Pomembne stvari, ki jih morate vedeti, preden se lotite injekcije ustnic | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Pomembne stvari, ki jih morate vedeti, preden se lotite injekcije ustnic

Pomembne stvari, ki jih morate vedeti, preden se lotite injekcije ustnic

Poln ustnice so zelo so "in" stvar v 2017. Dekleta niso več zadovoljni z pert ustnice njihove matere jih dali, in namesto da bi želeli poudariti eno izmed svojih najbolj intimnih in privlačnih delov telesa.

Toda čeprav ustnice injekcije delo za nekatere ženske, da ne dela za vsakogar. Če razmišljate injekcije dobili ustnic, vendar ima nekaj zadržkov, tukaj nekaj pomembnih stvari, ki jih morate vedeti, preden vam injekcije ustnice.

To ni poceni - Torej, premislite!

Verjetno veste, da je povečanje prsi stane, in morda menite, da bi nekaj tako majhna, kot je zgornji del in na dnu ustnice lahko naredi veliko manj.

load...

Na žalost, bi bilo narobe.

Lip injekcije lahko stane največ toliko kot 2.000 $. Čeprav lahko stane tudi manj kot 500 $, je res odvisno kje živiš, kot tudi kakovost zdravnika ste videnje.

Stari pregovor, da "boste dobili kar ste plačali za", je gotovo nikoli ni bil bolj resničen, ko gre za spremembo svoje videz. Skrbno premislite o tem, koliko ste pripravljeni porabiti - in dobili varčevanje zdaj!

load...

Polnila ne trajajo večno

Ko se ženske njihove prsi poveča, njihove prsi ponavadi ostanejo izboljšana za okoli pet ali deset let...

Na žalost pa to ne velja za injekcije za ustnice.

Lahko pričakujemo vaše ustnice, da ostanejo videti polno za toliko kot šest mesecev popolnoma vrhovi. Če pa imate tanek okvir, lahko vaše ustnice zmanjšanje velikosti po samo treh mesecih. Vse je odvisno, kako hitro se presnavljajo formulo.

Torej, če boš le, da se vaše ustnice injicira enkrat, to za nekaj mesecev, če res želite presenetljivo videz.

Lip injekcije Delo priči

Dobra stvar injekcije ustnice je, da medtem ko ne traja predolgo, ti vsaj začeli delati skoraj v trenutku. Ko ste imeli svoje polnil, bi morali videti odlične rezultate v roku 24 ur.

Sprva bodo vaše ustnice se otekel, vendar učinki polnila bodo kmalu začeli prikazovati skozi. Vaše ustnice morala umiriti po približno 24 urah, po kateri točki boste lahko uživali svoje nove, večje ustnice za naslednjih nekaj mesecev. Super.

Menijo, popolnoma naraven!

Ena izmed največjih skrbi večina žensk so, preden so dobili injekcije ustnic je, da se bojijo njihove ustnice ne bodo občutili naravno več.

"Skrbi me, da ne bo mogel pravilno govoriti," pravijo. Ali pa: "Skrbi me, da ne bo mogel pravilno poljubiti več!"

Dobra novica je, da vaše novo okrepljeno ustnice ne bi počutili drugače, kako vaše ustnice počutim zdaj! To pomeni, da se jim zdi povsem naravno in normalno, ali ste govoril, jedo - ali celo poljubljanje.

Lip Injekcije bo bolelo - vendar samo na prvi

Tako kot ste pričakovali nekaj bolečin od tatu, morate biti pripravljeni na malo bolečine iz injekcije za ustnice.

Bolečina za užitek in vse to!

Ko se začne postopek, se boste počutili ščepec bolečine, preden se začne želo kot zdravnik upravlja polnilo. To zbadanje občutek je le začasno, čeprav, in bo začel umirjati, ko jim in jim po injiciranju masaže zdravnik ICES.

Po tem, ste prosti nadaljevati s svojim dan kot običajno.

Vi se odločite, kako poln Get Your Lips

Milostno, ne obstaja takšna stvar kot "polnih ustnicah" in ne "tanke ustnice." Ni vam treba pustiti zdravnik izbere, kako polni vaše ustnice dobili, ampak lahko izbirate.

Še posebej, če je zdravnik deluje s polnili hylauronic kisline, to je res težko nadzorovati, koliko je dal na ustnicah, tako da vam ni treba skrbeti, da se iz naravno "OMG! Imaš raca ustnice! "

Zdravnik vam bo obdržati zavihki na to, kako ste videti v postopku in vas bo vprašal, ali želite več, ali pa ste končali.

Vsi ne morejo priti Lip vbrizgu

Ni vsaka ženska je kandidat, ker nekateri prišli z več dejavniki tveganja kot drugi. Če imate motnje v strjevanju krvi, aktivnega vnetja, diabetes, alergije ali obraza motenj živčnih, boste najverjetneje ne bodo obravnavali, ker različnih stranskih učinkov.

Idealni kandidat za injekcije ustnice so ženske in dekleta, ki imajo tanke ustnice.

You Need, da pokrovom svojih pričakovanj

To je lahko zelo mamljiva, da se počutijo, kot da so vaša pričakovanja niso povsem izpolnjene prvič dobiš večjo vaše ustnice. Vaše nove ustnice v redu, vendar pa jih je želel malo večji.

To bi lahko pomenilo, da se vrnete k zdravniku na kasnejši datum in se jih znova okrepiti.

In še enkrat.

In še enkrat.

Zadnja stvar, ki jo želite, je preveč nenaravno videz. Kot tak, je bolje, da ste sposobni upravljati svoja pričakovanja o tem, kaj je mogoče in izgleda lepo - in kar je precej nemogoče in izgleda smešno.

Obstajajo tveganja 

Obstaja tveganje, povezano z injekcijami ustnic. Čeprav je to opredeliti kot dokaj preprost postopek, obstajajo manjše stranske učinke, ki vplivajo na nekatere ljudi. Ti vključujejo pordelost, modrice, okužbe, otekanje, vložki za ustnice, alergijske reakcije, brazgotinjenja ali dolgotrajne bolečine. Včasih se zdi, udarci, kot tudi anomalije asimetrije.

Vendar injekcije ustnice se povečuje priljubljenost deloma zato, ker so si LOT varnejši, kot so nekoč. Poleg tega, večina stranskih učinkov so začasni in sčasoma izzveni.

Če po injiciranju ustnic vam razvije vročino ali izkušnje skrajne otekline, takoj pokličite svojega zdravnika.

Veliko sreče z vašo odločitev, in če dobiš novo ustnice uživajte!

load...