Top 10 letnih nasvetov za nego kože za ženske z mastno kožo | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Top 10 letnih nasvetov za nego kože za ženske z mastno kožo

Top 10 letnih nasvetov za nego kože za ženske z mastno kožo

Pijte veliko vode

Vodenje dobro hidrirani je dejansko eden od najpomembnejših stvari, ki jih lahko storite, da se prepreči mozolje in zabuhlost. Izogibajte se sladkim pijačam in poskusite piti več vode čez dan. Ni ravno magična številka litrov morate piti vsak dan, kar naprej steklenico vode z vami ves dan in se požirke iz njega, ko boste čutili potrebo.

Ne pretiravajte ličila

Preveč ličila, še posebej v vročem vremenu, lahko povzroči pore zamašijo, kar povzroča mozolje in vnetja. Prav tako lahko pretirano drgnjenje izsuši kožo. Če nosiš ličila, ga vedno odstranite pravilno ob koncu dneva.

Ne bi bilo preveč umetno sladkorja ali ga izrežemo v celoti; jesti sveže sadje in jagode namesto

Pitje sladkih brezalkoholnih pijač in pretiravanja o čokoladi lahko povzroči grozne aken za vašo kožo. Poskusi, da se držijo zdrave prigrizke, kot so sveže sadje in jagodičevje, in vaša koža bo pospraviti in videti svetlejši.

load...

Imajo hladnejših prhe

Hot tuši bi počutili odlično na vaše mišice po napornem dnevu, ampak naša koža ni narejen, da vzdrži tople vode na tak način in to dejansko lahko strip stran naravna olja vaše kože. Uporabljajte hladno vodo, medtem ko je pod prho, namesto, in vaša koža bo hvala.

Če ga ne more jesti, potem ga ne veljajo za vašo kožo

Še eden dober poletnih nasvetov za nego kože, za ženske z mastno kožo - uporabljati naravne izdelke za nego kože. Pretiravanja o mila, vlažilci, kreme in ličila lahko strip kožo olja naravno proizvaja, da bi ostali zdravi in ​​čisti. Vrže ven to ravnovesje lahko privede do mozolji, izpuščaji, suhega in celo ojačeno občutljivosti. Uporabljajte izdelke z najmanjšim številom sestavin in posebej, poskusite držijo naravnih proizvodov, kot so olja in naravnih domačih obrazne maske. Če ga ne more jesti, potem ga ne veljajo za vašo kožo, saj absorbira in vse, kar si dal naprej.

Investirajte v kokosovem olju

Kokosovo olje je odlično čistilo in vlažilna krema za kožo, ker je, za razliko od večine-trgovina kupil izdelke, to ne pokvari ravnovesje kože. Kot doda bonus, da dela čudeže za vaše lase preveč.

load...

Bodi sonce pameten

Opeklina Sun lahko izsuši kožo, kar lahko privede do vaše telo poskuša preveč pravilna njim, ki ga proizvaja veliko preveč olja za preprečevanje, tako da boste na koncu s še oilier kožo. Poskrbite, da uporabite soncem in ostanejo v senci v vročih urah dneva.

Blot, ne drgnite

Ko pranje in sušenje obraz, je bolje, da nanesite vašo kožo, kot zbadanje nje; sicer pa lahko na koncu drgnjenje off izdelek, ki ste ga uporabili ali celo drgnjenje naravno olje vašo kožo proč in draži kožo. Torej, vedno zelo nežen!

Piling, vendar ne preveč Luščiti

Če ne veste, piling je odstranjevanje mrtvih kožnih celic iz naše kože. Uporabljajte le nežne grmišča in prednostno pa naravne izdelke na kožo. Bodite previdni pri piling in se izogibajte soncu opekline ali kose, saj bo bolelo in lahko kožo še dodatno draži. Ko ste končali s čiščenjem, je pomembno, da se navlažijo svoje telo, saj lahko luščenje izsuši kožo.

Uporaba obrazne maske

Uporaba nega obraza, vsaj enkrat na teden ali tako je odličen način, da očisti in osveži kožo. Spet, zlepljeni z naravnimi izdelki vam bo dala najboljše rezultate in kot bonus, ki jih lahko preveč poceni. Na primer, ste vedeli, da so rumenjaki super in hranljiva za vašo kožo? Vse kar morate storiti je, da veljajo za obraz z bombažno vato, izogibajte se predelu oči in pustite, da se posuši za 5 - 10 minut pred izpiranjem off. Ne pozabite, da ne uporabljajte vroče vode pri pranju masko, ali pa lahko povzroči, da se jajce kuhati na obrazu!

Katere so vaše najljubše nasvetov za nego kože, za ženske z mastno kožo?

load...