Naravni nasveti za nego kože: 10 olja in olja tamanu, ki jih morate poznati | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Naravni nasveti za nego kože: 10 olja in olja tamanu, ki jih morate poznati

Naravni nasveti za nego kože: 10 olja in olja tamanu, ki jih morate poznati

Znanstvene študije so pokazale, da ima Tamanu olje nekatere izjemne koristi za zdravje in zdravilne lastnosti, le eden od katerih je njegova sposobnost, da spodbuja rast novih kožnih celic. Tamanu olje izvira iz pacifiških otokih, kjer so ljudje, ki izvira iz regije, ki so jo uporabljali kot zdravila stoletja in tukaj so deset prednosti in uporabe Tamanu olja, ki ga poznajo in da si ne smejo:

1. Zmanjša videz brazgotin

Tamanu olje je bilo dokazano v študijah, da bi bili učinkoviti pri zmanjševanju videz brazgotin. V medicinskih preiskav, je brazgotinasto tkivo pri osebah, ki dokazano zmanjšuje v dolžino in širino, ko je Tamanu olje uporablja redno čez nekaj mesecev tednih.

2. Lahko se uporablja za zdravljenje moteč suho kožo

Še ena od velikih prednosti Tamanu nafte je, da lahko pomoč in gladka suha koža. Hitro hitrost absorpcije in odlične vlažilne lastnosti Tamanu olja ", da je idealen za hitro pomoč in dolgoročno zdravljenje težkih suhih predelih kože, kot so komolci in pete. Olje se popolnoma vpije v kožo v nekaj minutah in ne pusti lepljivih ali mastnih sledi.

load...

3. Uporaba učinkovite proti staranju

Naslednja velika prednost Tamanu olje je, da je močan anti-aging izdelek. Zaradi svoje neverjetne sposobnosti za regeneracijo kožnih celic, ki se Tamanu olje pogosto uporablja kot anti-aging zdravljenja naravne kože nego. Olje se hitro navlaži in nahrani kožo in pomaga popraviti poškodovane kožne celice in zmehča drobne linije in gube.

4. Bori proti kožni rak

V testih, opravljenih na Japonskem, so znanstveniki ugotovili, da ima Tamanu olje sposobnost za boj rast tumorjev. V testih je bilo ugotovljeno, da je nafta pomembna rak inhibitorne lastnosti in nadaljnji testi se nadaljujejo tudi v tem območju.

5. Dobrote akne

Tamanu olje se lahko uporablja tudi kot učinkovito zdravljenje za akne. Ima antibakterijske lastnosti, ki so boj z bakterijo, ki povzroča akne in ima protivnetne lastnosti, ki bodo zmanjšale rdečico, ki jih povzroča okužba v koži.

load...

6. Bori proti izpadanje las

Čeprav je malo znanstveni dokaz za to, da ljudje, ki so uporabljeni Tamanu olje za zdravljenje las, poroča ne le izboljšanje zdravja in debelino njihove lase, vendar so poročali tudi rast novih las. Posvetujte se z zdravnikom, čeprav pred tem kakršno koli samostojno zdravljenje.

7. Zmanjšuje podplutbe

Ugotovljeno je bilo tudi, da drgnjenje Tamanu olje v modrice pospeši proces zdravljenja in zmanjša pojav modric. Domneva se, da je olje izboljša mikrocirkulacijo v obravnavanega območja in tako bolj hitro razprši na modrico.

8. Priboljški opekline in Piki insektov

Tamanu koristi nafte tudi sončnih opeklin in pikov žuželk zdravljenje. Uporabi Tamanu olje opekline in pomirja bolečine, zmanjšuje rdečico in spodbuja hitrejše celjenje kože. Protivnetnim sestavine v olju, da bi bilo dobro zdravljenje opeklin so učinkoviti tudi pri zdravljenju piki insektov in pike.

9. Pogoji in popravila poškodovane lase

Tamanu olje se pogosto uporablja kot vroče zdravljenje olje za lase. Zagotavlja globoko navzdol napravo in zmanjšuje videz razcepijenja. Veliko ljudi, ki so poskušali Tamanu olje na laseh, zdaj pravijo, da nikoli ne bi šel nazaj na uporabo drugih olj ali zdravljenja.

10. To podvoji kot deodorant

Druga velika prednost Tamanu olja je, da deluje kot naravni Ikiwa, tako da, če ga uporabljate za vlaženje noge, bodo ostali brez vonja, tudi v najtoplejše vreme!

Ali veste, nekatere druge ugodnosti Tamanu nafte in uporabe? Kakšne so vaše vsi izdelki najljubše nego naravna koža?

Vas prosimo, da delite svoje lepotne nasvete in nasvete za nego naravna koža v komentar oddelku spodaj.

load...