kot bledo aktov, na primer! Razen če poskušate videti bolan, da je, vsekakor, ni razloga, zakaj bi nekdo z zelo temno polt nositi lahke nag na ustnicah. Če še vedno želite, da gre za golo ton ustnice, poskrbite, da boste izbrali barvo, ki je blizu tvoj ton kože, ki je lahko rjavkast odtenek in, včasih, celo orangy eno; ti toni vas bo videti bolj naravno! Globoki odtenki šminke, kot so slive, vina in globoke rdeče so najboljše barve za temno svetlopoltih dekleta. Ena tona, ki se mi zdi še posebej neverjetno na temno kožo Rebel šminka, ki jih Mac! To je srednje napeta slive z modernim videzom in mislim, da je to tisto, kar dodaja do nje je eleganca!

OČI Večina temnih svetlopoltih ženske imajo eno temno rjave ali rjave oči, zato so najboljše barve, ki dopolnjujejo tiste tone bi globoke odtenki vijolične (da, res, ne izgledaš na temnih svetlopoltih dekleta!)

load...

Na srečo, lahko ženske s temno kožo neverjetno snemite lepe zlate in bronaste tone, kot tudi, in tudi, ali želite te tone naravnih dnevnem času videz v zapeljivo in elegantno nočnem času enega, bo vedno videti božansko!

Tudi če sem iskren, sem ostal od zlata za kar nekaj časa, vendar je šele pred kratkim sem se potrudil, pogled, ki mislim, izkazalo, da je tako močna in elegantna. Si oglejte v nadaljevanju in povej mi, kaj misliš!

Hvala za branje ta post in upam, da ste užival! Bi radi, da bi dobili nekaj povratnih informacij v komentar oddelku spodaj!

load...