Nasveti za bra-nakupovanje: 10 stvari, ki jih je treba upoštevati pri nakupu modrca | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Nasveti za bra-nakupovanje: 10 stvari, ki jih je treba upoštevati pri nakupu modrca

Nasveti za bra-nakupovanje: 10 stvari, ki jih je treba upoštevati pri nakupu modrca

Nosi pravi modrc lahko se boste počutili veliko o sebi in da si videti fantastično; vendar, kljub dejstvu, da bo dekle kupil veliko nedrčkov v svojem življenju, iskanju ravno pravi je presenetljivo težko. Torej, če ste utrujeni od pridobivanje domov, samo da bi našli, da je nedrček si kupil ni tako dobra, kot ste mislili, da je, preberite deset nakupovalnih nasvetov o tem, kako izbrati popoln nedrček za vas:

1. Hitri nedrček vgrajena

Nekatere ocene določajo število žensk, ki nosijo napačne velikosti modrc visok kot več kot 80%! Glavni razlog za to je, da ne dobijo njihovi modrčki pravilno nameščen. Ko nakupovanje za modrček, pojdite v trgovino kakovosti, ki bodo imeli osebje na strani, ki vam lahko pravilno izmeri in ne pozabite, da vaše telesne oblike s časom spreminja, zato se ne domneva, da ima velikost modrc ne.

2. Razumevanje vaš tip telesa

Ne pozabite, da bo vaša splošna oblika telesa določi tudi vrsto modrček, ki vam bo ustrezala najboljši. Še enkrat, se posvetujte s strokovnjakom v trgovini, preden kupiš.

load...

3. Prepričajte se, da je modrček prilega trdno

Modrček mora biti vedno tesno prilega, tako da ne mislite, da bo ohlapna modrc bolj udobno. Kot vodilo, bo dobro opremljeno nedrček biti tesen dovolj, tako da lahko fit samo dva prsta pod pas.

4. Preverite, kako je modrček videti, pod vašo obleko

Kot tudi preverjanje, kako se nedrček izgleda, preverite, kako gledate z vrha na preveč. Ko greš nakupovanje za modrček, nositi dokaj tesno prilegajoč top, ki nima zelo visok ovratnik, in potem boste dobili dobro predstavo o tem, kako se bo nedrček vaše telo videz, ko nosite podobne obleke, ko prideš je doma.

5. Poglej položaju prsi

Modrček ne samo za podporo; mora imeti tudi svoje prsi v pravilnem položaju. Če vas nedrček dobro prilega, potem bi bilo vaše prsi biti nameščena tako, da je sredina vaše prsi postavljen na pol poti med komolci in rameni.

load...

6. Bolje je, da imajo manj, dražje nedrčke

Bras lahko drago, vendar je veliko bolje, da bi porabili denar za dober nedrček, saj bo to bolj udobno in vam bo pomagal povečati svojo samozavest. Naj vas ne mika, da bi kupil veliko poceni nedrčkov; nekaj, dobro opremljena, dražje pa so veliko boljša izbira.

7. Pustimo za raztezanje

Večina nedrčki so narejene iz fleksibilnega materiala in sčasoma bodo raztezajo. Izberite modrček, ki vam ustreza ter na najširšem možnem pritrjevanje in potem boste lahko, da ga pritrdite, kot material razteza.

8. Preverite svoj nedrček, ki se gibljejo

Ko preverite vaš nov modrček v ogledalu, ne pozabite, da se gibljejo, da vidite, kako se v resnici dogaja, da se prilega. Dvignite roke nad glavo, zasuk v levo in desno in ukrivijo v pasu. Nedrček ne bi smel dvignejo, reši in nepotrebne reči, ki jih ne sme pasti iz nje niti!

9. Preverite za preglednost

Nekatere občutljive, Škrt nedrčkov mogoče malo preveč razkril, ko nosite pod določeno osvetlitvijo in z lahkimi tkanine vrhovi. To je treba preveriti, kako pregledna vaš nov modrček je, tako da ne boste dobili nobenih presenečenj kasneje.

10. Poskrbite za vaše nedrčkov

Če ste porabili nekaj denarja za dober modrček, potem boste želeli, da traja. Pred uporabo natančno preberite etiketo nego za navodila o pranju, in če vam strojno pranje to, poteka v netto perilo vrečko. Prav tako je vedno zrak suh nedrčkov, jih ne dajo v sušilnem stroju.

load...