Top 10 načinov, kako se znebiti pod očmi temne kroge | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Top 10 načinov, kako se znebiti pod očmi temne kroge

Top 10 načinov, kako se znebiti pod očmi temne kroge

Nihče ne želi, da se zbudiš s takimi temne kolobarje pod očmi, da bi ljudje mislijo, da so na nek način povezani z panda. Obstajajo različni razlogi, zakaj se lahko pojavijo v okviru oči podočnjaki: pomanjkanje vitaminov, vode ali spanja, na primer.

Pogosto poskuša znebiti tega neprijetno težavo, ki jih uporabljamo concealers, korektorjev in temelje, ki jih lahko le začasno skrijejo. Oglejmo si nekaj nasvetov o tem, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi naraven način:

1. Kumara

To je zelo težko najti to vodeno zelenjave v supermarket v katerem koli letnem času. Uporabi tanke kolobarje kumare čez oči (lahko uporabite tudi kumare pasto namesto) in ga obdržati na za 5 - 10 minut, nato sperite s hladno vodo. Ne samo, da kumare je bogat z vitamini in minerali, ki bodo pomagali, da vlaži, neguje in Tone kožo, pa tudi kumare lahko pobeli pod kožo okrog oči, tako da lahko rečemo 'zbogom' do temne kolobarje trajno.

load...

2. Krompirjev

Še en nasvet o tem, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi je uporaba surove rezine krompirja. Lahko uporabite rezine krompirja v ta namen, ali pa zmešajte kumare in krompir paste skupaj. Uporabi se uporabi isti princip kot je opisano zgoraj. Ta obravnava je vse naravno in je zelo učinkovita pri zdravljenju pod očmi temne kolobarje.

3. Srebro žlica

Ja, srebrna čajna žlička ni le lepa in elegantna kuhinja opremo, lahko jo uporabite tudi, da se znebite temnih kolobarjev pod vašimi očmi. Put srebrno žlico v hladilnik za 3 minute, nato pa nežno dotaknite svojega pod kožo okrog oči z njim (ja, le nežen dotik, brez stiskanje ali pritiskom). Hladno žlico bo tonus kože pod vašimi očmi in srebrno kovinsko bo pomagal, da se znebite pod oči krogih.

load...

4. Kocke ledu

Naš naslednji trik, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi je, da uporabite ledene kocke. Idealno bi bilo, da je bolje, da pripravi ledenih kock sami z zeleno ali kamilični čaj, npr. Kamilica ima pomirjujoče lastnosti, in led bo tonus kože in zmanjša pod očmi temne kolobarje in zabuhlost. Ovijte ledene kocke v mehkih tkiv in imajo v skladu s svojimi očmi za nekaj sekund, nato pa ga odstranite in počakajte malo, da bi vaši koži nekaj počitka in spet ponovi. Bodite zelo nežno s svojim pod predel okoli oči.

5. Hlajenih čajne vrečke

Potem, ko ste imeli prijetno skodelico čaja (zeleni čaj, na primer), lahko uporabite čajne vrečke za boj pod oči krogih. Cool čajne vrečke navzdol (si jih lahko postavite v hladilnik za 3 minute). To zdravljenje lahko pomaga oživiti in neguje območje pod vašimi očmi. Uporabi čaj obkladek na pod predel okoli oči za 5 - 10 minut in nato sperite s hladno vodo; lahko pomaga zmanjšati oteklino in boj razbarvanje pod vašimi očmi.

6. Mleko in beli kruh

Mleko vsebuje maščob in proteinov, ki so kot nalašč za vlaženje kože. Zmešamo mleko z belim kruhom in da se ta prilepi na dan na območju pod vašimi očmi 5 minut. Ta snov bo gladka in tonus kože in pomaga, da se znebite pod oči krogih.

7. Rose vode

Še en čudovit lepota skrivnost o tem, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi je uporaba narasla voda. Namočimo bombažne kroglice v hladnem narasla voda in se uporablja za pod predel okoli oči za 5 - 10 minut, ni potrebe, da ga potem opere. Rose vode bo neguje in vlažijo kožo, pomaga zmanjšati zabuhlost in polepšajo pod kožo okrog oči.

8. Sladko mandljevo olje

Nežno masirajte nekaj sladkega mandljevega olja h pod predel okoli oči pred spanjem vsak večer za približno dva tedna. To bo pomagalo, da neguje in vlaži kožo in nežno masirajte bo pomagal izboljšati cirkulacijo, tako da bodo v skladu z očmi temne kolobarje postopoma zmanjšuje.

9. Zdrobljena metinega

Sveže mete lahko tudi v veliko pomoč pri odpravljanju temne kolobarje okoli oči. Uporabi zdrobljena mint listi zmešamo z kumaric pasto okrog predel okoli oči za 5 minut in nato sperite s hladno vodo. Mint ima čudovit hladilni učinek, ki takoj pomirja pod kožo okrog oči in kumare je res prvak pod oči krogu boj, kot ste verjetno že slišali; počne to zdravljenje redno, lahko zmanjša temne kolobarje in osvežite pod kožo okrog oči.

10. Recite 'adijo' to slabe navade

Kajenje, na primer, ne more povzročiti le pod očmi temne kolobarje, vendar pa lahko privede tudi do prezgodnjega staranja. Enake skrbi prekomerno uživanje alkohola. Če želite reči adijo pod oči krogih vedno, kar potrebujete, da se znebite teh dveh slabih navad in potem boste videli izboljšanje.

Še en pomemben nasvet o tem, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi, je, da ne pozabite, da morate imeti dobro 8 ur spanja redno, vsako noč, pijte veliko vode in jesti zdravo.

Prosimo, delite svoje nasvete, kako se znebiti temnih kolobarjev pod očmi.

load...