Top 10 namigov in domača sredstva za split konce | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Top 10 namigov in domača sredstva za split konce

Top 10 namigov in domača sredstva za split konce

Včasih se zdi, da ne glede na to, kako težko poskusu, in ne glede na to, kaj ste poskušali, split konča le ne bodo izginile. Oni hočejo, da cepljenje.

Za dame, to neprijetno. Kot zelo neprijetno. Ironično je, da si želiš, da trgati lase ven in se z njim stori.

Za vsakogar, kot sem jaz, ki uporablja curling likalniki in za ravnanje vsak dan, medtem ko porabi ur na ur ščiti naš glavni z izdelki, ki so nam povedali, da delajo, se zdi, kot je to predvsem epska bitka je tista, ki nas verjetno nikoli ne bo zmagal. Po 11 krogih je razcepljene konice ima eno vsak od njih.

load...

Zdaj pa je čas za knock-out.

Desperate časi zahtevajo obupanih ukrepov, in če so vaši delih konca te stisnil v kot, da je čas, da pridejo ven spopadov. Oglejmo si na 10 najboljših nasvetov, ki bodo pregnali razcepljene konice za vedno.

Več o tem, Hot na delo 2. Dan las

Ja, večina od nas verjetno tuš vsak dan. Toda medtem ko higiena je pomembna, umivanju las vsak dan, morda v resnici ni tako idealno.

To je dobra ideja, da bi poskušali pranje vaša griva vsak drugi dan, namesto, da peskanje pod tuš glavo vsak jutro - in nato še enkrat zvečer.

Popping pod prho in čiščenje telesa, držeč vaše lase ovite v figo lahko delo. Omogoča lase, da sam pravilno s svojimi naravnimi olji, in to je dobro za zaščito pred razlitih koncih.

load...

Lahko bi celo poskušali umivanju las enkrat na vsake tri dni, za še boljše rezultate.

Uporabi jajce Mask

Ker so jajca naložen z beljakovinami, ki jih bo za odlično sredstvo za zdravljenje razcepljene konice. In ker so vaši lasje bogata z beljakovinami, preveč, je jajca, da lahko okrepijo svoje utrujene foliklov.

Jajčni maske tudi, da tvoji lasje gladko, kot tudi zmanjša tveganje za zapletanje. Lahko uporabite masko le enkrat na teden, ali pa se lahko uporabijo eno tako pogosto, kot želite.

Brush Pravilno

Še vedno uporabljajo isto krtačo, ki ste jih sklicevati na zadnjih deset let? To je postal prijatelj za vas, kajne? Vaš zaupanja vreden spremljevalec, ki vas nikoli ne pusti na cedilu.

Samo, lahko vaš stari krtačo dejansko napačna vrsta čopičem - in to morda glavni osumljenec za vaše razcepljene konice.

Pobiranje pravo krtačo je bistvenega pomena, da se prepreči Spit konca. Če si umila vsak dan, morate izbrati blazino krtačo, ki prihaja s prilagodljivimi ščetinami. Ta vrsta krtačo res pomaga pri Detangling.

Pomembno je, da se izogibate trde plastične ščetke, ker njihove debele ščetine z solza vaše lase na koščke, še posebej, če si ga vsak dan uporabljajo.

Kakor tudi izbiro pravih krtačo, morate uporabiti tudi pravilno. Ne vleči vaše lase od korenin do takoj napitnino, ampak nežno krtačo po vaših koncih in potem dela svojo pot počasi do Sredinsko presek.

Avokado

Avokado je čudežno sadje, ki ponuja številne koristi za zdravje. Ampak tako, kot bi jedla, se lahko uporablja tudi to lase za zdravljenje delih konca. Bogata z beljakovinami, magnezij in vitamini A, D in E, deluje kot Fab globoko napravo.

Preprosto mash je avokado pred mešanjem z 2 žlici kokosovega olja in nadaljnji 2 žlici olivnega olja, dokler ne dobite kremasto zmes.

Uporabi nato masko na laseh pred odhodom za približno trideset minut. Ponovite vsaj enkrat na teden.

Odločite se za čisto Kosi

Če ste se že borijo z veliko prelom in vaši lasje že hudo poškodovana, da je čas, da začnete zamenjavo grobo kotleta v salonu za čistejša, blunter kosov. Izogibajte texturising, preveč.

Šampon lasišče

S tem mislimo, da se morate izogibati piling vse svoje lase na vrhu glave v en velik šop pred čiščenjem. To ni način za šampon, saj bo to povzročilo nenaravno upogibanje, ki zlahka povzročijo razcepljene konice.

Namesto, morate pustil lase visi svoboden in nato namilite vaše lasišče s šamponom. Vaši konci bo dobil še oprati, ker jih bomo dvignili vse kaplja ali kaj govorimo kot "rabljeni klinov."

Prednosti za lase priporočamo šamponiranje glavo na ta način, in njihovo vodilo, da je "manj je več." Prav tako priporočamo, da uporabite šampon, ki vsebuje nič parabenov, saj lahko te kemikalije škodljivo, in bi lahko bil razlog za vaše razcepijenja.

Uporaba Condiitoner

Vedno vedno vedno vedno uporabljajte balzam. Ne morem dovolj poudariti to. Nanesite ga neposredno na svojih straneh, nato pa pustite, da se namakate v nekaj minutah. In ko sperite, ne bo to vaš cilj, da sperite vse naprave od tam. Pustite nekaj noter!

Morate vedno vedno vedno uporabljati izdelek in ga seznanite s toplotno zaščitne snovi. In vsakič, ko se posuši na zraku, poskusite uporabiti dopust-in balzam, ki neguje vaše lase in ustvari oviro, ki bo varuje pred vremenskimi vplivi.

Nosite nežen Elastic

Če nosite pasove, boste morda želeli, da začnete z uporabo nežnejši elastična, ki je prijaznejši do vaših las. Nekateri trakovi počutim ekstra tesen, in se ne vleči - in break - las.

Od zdaj naprej, našli enega, ki ima kavelj na vsaki strani, in vedno se izognili uporabi pasu v mokre lase, kot je to samo povzroča stres.

Posuši Your Hair z brisačo The Right Way

Če ste kot jaz, boste verjetno namažejo lase z brisačo vsak način v želji, da čim hitreje posuši vaše namakanje grivo. Verjetno si segla v svojo glavo na ta način in da je, in morda celo čutiti rahlo vrtoglavico zatem.

Pomembno pa je vedeti, da vaši lasje mokri in ranljivi, in kot sila povzroča njihovo bend in Skrivijo na vse način nenaravno smeri. To pa lahko privede do zloma in oni nadležen razcepijenja.

Nasvet tukaj je zaviti v brisačo okoli laseh in nato stisniti z rokami.

Obiščite salonu Pogosto

Nazadnje je pomembno, da obisk v salonu tako pogosto, kot je mogoče. Če ne boste redno zmanjšati svoje razcepljene konice, ki jih lahko vodijo in zagon - pred kopiranjem kot nogavice.

Katere so vaše najljubše domača sredstva za razcepijenja?

load...