Top 10 nasvetov za čudovit videz brez ličila | MichaelrMccartySpalmBeach.com
Lepota nasvetov

Top 10 nasvetov za čudovit videz brez ličila

Top 10 nasvetov za čudovit videz brez ličila

Največji ličila trend v trenutku, ko je ni ličila ličila videz. To je pogled, ki vam omogoča brezhibno, naraven videz, skorajda kot da ni imela ličila na sploh. To je pogled, ki je dejansko vedno v stilu in deluje tako za dnevno obrabe in zvečer. Torej, vaša naravna lepota zasije skozi in si oglejte teh deset nasvetov o tem, kako doseči prefekta ne ličila ličila pogled:

1. Navlažijo prvi

Trik k dobremu brez ličila ličila pogled je očitno, vodenje vse videti naravno in se ujema z vsako ličila do naravnih tonih vaše kože. Začnite z uporabo nekaj vlažilno olje brez. To bo navlaži kožo in zagotavlja enostaven, slip-on osnova za vaš make up.

2. Nanesite korektor

Če imate kakršno koli temo okoli oči, ali kožnih madežev, nato pa uporabite korektor, da jih prikrili. Ne pozabite, da je za pokritje madežev, morate uporabiti korektor, ki je nasprotna barvi, ki ste prikrivanja. Torej za vijolične temne kolobarje, uporabite rahlo oranžno osenčen korektor in rdečih znamk, uporabite zelenkast ton.

load...

3. Uporabi temelj

Nato nanesite podlago, ampak jo uporabljati zmerno. Poskusite najti podlago, ki se ujema z vašo naravno kožo skoraj točno. Prah temelj je najboljši; se prepričajte, da umestitev v dobro in ne pozabite, da gredo pod čeljusti linije, hočeš to videti brezhibno.

4. Uporabi nekaj bronzer

Za strojene, poletno ne ličila ličila videz, velja nekaj bronzer. Plačati je treba posebno pozornost ličnice in T-Zone, kot je to, če bi jih seveda tan. Zavedajte se, čeprav z vašo naravno barvo kože, kot globoko tan na pošteno polti osebe ne bi bilo videti v redu.

5. Dodajte dotik rdečico na

Še en dober namig za doseganje brezhibno in svež ne ličila ličila videz je, da dodate pridih rdečilo za jabolka licih. Samo lahko malo dotik blush prinašajo rožnato sijaj licih, ne da bi izgubili "n0 ličila" učinek. Bodite prepričani, da umestitev v dobro, čeprav, in ne pretiravajte, to je samo namig barve, ki ga iščete.

load...

6. Curl trepalnice

Curl trepalnice za to budna ne ličila ličila pogled, vendar se ne uporabljajo težka maskaro ali pa ne bo videti naravno sploh. Ko boste to storili uporabljati maskaro, se prepričajte, da ni kepe in da ne izgleda preveč lažne proti preostanek svojega naravnega videza.

7. Neaten do obrvi

Urejeno obrvi so mora, ko gre za naravne in lepe brez make-up make-up videz, vendar ne svinčnik jih v. Krtačo obrvi in ​​drobovja vse Negotov pramenov, ampak pustite, da se barva narave. Če jih potrebujejo zgosti navzgor, nato pa uporabite prašek, ki je enake barve, kot laseh.

8. Luščiti in vlažijo za kissable ustnice

Za vaše ustnice, stopnjo sijaja ali svetla šminka je iz tega naravno, brez ličila ličila videz. Piling svoje ustnice in namesto tega uporabljajo tonirana balzam in bo bolj pogledati v skladu z naravnim videzom. Poskusite senco, ki je le ena tona svetlejši, kot vaši naravni barvi ustnic; ki ponavadi izgleda dobro.

9. Daj svoj obraz v Spritz s (rose) vode

Da bi še dodatno mešanica svojega ne ličila ličila videz in ga hranite videti svež in naraven, da ga končno Spritz z vlaženje spray, lahko uporabite narasla voda zanj ali, preprosto, voda. To bo pomagalo omiliti ličila in pomaga, da bi bilo videti bolj naravno.

10. Ne pozabite, za zaščito pred soncem v poletnih mesecih

In končno bonus namig. Če gre za naravno brez ličila ličila videz v poletnih mesecih, nato pa ne pozabite, da se bo nosil manj ličila, tako da bo vaša koža bolj dovzetna za poškodbe od sonca. Če se bo na prostem ves dan, nato pa začeti z zaščito pred soncem, namesto kremo.

Katere so vaše najljubše nasvetov za krasen brez ličila ličila videz?

Vas prosimo, da jih delite v komentar oddelku spodaj.

load...